Şimdi Ara

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36.251
Cevap
642
Favori
2.786.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.sanalreyonum.com | 522: Connection timed out
    http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ps3-120-gb-slim-oyun-konsolu_680746.aspx

yukarıdaki linkte yer alan ürün taksitli satışı ile dahi çok makul seviyede.firma ve garantisi hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba.Ayrıca sony garantisi haricinde bu tür firmaların aracı başka firmalarla verdikleri garantiler hakkında tecrübe ya da önerileriniz nelerdir.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• bu play station neden ucuzlamıyor hala anlamış değilim demekki ilgi var almayım birazda bizda 500 liraya ps3 alalım :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

www.sanalreyonum.com
    www.sanalreyonum.com | 522: Connection timed out
    http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ps3-120-gb-slim-oyun-konsolu_680746.aspx

yukarıdaki linkte yer alan ürün taksitli satışı ile dahi çok makul seviyede.firma ve garantisi hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba.Ayrıca sony garantisi haricinde bu tür firmaların aracı başka firmalarla verdikleri garantiler hakkında tecrübe ya da önerileriniz nelerdir.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

hocam 10 taksitle fiyat 700lere çıkıyor, şokta peşin fiyatıne 10 taksitle 650ye alabiliyorum

• Arkadaşlar bu bestbuy indirimine değinmek istiyorum. PS3 250 GB KONSOL + GOD OF WAR III OYUNU + 2. DUAL SHOCK 3 OYUN KUMANDASI 799TL bunu aldığımızda orjinal 2 kol olacak yanılmıyorsam birisi kutudan çıkıyor diğeri yanında hediye!!! Ek olarak PS3 DUAL SHOCK 3 OYUN KUMANDASI + BLU-RAY KUMANDA PAKETİ 99Tl yani hem blu-ray kumanda hemde 3 adet orjinal kol oluyor. 898Tl toplam sizce böyle düşündüğümüzde fiyat nasıldır sonuçta sadece konsol olarak bakarsak sanki bimeksin fiyatından daha iyi gibi hem ek kol hem 250gb hemde oyun fazlalığı var gibi ama kararda vermedim piyasa olarak düşünürsek bu şekilde daha ucuza bulma imkanım varmı sizce?
  • Bence fiyat gayet uygun, ben de olmasa ben alırdım.. ( 3. kol ve bluray kumandasına gerek yok bence bu arada)

quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Arkadaşlar bu bestbuy indirimine değinmek istiyorum. PS3 250 GB KONSOL + GOD OF WAR III OYUNU + 2. DUAL SHOCK 3 OYUN KUMANDASI 799TL bunu aldığımızda orjinal 2 kol olacak yanılmıyorsam birisi kutudan çıkıyor diğeri yanında hediye!!! Ek olarak PS3 DUAL SHOCK 3 OYUN KUMANDASI + BLU-RAY KUMANDA PAKETİ 99Tl yani hem blu-ray kumanda hemde 3 adet orjinal kol oluyor. 898Tl toplam sizce böyle düşündüğümüzde fiyat nasıldır sonuçta sadece konsol olarak bakarsak sanki bimeksin fiyatından daha iyi gibi hem ek kol hem 250gb hemde oyun fazlalığı var gibi ama kararda vermedim piyasa olarak düşünürsek bu şekilde daha ucuza bulma imkanım varmı sizce?
  • Dün gittim alacaktım bestbuydan ps3 ü biraz daha bekleyeyim diyorum daha lcd tv yok onu araştırayım adam gibi bişey alayım sonra ps3 alırım fiyatıda bi 50tl daha düşer
  • arkadaşlar ben konuyu açtıktan sonra 250 gb olanını almıştım ama sizlere 120 gb'ı da rahatlıkla öneririm. film, mp3, resimlere bilgisayarınız üzerinden media center kurup paylaşabileceğiniz için hard disc ini doldurmak zorunda kalmazsınız. ben evde kablosuz ev ağı kurdum böylece pc'mdeki resimlere videolara rahatça ulaşabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelmez

quote:

Orijinalden alıntı: umutheyo

arkadaşlar orjinal dualshock3 almak istiyorum.. Bir ara oyunla beraber kampanyalarını fln görmüştüm.. 130 tl kol+motorstrom veya bilmemne vs.. böyle kampanyaları sürdüren bir yer varmı bildiğiniz? oyun+kol kampanyası mantığında..

Pendik neomarindeki sony mağazasında kampanya devam ediyor. geçen akşam bir oyun aldım. Bacanağımda bir kol bir oyun için 140 tl ödemiş.
    lüks tic.elek.paz.mesut arıkan e5 üzeri Neomarin avm N3/9 Z.15-16 kaynarca/Pendik/İstanbul.
    Üzgünüm fişin üzerine telefon basmamışlar.

tşkler dostum ilgilendiğin için..

• Merhaba

1 hafta önce Kentpark Sony Shop'tan 120gb lık paketi aldım.Alacak/almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olması için içeriği yazıyorum.

120gb
    DS3 kol
    Infamous
    PES2010

Toplam
    860TL tuttu.
  • bence hayır
  • best buy kampanyası gercekten muhtesem ama ben bursadayım... sadece izmir ve ankarada var magazası

250gb+2 kol+gow 3 799 tl.bence kacırmayın arkadaslar bu fiyatı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

best buy kampanyası gercekten muhtesem ama ben bursadayım... sadece izmir ve ankarada var magazası

cumartesi izmirde almıştım 11 tane kalmıştı belki depoda vardır
  • DS3 artı Blu ra kumanda 99 tl best buyda...İhtiytacı olan kaçırmasın shopto da bile bu fiyat yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

best buy kampanyası gercekten muhtesem ama ben bursadayım... sadece izmir ve ankarada var magazası

cumartesi izmirde almıştım 11 tane kalmıştı belki depoda vardır

depoda olsa ne olur ben bursadayım internetten satıs yok ..nasıl firma anlamadım yaa sadece 2 ilde var
  • Best Buy Tr ye yeni girdi o yüzden buna bile şükretmek lazm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben1907

DS3 artı Blu ra kumanda 99 tl best buyda...İhtiytacı olan kaçırmasın shopto da bile bu fiyat yok.
    iyi fiyat kaçırmayın
  • çok araştırdım en sonunda best buydan 799 tl 250 gb + 2.ds3 + god of war3 pakette karar kıldım ve stantta duran sonuncuyu
  • bestbuy arada sağlam indirim yapıyor açıldığında 1500tllik laptopu 1000tlye almıştık oyunlarıda indirimli satsalar güzel olacak
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.