Arkadaşlar bu best buy daki ürünler Euroasia garantisi altındamı? Birde İstanbul gibi bir yerde nasıl olamaz böyle bir mağaza,sadece İzmir ve Ankarada var anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: mrhusnu
Arkadaşlar bu best buy daki ürünler Euroasia garantisi altındamı? Birde İstanbul gibi bir yerde nasıl olamaz böyle bir mağaza,sadece İzmir ve Ankarada var anlamadım
ankaraya yeni açıldı zaten ist. da açılır
quote:
Orijinalden alıntı: mrhusnu Arkadaşlar bu best buy daki ürünler Euroasia garantisi altındamı? Birde İstanbul gibi bir yerde nasıl olamaz böyle bir mağaza,sadece İzmir ve Ankarada var anlamadım
Ürünler sonyeurasia garantili türkce kullanım klavuzu garanti zarfı fln var pak ürün meraketme. Bestbuy bimekse benzemez
Arkadaşlar bugün Best Buy'daki 799'luk pakedi aldım, gerçekten son kalan üründü. Yalnız soracağım bir soru var, ikinci DS3'ü kutuya kendileri koymuşlar elemanlar, ancak sadece DS3'ü koymuşlar USB kablosunu koymamışlar. Kutuda 2 DS3 ve 1 şarj kablosu var, diğer alanlarda da durum böyle mi? Önemli bir şey değil, ancak kendi koyduklarının kablosunu da koymalarını beklerdim.
quote:
Orijinalden alıntı: Fixx
Arkadaşlar bugün Best Buy'daki 799'luk pakedi aldım, gerçekten son kalan üründü. Yalnız soracağım bir soru var, ikinci DS3'ü kutuya kendileri koymuşlar elemanlar, ancak sadece DS3'ü koymuşlar USB kablosunu koymamışlar. Kutuda 2 DS3 ve 1 şarj kablosu var, diğer alanlarda da durum böyle mi? Önemli bir şey değil, ancak kendi koyduklarının kablosunu da koymalarını beklerdim.
Doğrudur şarj kablosu sadece ana pakette çıkıyor. İkinci kolla birlikte şarj cihazı gelmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: gelmez
quote:
Doğrudur şarj kablosu sadece ana pakette çıkıyor. İkinci kolla birlikte şarj cihazı gelmiyor.
+1 benim bi kolda ufak bi çizik vardı adamlar niye kutuyu açmış o işten biraz kıllandım ama idare edecez kablolar heralde usb hdd bağlantı kablosuyla aynımıyda kablo
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan1989
quote:
quote:
+1 benim bi kolda ufak bi çizik vardı adamlar niye kutuyu açmış o işten biraz kıllandım ama idare edecez kablolar heralde usb hdd bağlantı kablosuyla aynımıyda kablo
Evet aynı kablo, her USB mini-B kablosu kullanılabilir foto makinesi, kart okuyucu vs... Ancak bildiğim kadarıyla ayrı olacak satılan DS3'lerde bu kablo çıkıyor kutudan, e bu bundle'a da konması gerekirdi. Best Buy maliyetten kısmak için koymamış anladığım kadarıyla.
Biz sony center dan iki kol tek pakette bi kampanya vardi ondan almistik iki sene once falan (tek ds3 130 lira civari iken, iki ds3 kampanya ile 90 TL idi ve ikisi yanyana duruyordu biri 130, biri 90 TL seklinde :)
Bu kutudan da usb kablo cikmamisti, tekli kutudan da cikmadigini hatirliyorum. Sadece ps3 un yaninda 1 adet geliyor yani. Zaten pek de ihtiyac olmuyor birden fazlasina (4 kol ile surekli oynayan arkadasim oldugu icin rahatlikla yazabiliyorum bunu)
Electroword de kampanya var ps3 + 2 oyun + 1 film + 2.kol 849TL
KAÇIRMAYIN :)
Chipli yeni kasa 90001 model ps2 sıfır ihtiyacı olan varsa pmden ulaşabilirsiniz, ürün orjinal kutu içeriğiyle birlikte 240 TL ye verebilirim, toplu alımlarda indirimde yaparım...
quote:
Electroword de kampanya var ps3 + 2 oyun + 1 film + 2.kol 849TL
KAÇIRMAYIN :)
Kampanya 15-18 arası gözüküyor fakat biraz önce adapazarındaki mağazaya baktım birşey yoktu