Şimdi Ara

Sony, PlayStation markası altında yeni bir cihaz çıkarabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PSP 2 çıkıp PS3 + PS4 oyunlarını abonelik ile oynatsa dahi muazzam iş yapar. Zamanla başka yeni oyunlarda eklenir.

ARM tabanlı işlemciler gelişti sonuçta.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ise (TR de yaşadığımız için bir günde hayatınız değişebiliyor) yeni Zelda çıkana kadar bir Switch almış olacağım. Eğer PS 5 iniz varsa el konsolu için Switch daha mantıklı bir seçim.

• Eğer Windows tabanlı platformdan uzak kalmaya devam ederse gelecek 5-10 sene içerisinde kesinlikle batacak firmalardan birisidir Sony.

• switch'e rakip bir cihaz gelse de alsak

• oled ekran , sim kart-çift kamera- dokunmatik ekran-arka plan dokunmatik - online shop. Yazık ettiler bi hafıza kartına taş gibi makınayı zorlasalar belki gta 5 bile açardı

• El lkonsollarının ömrü dolalı çok uzun yıllar oldu. Günümüz telefonları artık all in one . Telefonlar bu kadar güçlüyken kimse yanında profesyonel kameralar dahil ikinci bir cihaz taşımıyor. Oyun meraklıları gaming phone bile almazken böyle bir cihazın tutulacağını sanmıyorum

• Bence Sony güzel bir el konsolu çıkara bilir çünkü son zamanlarda mobil platformlar için büyük oyunlar üzerinde çalıştığı haberleri de çıkmıştı bence güzel bir el konsolu PS4 kütüphanesi ile bir şekilde birleştirilir ise tadından yenmez gibi geliyor

• canmania C kullanıcısına yanıt

Sadece oyun odaklı bir cihaz farklı olur. Gsm sinyallerine ihtiyaç duymadan, kameraya ve diğer donanımlara ihtiyaç duymayan bir cihaz. Günümüz telefonlarında mobil oyunlar hala istenen seviyeye gelemedi. Steam Deck ve Switch satışları piyasanın el konsollarına ne kadar aç olduğunun göstergesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir el konsolu yakışır. Streaming cihazı olmasın da... 2005'te PSP aldığım günü hatırlıyorum, yıllarca elimden düşmedi. Cep telefonu gibi her yere yanımda taşıyordum gerçekten çok güzel bi cihazdı zamanında. Tasarımı da halen daha eskimedi. VW Bora gibi :)

• fendur kullanıcısına yanıt

Steam deck aldım Ps5in yanına

• nexus can N kullanıcısına yanıt

Japonya batar ( 1 üretiyor 3 borçlu ) Sony batmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 4 Nisan 2023; 7:30:6 >
  • vita ciktiginda akilli telefon oyunlarinin hype oldugu zamanlardi. kimse oyunlara para vermek istemiyotdu cunku mobil oyunlar gorece kaliteliydi. Fakat su an en konsollari yeniden sukse yapmis durumda switch olsun bir suru farkli mobil oyun konsolu piyasada.

Sony mobil konsollarin yukselisini gormus olacak ki yeni bir el oyun konsolu cikarabilir. iyi bir makine cikarsa piyasayi alt ust eder.

• Şu Çinlilerin yaptığı gpd win 4 ya da onexplayer 2 gücünde pspnin mini ps2 oldugu zamanlardaki gibi mini ps5 tadinda el konsolu yapsalar süper olur.

• Zooe kullanıcısına yanıt

Steam deck alacak bütçe olsa 10 senelik bilgisayarı yenilerdim. Ondan dolayı PS 5 ucuzken almıştım şansa bi ara. Maalesef çok pahalı zaten ben de switch alırsam 2. el almayı düşünüyorum. Yok o paraları zor veririm. Oyunları da pahalı ama bir şekilde online ucuza alınabiliyor. Steam deck beni aşar hocam. Bu arada hayırlı olsun güle güle kullan :)

• fendur kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam saolun...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.