Şimdi Ara

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36.252
Cevap
643
Favori
2.786.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: ekiraz

689 a mediamaktta 120gb+ 2nd ds var

istanbulda bar mı bu ?!

adam ankaralı profiline baktım.heralde sadece ankarada avr..bende bursadayım burdaki media yı arayıp sorucam

aradım bursada böyle bir kampanya yokmus bireysel olarak yapıyolarmıs..yalnız tlf da fiyatta söylemiyolar...yardımcı olmadılar hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn16 -- 19 Temmuz 2010; 12:48:56 >

• asLında sabır gösterip de yıL sonunu bekLemek daha mantıkLı diye düşünüyorum.MaLum firmaLar yıLsonLarında envarter sayımı yaptıkLarından doLayı stokLarını azaLtmak için ürünLerin fiyatLarını aşağı seviyeyeLere çekerLer..1-2 aya kaLmaz fiyatLarda düşüşLer yaşanmaya başLar..ancak bu ps3'Ler için ne kadar geçerLi oLur bekLeyip görmekte fayda var derim..
  • elektroworlddeki kampanya süper bizzat gittim ve baktım.
    almak isteyenler hala neyi bekliyorlar bilmiyroum. kaçmayacak fırsatlardan biri bedava almayı beklemiyorsunuz herhalde.
    bir kaç paket var ama ben en iyisini söyleyim ben gititğimde biraz vardı kartaldaki elektroworlde bakmıştım.

1-120 gb slim ps3 +
    2-avatar oyunu (figür ile birlikte ) market fiyatı 250 TL
    3-god of war 3 oyunu
    4-fuel oyunu
    5-ekstra dual shock 3 gamepad hepsi 849 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

elektroworlddeki kampanya süper bizzat gittim ve baktım.
    almak isteyenler hala neyi bekliyorlar bilmiyroum. kaçmayacak fırsatlardan biri bedava almayı beklemiyorsunuz herhalde.
    bir kaç paket var ama ben en iyisini söyleyim ben gititğimde biraz vardı kartaldaki elektroworlde bakmıştım.

1-120 gb slim ps3 +
    2-avatar oyunu (figür ile birlikte ) market fiyatı 250 TL
    3-god of war 3 oyunu
    4-fuel oyunu
    5-ekstra dual shock 3 gamepad hepsi 849 TL

Hocam ben nihayetinde almamaya karar verdim ama alacak olsam da (ki her an fikrim degisebilir) bu paketi almayi dusunmem.

Simdi PS3 kampanyalarla veya her ne sekilde olursa olsun (slim 120) 650 liraya dusmus sekilde insanlar aldi. Beni boyle eften puften oyunlarla kandirmaya calismasinlar (gow3 haric)

PS3 Slim 120 + ekstradan bir kolu 650 lira veya daha altina verirlerse o zaman kampanya derim ben iste.
    Giderim ikinci el PES10 alirim, GOW alirim, piyasaya cikinca da GT5 alirim, bu kadar.

Yani insanlar bunu bekliyor kanimca.

Isin ozeti: 650 liraya PS3 sattilar, 50 liraya DH de kol var, 50 liraya da pes alsan 750 lira yani.

• Bu kampanya bitti zaten ya.Geçen gün almaya gittim 999 tl olmus sadece haftasonu için geçerliymiş :S arkadaslar baska kampayalar war ıse lutfen bılgılendırın ben acıl almak ıstıyorum ama:S
  • benimde 60 gb lık makinam bozuldu suan ikinsiyi alıcam... oyüzden arkadasın dediği gibi konsol ve 2 kol için 600-650 arası anca kampanya sayılır..

zaten nerdeyse bütün oyunları oynadım ve hala oyunlarım da duruooo..
  • bıtane war suan en ıyısı best buyda sanırsam ama o da 799 tl - 250 gb + gow 3 + bı kolda hediye ? bıras fasla gıbı ama :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongunoz

bıtane war suan en ıyısı best buyda sanırsam ama o da 799 tl - 250 gb + gow 3 + bı kolda hediye ? bıras fasla gıbı ama :S

fiyat süper ama sadece izmir ve ankarada avr bestbuy o kötü..ben bursadayım
  • electroworld

949 TL

PS3 250GB + GOD OF WAR 3 + FIFA 2010 SOUTH AFRICA + ikinci DS3 kol

www.electroworld.com.tr
    404 Not Found
    http://www.electroworld.com.tr/UrunBrosuru2.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

quote:

bıtane war suan en ıyısı best buyda sanırsam ama o da 799 tl - 250 gb + gow 3 + bı kolda hediye ? bıras fasla gıbı ama :S

kargo ile gönderemiyorlar mı ? konuşsan gönderirler belki yok mu acaba öyle bi şey
  • quote:

o kampanya biteli 1 hafta oldu bakalım yeni bestbuy indirimi açıklanacaktı ya bugün ya yarın
  • @ Oguzhan

Ya walla best buy ın 500 m dibinde oturuyorum,buraya lınk olarak atarsan yada bı fırsat gordugunde pm atarsanız sewınırım.850 TL lımıtım war ama ıstıyorum kı gusel fıyata alayım.250 gb da bence cok 120 yeterlı.bı kampanya olsun dırek alcam.Bekletmıcem yanı ama .. :( Sımdı alırım 2 gun snra bı kampanya olur 100-200 lıra ındıreme gırer bu sefer de moralım bozulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

quote:

kargo ile gönderemiyorlar mı ? konuşsan gönderirler belki yok mu acaba öyle bi şey

netten satısları yokmus... sordum..göndermiyolar..artık bursadaki magazalarda yapılacak olan kampanyalara bakıcaz

• bu ara dıorlar best buyda bı indirim olcak diye ama bılmıorm
  • abi yeni açılcak biyer yok mu biraz sömürek
  • bestbuyda indirim yok bu hafta broşürün linkihttp://62.244.213.26/visual/filemanager/files/22%20temmuz%20son%20dusuk.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

bestbuyda indirim yok bu hafta broşürün linkihttp://62.244.213.26/visual/filemanager/files/22%20temmuz%20son%20dusuk.pdf

Desene ayın 1 ine kadar ps3 alamıcaz oguzhan sen buarada abı nerden alıorsun bu broshur lınkını hemen hangı sıtelere bakıyorsun.ben sıcakfırsatlara bakıyorum ama bak bu orda yayımlanmadı mesela ?

• Best buy kişiye özel indirip yapmış mail geldi. Dileyen olursa indirim kuponumu verebilirim 120Gb Konsol + 2 oyun sanırm 799 lira idi tam eminde değilim işin açığı bakınca yazarım... İlgilenen arkadaş pm atabilir...
  • Ps3 120Gb + Avatar + White Knight Chronicles 799Tl Maximum 12 taksit.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.