çok iyi almışsınız. sahibindende bakıyorum. sanki inat var. kimse 6 bin altına satmıyor tek kolla. |
Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (1811. sayfa)
-
-
ben almadım hocam satıyorum
-
Arkadaşlar ps5 için uygun ssd öneriniz varmı dır?
-
www.n11.comSamsung 990 Pro MZ-V9P2T0CW 2 TB M.2 Hard Disk Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/samsung-990-pro-mz-v9p2t0cw-2-tb-m2-hard-disk-40043508?magaza=elmacik&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
-
Çok pahalı daha uygun bişey olmaz mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başka bildiğim yok hocam bu direk PS4 destekli
Teşekkürler
Bilkom garantili CD li slim model 24.5k ya 2.kolu da 3.5k aldım, oyun için ne önerirsiniz fifa 24 mü 25 mi yada ps den kampanyalı oyunlar varmı dijital olarak yıllar önce ps3 vardı baya bir ara verdik oynu dijital mi CD li mi almalıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online al hocam kampanya var PS plus üyelik al her ay oyun veriyor en azından onlar bedaba gelir fc25 al indirimde bu ara
Dileyen olursa bu cuma Almanya'ya gideceğim.
Mediamarkt.de'den fiyatlara bakarak sipariş verebilirsiniz.
Bir adet PS5 Pro getirebilirim. Önden biraz komisyon almak kaydıyla. 12'si Perşembe günü döneceğim.
-
İngiltere amazonda 309 pounda düşmüştü ps5 slim digital. Arkadaşa aldırttım gelirken getirecek. Türkiyede hiçbir ürün kayda değer indirime girmedi yazık cidden.
-
Yurt dışı iyide orada da nakit vermiş oluyorsun buradan 6 taksitle aldım ekstre yeni kesilmiş kartla 7 taksit gibi oldu 2 yılda garantisi oldu, nakit para değerli artık nerede taksit varsa oradan alacan.
-
-
Satıcının hesabı çalınmıştır. Son günlerin moda durumu aman dikkat edin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aldınız mı hocam? Ulaşmaya çalışıyorum firmaya ama cevap yok
Ben aldım. En kötü sipariş iptal edilir vs. ama bu fiyata izleyici kalamadım vadesiz 6 taksitle :)
Hocam mağaza uçmuş şimdi bence Trendyol ile iletişime geçin
Şu anlık beklemedeyim hocam bi şey olursa para her türlü iade olur zaten. Ama olurda bu fiyata kapmışsam ne mutlu :)
Ben Kingston 2000G Renegade 2TB aldım. 5.500 TL
-
Okuma hızı 5500 istiyordu sanırım ona göre bense bakıp alacağım 2 tb
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X