çok iyi almışsınız. sahibindende bakıyorum. sanki inat var. kimse 6 bin altına satmıyor tek kolla. |
Bildirim
çok iyi almışsınız. sahibindende bakıyorum. sanki inat var. kimse 6 bin altına satmıyor tek kolla. |
ben almadım hocam satıyorum |
Arkadaşlar ps5 için uygun ssd öneriniz varmı dır? |
www.n11.com Samsung 990 Pro MZ-V9P2T0CW 2 TB M.2 Hard Disk Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/samsung-990-pro-mz-v9p2t0cw-2-tb-m2-hard-disk-40043508?magaza=elmacik&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dileyen olursa bu cuma Almanya'ya gideceğim. Mediamarkt.de'den fiyatlara bakarak sipariş verebilirsiniz. Bir adet PS5 Pro getirebilirim. Önden biraz komisyon almak kaydıyla. 12'si Perşembe günü döneceğim. |
İngiltere amazonda 309 pounda düşmüştü ps5 slim digital. Arkadaşa aldırttım gelirken getirecek. Türkiyede hiçbir ürün kayda değer indirime girmedi yazık cidden. |
Yurt dışı iyide orada da nakit vermiş oluyorsun buradan 6 taksitle aldım ekstre yeni kesilmiş kartla 7 taksit gibi oldu 2 yılda garantisi oldu, nakit para değerli artık nerede taksit varsa oradan alacan. |