hocam ben de aldım ama zannetmiyorum gönderileceğini. çok iyi fiyattı :( |
Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (1812. sayfa)
-
-
amazonSony PlayStation 5 Oyun Konsolu, Dijital Slim Sürümhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BN48Z569/ref=ewc_pr_img_1?smid=A3KM9R4NSIOKBZ&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR
-
Arkadaşlar psn plus ekstra delux vs hangisini almak mantıklı psn üyeliği için kampanyalı kart var mı cüzdana max 200 yükleniyor tek seferde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
deluxe aldım hocam ben mantıklı olan o arada fark çok yok
-
Ödemeyi neyle yaptın hcm ödemede herhangi bir iade bonus vs var mı garanti shop fly kartlarımda 200 TL ye 20.000 sf mil gelmiş 200tl ediyor mil karşılığı bunları fifa 25 alırken kullandım başka kampanya varsa bildiğiniz.
-
hocam kredi kartıyla yaptım takssit çıkar diye ama çıkmadı tuhaf şekilde sitesinde 3 aya kadar taksit demişti olmadı hattı web üzerinden üyelik alamadım uygulamasından aldım bugün son kaçırmayın
-
bu daha öncede oldu dijital kod göderdik diyip dolandırıyorlar ama trendyol iade ediyor
-
Paystation 5 cdli 2 kol mevcut 25 bin
-
Hocam varmı gelişme geldi mi merak ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün yarın alırız derken yine BİLKOM garantililere zam gelmiş, dünden bugüne ne değişti acaba
-
hocam bilkom çok pahalı satıyor yurtdışından gelenlerden al daha iyi garanti olmuş olmamış artık farketmiyor
-
10 gündür kargolanmadığı için bugün iptal ettim. Geleceğinden umudum yoktu ama denemeye değerdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denk gelirse aalacağım araştırıyorum bakalım güvenilir bi yer
-
Bende var hocam istersen özelden yaz bana iki kollu CD versiyon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
18500 satmıştı amazon kasımda. Bu civarlar en uygun kaça gitti ve önümüzde indirime gireceği bir dönem olur mu arkadaşlar.
Ben şu anda yurtdışı sıfır kapalı kutu cd li çift kolu 24.000 lira, digital çift kolu 23.000 liradan satıyorum.
Sahibinden.com da daha ucuz kmk. Sıfır kapalı kutu. Sende ucuza satsan olmamı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkesin maliyetleri farklı, şahsi olarak Japonyadan 13000 liraya getirenlerle yarışamayız :)
Almak isteyen olursa İstanbul’daki mağazamıza bekleriz.
Hocam amazon tek kollu dijital 1850 verdi 6 taksitle, almadım. Size hayırlı işler ama fiyat yüksek.
Şu anda var mı o rakama :)
Böyle düşünecek olursak geçen sene ben 14000 liraya satıyordum aynı cihazı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X