< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (1812. sayfa)

-
-
Hocam amazon tek kollu dijital 1850 verdi 6 taksitle, almadım. Size hayırlı işler ama fiyat yüksek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu anda var mı o rakama :)
Böyle düşünecek olursak geçen sene ben 14000 liraya satıyordum aynı cihazı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba
PS5 2 kollu dijital versiyon almak istiyorum.
Taksit yapıyor musunuz
ps5 Pro mevcut kapalı kutu , istanbul bostancı , 31.500 ,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende de ps5 pro var acılmamıs kutuda, avrupa cihazı 32 den yardımcı olabilirim.
-
Özelden yazdım
-
Merhaba arkadaşlar. Yurt dışından ps5 hd camera aldım kutusu hiç açılmadı. Aldığım fiyata vereceğim ilgilenen mesaj atabilir
-
Sony Playstation 5 Pro 2 TB Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili)
35.599₺
teknosa.com/sony-playstation-5-pro-2-tb-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-p-788560305
-
Sony Playstation 5 Digital D Chassis 30. Yıl 1 TB Oyun Konsolu Gri (Bilkom Garantili)
32.199₺
ÜRÜN SIFIRDIR. ADINIZA/ŞİRKETİNİZE FATURA KESİLECEKTİR.
HİÇ KULLANILMAMIŞTIR. MÜŞTERİYE GÖNDERİLMİŞ FAKAT GERİ İADE EDİLMİŞTİR.
BU YÜZDEN FİYATI EMSALLERİNE ORANLA UYGUNDUR.
30. YIL ÖZEL SERİ 24 AY GARANTİLİ PS5
www.pttavm.com
Sony Playstation 5 Digital D Chassis 30. Yıl 1 - PttAVM.com - 2025https://www.pttavm.com/sony-playstation-5-digital-d-chassis-30-yil-1-tb-oyun-konsolu-gri-bilkom-garantili-p-1139836697 -
Arkadaşlar şubat ayında Karadağ Makedonya, Arnavutluk veya Kosova Dan PS5 pro alabilirim önerisi olan var mıdır nasıl bir yol izleyelim ?
Bilgi verebilir misiniz fiyatlar ve taksit imkanları hakkında
Özelden cevaplandı
Dubai'de pasaj gibi yerlerde 450 dolar cıvarına tek kollu ps5 ler var. bunlardan alan var mı, sıkıntısı var mıdır?
-
hocam ps5 bilmiyorum da iki tane iphone 16 pro max aldim sorun cikmadi, o yerlerden birinden. ama orada yasayan bir arkadasin bildigi bir pasajdi. disaridan siradan kucuk bir telefoncu gibiydi ama qr kodlu fatura kestiler, o qr kodu da havalimaninda okutuyorsunuz %4 civari iade yukluyorlar herhangi bir kredi kartiniza. zaten cezalar cok sert oldugu icin kimsenin dolandiricik islerine girecegini sanmiyorum. telefonun garantisi de ayarlardan gorunuyor ( 1 sene).
-
Sony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE, Çift kol (Resmi Distribütör-Bilkom Garantili)
28.910₺
www.amazon.com.tr
Sony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE, Çift kol (Resmi Distribütör-Bilkom Garantili)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D9C1J68K -
Sony Playstation 5 Digital Edition Sony Eurasia Garantili + 2.Dualsense
19.999₺
app.hb.biz
Sony Playstation 5 Digital Edition Sony Eurasia Garantili + Fiyatıhttps://app.hb.biz/GNhcGPOFA3CU -
Alacam da göndermezler gibi geliyor
Bir de resmi distribütör garantili:)
Aynen :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X