Şimdi Ara

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
32 Misafir (9 Mobil) - 23 Masaüstü9 Mobil
5 sn
36.251
Cevap
642
Favori
2.786.117
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fleischman

Disk boyutunu dert etmeyin.
    Hard Diski değiştirmek çok kolay, aletin kasasını falan açmanıza gerek yok. Yan tarafında bir kapak var onu açıp diski çıkartıp yerine yenisini takabiliryosunuz, ancak tabi önceki diskin backup'ını alıp yapmanız gerkiyor ki eskisi gibi olsun.
    Sony'nin sitesinde okudum disk değiştirmek garanti kapsamından çıkartmaz ancak oluşabilcek konplikasyonlardan sorumlu değiliz demişler. Yani adam değiştirirken bir sorun yaşamazsanız (pinleri kırmak gibi) garanti de bozulmuyor. Ne bilim lensi bozludu diye götürüp sen bunun diski değiştirmişsin garanti olmaz diyen olursa pabuç bırakmayın. Hani sony eurasia garantisindekiler yapmaz ama diğerlerini bilemem.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Sanal Reyonum da PS3 120 GB fiyatı Kdv Dahil : 639,56 TL Havale İle : 626,77 TL

www.sanalreyonum.com
    www.sanalreyonum.com | 522: Connection timed out
    http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ps3-120-gb-slim-oyun-konsolu_680746.aspx

Ürün garantili fakat hangi ithalatçıdan onu bilmiyorum? Aranızda bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: downrock

Arkadaşlar Sanal Reyonum da PS3 120 GB fiyatı Kdv Dahil : 639,56 TL Havale İle : 626,77 TL

www.sanalreyonum.com

garanti için iletişime gectim..fiyat güzelmiş saol

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

quote:

www.sanalreyonum.com

Alıntıları Göster
    garantisi neymiş sanalreyondakinin acaba? bi de bankadan havale parası alınıyor sanırım ama

• Takip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: odt

Arkadaşlar bu kentpark taki sony center daki ps3 slim olanı mı?Dün bende gördüm de tam bakamadım.

Alıntıları Göster
    http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/default.aspx?kid=105 bimekste 699 a kampanya 16sına kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: WallacE McKarT

http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/default.aspx?kid=105 bimekste 699 a kampanya 16sına kadar

Alıntıları Göster
    arkadaşlar orjinal dualshock3 almak istiyorum.. Bir ara oyunla beraber kampanyalarını fln görmüştüm.. 130 tl kol+motorstrom veya bilmemne vs.. böyle kampanyaları sürdüren bir yer varmı bildiğiniz? oyun+kol kampanyası mantığında..

• quote:

Orijinalden alıntı: Umi_TR

arkadaşlar orjinal dualshock3 almak istiyorum.. Bir ara oyunla beraber kampanyalarını fln görmüştüm.. 130 tl kol+motorstrom veya bilmemne vs.. böyle kampanyaları sürdüren bir yer varmı bildiğiniz? oyun+kol kampanyası mantığında..

Alıntıları Göster
    Ben de kol arıyorum da mümkün olduğu kadar mezar olsun istiyorum. 600 liraya makinayı satıyolar, 100-150 lira kol diyolar arkadaş nası bi iştir bu :)

Yok mu 30-40 liraya sixaxis falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Ben de kol arıyorum da mümkün olduğu kadar mezar olsun istiyorum. 600 liraya makinayı satıyolar, 100-150 lira kol diyolar arkadaş nası bi iştir bu :)

Yok mu 30-40 liraya sixaxis falan

Alıntıları Göster
    PS3 250GB + God of war 3 + 2 dual shock kumanda = 799

http://forum.donanimhaber.com/m_41061518/tm.htm

yazmış bir arkadaş ne kadar doğru bilmiyorum, henüz bir insert göremedim sitede..

• quote:

Orijinalden alıntı: 2_zen

yazmış bir arkadaş ne kadar doğru bilmiyorum, henüz bir insert göremedim sitede..

