Şimdi Ara

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36.251
Cevap
642
Favori
2.786.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu best buy daki ürünler Euroasia garantisi altındamı?
    Birde İstanbul gibi bir yerde nasıl olamaz böyle bir mağaza,sadece İzmir ve Ankarada var anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaşlar bu best buy daki ürünler Euroasia garantisi altındamı?
    Birde İstanbul gibi bir yerde nasıl olamaz böyle bir mağaza,sadece İzmir ve Ankarada var anlamadım

ankaraya yeni açıldı zaten ist. da açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu
    Arkadaşlar bu best buy daki ürünler Euroasia garantisi altındamı?

Ürünler sonyeurasia garantili türkce kullanım klavuzu garanti zarfı fln var pak ürün meraketme. Bestbuy bimekse benzemez
  • Arkadaşlar bugün Best Buy'daki 799'luk pakedi aldım, gerçekten son kalan üründü. Yalnız soracağım bir soru var, ikinci DS3'ü kutuya kendileri koymuşlar elemanlar, ancak sadece DS3'ü koymuşlar USB kablosunu koymamışlar. Kutuda 2 DS3 ve 1 şarj kablosu var, diğer alanlarda da durum böyle mi? Önemli bir şey değil, ancak kendi koyduklarının kablosunu da koymalarını beklerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fixx

Arkadaşlar bugün Best Buy'daki 799'luk pakedi aldım, gerçekten son kalan üründü. Yalnız soracağım bir soru var, ikinci DS3'ü kutuya kendileri koymuşlar elemanlar, ancak sadece DS3'ü koymuşlar USB kablosunu koymamışlar. Kutuda 2 DS3 ve 1 şarj kablosu var, diğer alanlarda da durum böyle mi? Önemli bir şey değil, ancak kendi koyduklarının kablosunu da koymalarını beklerdim.

Doğrudur şarj kablosu sadece ana pakette çıkıyor. İkinci kolla birlikte şarj cihazı gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelmez

quote:

Arkadaşlar bugün Best Buy'daki 799'luk pakedi aldım, gerçekten son kalan üründü. Yalnız soracağım bir soru var, ikinci DS3'ü kutuya kendileri koymuşlar elemanlar, ancak sadece DS3'ü koymuşlar USB kablosunu koymamışlar. Kutuda 2 DS3 ve 1 şarj kablosu var, diğer alanlarda da durum böyle mi? Önemli bir şey değil, ancak kendi koyduklarının kablosunu da koymalarını beklerdim.

Doğrudur şarj kablosu sadece ana pakette çıkıyor. İkinci kolla birlikte şarj cihazı gelmiyor.

+1 benim bi kolda ufak bi çizik vardı adamlar niye kutuyu açmış o işten biraz kıllandım ama idare edecez kablolar heralde usb hdd bağlantı kablosuyla aynımıyda kablo

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

quote:

quote:

+1 benim bi kolda ufak bi çizik vardı adamlar niye kutuyu açmış o işten biraz kıllandım ama idare edecez kablolar heralde usb hdd bağlantı kablosuyla aynımıyda kablo

Evet aynı kablo, her USB mini-B kablosu kullanılabilir foto makinesi, kart okuyucu vs... Ancak bildiğim kadarıyla ayrı olacak satılan DS3'lerde bu kablo çıkıyor kutudan, e bu bundle'a da konması gerekirdi. Best Buy maliyetten kısmak için koymamış anladığım kadarıyla.

• Biz sony center dan iki kol tek pakette bi kampanya vardi ondan almistik iki sene once falan (tek ds3 130 lira civari iken, iki ds3 kampanya ile 90 TL idi ve ikisi yanyana duruyordu biri 130, biri 90 TL seklinde :)

Bu kutudan da usb kablo cikmamisti, tekli kutudan da cikmadigini hatirliyorum. Sadece ps3 un yaninda 1 adet geliyor yani. Zaten pek de ihtiyac olmuyor birden fazlasina (4 kol ile surekli oynayan arkadasim oldugu icin rahatlikla yazabiliyorum bunu)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_39836025/mpage_5/tm.htm

Bütün sözlerimi geri alıyorum, sorun yok.
  • Electroword de kampanya var ps3 + 2 oyun + 1 film + 2.kol 849TL

KAÇIRMAYIN :)
  • Chipli yeni kasa 90001 model ps2 sıfır ihtiyacı olan varsa pmden ulaşabilirsiniz, ürün orjinal kutu içeriğiyle birlikte 240 TL ye verebilirim, toplu alımlarda indirimde yaparım...
  • quote:

Electroword de kampanya var ps3 + 2 oyun + 1 film + 2.kol 849TL

Kampanya 15-18 arası gözüküyor fakat biraz önce adapazarındaki mağazaya baktım birşey yoktu
  • Şuan BestBuy kataloğu elimde.
    120gb cihaz +1DS3=699TL

Çok iyi bir fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

Kampanya 15-18 arası gözüküyor fakat biraz önce adapazarındaki mağazaya baktım birşey yoktu

Adapazarı mağazasından haberim yok. Ama bu akşam bir arkadaşıma almak için gidicem. Size sonucu yarın yazarım.
  • quote:

forumdaş 3 oyun +2. Kol olması lazım kampanyanın broşürden bakarsan avatar (the Game) yazıyor.
    www.electroworld.com.tr
    404 Not Found
    http://www.electroworld.com.tr/UrunBrosuru2.htm

• kampanya bütün electrowordlerde geçerli mi ?
    oyunlar nedir ? ve hangi film acaba ?
    bu konuda bilgi sahibi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: birathere

quote:

forumdaş 3 oyun +2. Kol olması lazım kampanyanın broşürden bakarsan avatar (the Game) yazıyor.
    www.electroworld.com.tr
    404 Not Found
    http://www.electroworld.com.tr/UrunBrosuru2.htm

Avatarı arkadaş film olarak algılamıştır, siz de oyun olarak algılamışsınızdır diye düşünüyorum.

Ben hangisi olduğunu broşürden bakarak anlayamadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

kampanya bütün electrowordlerde geçerli mi ?
    oyunlar nedir ? ve hangi film acaba ?
    bu konuda bilgi sahibi olan varmı

Hocam bir üstündeki linke baksan görüceksin broşürü. Herhangi bir nedenden dolayı göremiyorsan yardımcı oluruz.
  • Electro World fiyatı oldukça iyi görünüyor. Elimde insert'ü var şu an.

120GB PS3 + 2. Orjinal Kol + UFC Undisputed Oyun + Fuel Oyun + Avatar Oyun = 849 TL ve World card'a 10 Taksit.
  • bestbuyda 120gb ps3 + 2. ds3 699 tl geçenki kampanyası daha iyidi bu aralar indirim çok
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.