Alıntıları Göster
    para hazır 8 temmuzu bekliyorum
    bestbuy eve 5 dk :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

para hazır 8 temmuzu bekliyorum
    bestbuy eve 5 dk :P

Alıntıları Göster
    Çok fazla kurcalamadım ama, PS3 alıp XboX360 verebilecek bi dükkan biliyo musunuz ?

yada xbox elit (en fazla 1 aylık) verip 250gb kullanılmamış ps3 le takas yapacak bi üye var mıdır aranızda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Çok fazla kurcalamadım ama, PS3 alıp XboX360 verebilecek bi dükkan biliyo musunuz ?

yada xbox elit (en fazla 1 aylık) verip 250gb kullanılmamış ps3 le takas yapacak bi üye var mıdır aranızda :)

Alıntıları Göster
    kararsızım ama bende ps3 almayı dusunuyorum.

ps3 alırken oyunlu kampanyalar mı daha uygun oluyor yoksa cihz kampanyası mı ?

bide online oyunlu (mw2 gibi) cihaz kampanyası yok mu ?

bide ds3 le modern warfare 2 ws fps oyunlar rahat oynanıyor mu ve hic ps kullanmamıs bırı rahat oynaya bilir mi sizce yada siz kac ayda alıstınız?

şöle şok kampanya olursa alıcam ama yaz sonu vs ucuzlar mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Opb89

kararsızım ama bende ps3 almayı dusunuyorum.

ps3 alırken oyunlu kampanyalar mı daha uygun oluyor yoksa cihz kampanyası mı ?

bide online oyunlu (mw2 gibi) cihaz kampanyası yok mu ?

bide ds3 le modern warfare 2 ws fps oyunlar rahat oynanıyor mu ve hic ps kullanmamıs bırı rahat oynaya bilir mi sizce yada siz kac ayda alıstınız?

şöle şok kampanya olursa alıcam ama yaz sonu vs ucuzlar mı acaba ?

Alıntıları Göster
    Ben izlediğimde nefret ettim kolla oynanan fps oyunlarından :) Ama arkadaşım alışıldığından bahsetti. Sonuçta insanoğlu her şeye alışıyor, ben dışarıdan bakan biri olarak kesinlikle fps lerin mouse-klavye-pc dışında bir mahlugatta oynanmaması taraftarıyım. Call of Duty'yi mouse'suz oynadığımı hayal edemiyorum :) Ama spor ve araba yarışı oyunlarında da tek geçilir yani ds3.

• quote:

bu fiyat doğruysa müthiş bence
    bekleyenlere tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelnaga

quote:

bu fiyat doğruysa müthiş bence
    bekleyenlere tavsiye

Alıntıları Göster
    istanbulda da bestbuydaki gibi bir fırsat olsa müthiş olur. fiyat tam alınası

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

istanbulda da bestbuydaki gibi bir fırsat olsa müthiş olur. fiyat tam alınası

Alıntıları Göster
    insert resmini çektim biraz kötü çıktı ama idare edin. bu konsolu alana tüm ps3 oyunlarında %20 indirim var.
    ayrıca 1 adet dual shock3 oyun kumandası + bluray kumanda 99,90 tl olacak.

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

insert resmini çektim biraz kötü çıktı ama idare edin. bu konsolu alana tüm ps3 oyunlarında %20 indirim var.
    ayrıca 1 adet dual shock3 oyun kumandası + bluray kumanda 99,90 tl olacak.

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Alıntıları Göster
    son olarak Biotech ps3 game pad + ps3 x blades oyunu 39,90

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

quote:

www.sanalreyonum.com

hala bir cevap gelmedi arkadaslar..

• quote:

Orijinalden alıntı: umutheyo

Pendik neomarindeki sony mağazasında kampanya devam ediyor. geçen akşam bir oyun aldım. Bacanağımda bir kol bir oyun için 140 tl ödemiş.
    lüks tic.elek.paz.mesut arıkan e5 üzeri Neomarin avm N3/9 Z.15-16 kaynarca/Pendik/İstanbul.
    Üzgünüm fişin üzerine telefon basmamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelmez -- 7 Temmuz 2010; 10:52:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelmez

quote:

Orijinalden alıntı: umutheyo

Pendik neomarindeki sony mağazasında kampanya devam ediyor. geçen akşam bir oyun aldım. Bacanağımda bir kol bir oyun için 140 tl ödemiş.
    lüks tic.elek.paz.mesut arıkan e5 üzeri Neomarin avm N3/9 Z.15-16 kaynarca/Pendik/İstanbul.
    Üzgünüm fişin üzerine telefon basmamışlar.

Alıntıları Göster
    Ps3 düşünenler için sıcak bir fırsat

Havale ve k.kartı tek çekim 625,00 TL ücretsiz kargo kapıda ödeme seçeneğizde var.Aktüel bilişim garantisi ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

Ps3 düşünenler için sıcak bir fırsat

Havale ve k.kartı tek çekim 625,00 TL ücretsiz kargo kapıda ödeme seçeneğizde var.Aktüel bilişim garantisi ile.

Site nasıl güvenilir mi ? bir de garanti sony mi yoksa kendileri mi veriyor

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.