Şimdi Ara

SONY PS3 80 GB+ 1 OYUN 950 YTL KDV DAHİL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben gecen gun arastirmistim aliyordum vazgectim. Gedikgrosta vardi PS3 80 GB+2 dualshock+GT5 1220 ytl idi. Hala oyle. Usttekindeki kol dualshock degil, ustelik cardfinans a 12 taksit..

http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=2239210&_catId=1772

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 14 Kasım 2008; 12:44:00 >
  • ben aldım arkadaşlar haberiniz olsun vede çok memnunun bugün arkadaşım aradı o da alıcakmış ama kalmamış demişler ben birdaha böyle fırsat gelmez diyorum malum dolarda yükseldi eğer bulursanız gözünüz kapalı alın benden söylemesi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

media marktta dual shock'lu veya 3 oyunlu p3 var 1100küsür

1089ytl idi sanırım. Bu kampanyadan daha iyi.. ve uzun süredirde bu fiyatta.
  • bende pazar aldım arkadaşlar gelirken arabayı böle sarsmadan kullanmak için yırtındım millet otobanda yanımdan fırlıyıp gidio ben 90 da gidiom nerdeyse dörtlüleri yakıcam bu arada kol için dualshock değil diyen arkadaş araştırmadan sölemiş sanırım çünkü kol dualshock . memnunmusun derseniz valla şu sıralar o kadar yoğunumki aldığımda 1 saat oynayıp yattım . o günden beri ki o gün dün gece oluo daha oynayamadım . yanındada bir oyun verdiler . yalnız tek derdim şu alırken 2 tanede ps2 oyunu aldım ucuz die lakin bir türlü çalıştıramadım benim bildiğim çalışıo olması lazım ama program yüklemesi falanmı yapmak lazım?
  • Play Station III 80 Gb. ve Orijinal Fifa 2009 oyun Hediyeli

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=15101
  • quote:

Orjinalden alıntı: renitecy

Play Station III 80 Gb. ve Orijinal Fifa 2009 oyun Hediyeli

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=15101

valla hocam carrefourun kampanyası daha iyi bence . evet fifa daha iyi bir seçenek ama bana 950 ytl vermek yerine 1090 vermek pek iyi bir fikir gibi gelmedi . hoş fiyatlar iyice düşmüş tabi bu da onun bir göstergesi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: byatunga

bende pazar aldım arkadaşlar gelirken arabayı böle sarsmadan kullanmak için yırtındım millet otobanda yanımdan fırlıyıp gidio ben 90 da gidiom nerdeyse dörtlüleri yakıcam bu arada kol için dualshock değil diyen arkadaş araştırmadan sölemiş sanırım çünkü kol dualshock . memnunmusun derseniz valla şu sıralar o kadar yoğunumki aldığımda 1 saat oynayıp yattım . o günden beri ki o gün dün gece oluo daha oynayamadım . yanındada bir oyun verdiler . yalnız tek derdim şu alırken 2 tanede ps2 oyunu aldım ucuz die lakin bir türlü çalıştıramadım benim bildiğim çalışıo olması lazım ama program yüklemesi falanmı yapmak lazım?

80 Gb lık modeller çalıştırmıyor diye biliyorum hocam.

• quote:

bende pazar aldım arkadaşlar gelirken arabayı böle sarsmadan kullanmak için yırtındım millet otobanda yanımdan fırlıyıp gidio ben 90 da gidiom nerdeyse dörtlüleri yakıcam bu arada kol için dualshock değil diyen arkadaş araştırmadan sölemiş sanırım çünkü kol dualshock . memnunmusun derseniz valla şu sıralar o kadar yoğunumki aldığımda 1 saat oynayıp yattım . o günden beri ki o gün dün gece oluo daha oynayamadım . yanındada bir oyun verdiler . yalnız tek derdim şu alırken 2 tanede ps2 oyunu aldım ucuz die lakin bir türlü çalıştıramadım benim bildiğim çalışıo olması lazım ama program yüklemesi falanmı yapmak lazım?

PAL 80gb'lar PS2 oyunu calıstırmıyorlar.
    Agustos 2008 sonrası uretilen NTSC'ler ise hic calıstırmıyor.
    PS2 oyunu calıstıranlar sadece 80gb NTSC Agustos 2007-Agustos 2008 arası uretimlilerdir.
    Onlarda da PAL PS2 oyunu oynayamazsınız zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: kunglao

quote:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ps3
    buradan bakınca farkları neymiş görebilirsiniz gayet.
    yeni çıkan serilerde ps2 desteği kaldırdılar.
    80 ve 160 gb modeller üretimde bunlarda da ps2 desteği yok diyor.eğer bu da o yeni seridense (ki pek sanmam yeni seri dediğim 1ayı var yok) çalıştırmaz.
    ama eskileri için de emulation demiş bişi yapmak gerekiyormu bilemiyorum araştırmadım bilen vardır illa forumda...

• quote:

Orjinalden alıntı: fleischman

quote:

quote:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ps3
    buradan bakınca farkları neymiş görebilirsiniz gayet.
    yeni çıkan serilerde ps2 desteği kaldırdılar.
    80 ve 160 gb modeller üretimde bunlarda da ps2 desteği yok diyor.eğer bu da o yeni seridense (ki pek sanmam yeni seri dediğim 1ayı var yok) çalıştırmaz.
    ama eskileri için de emulation demiş bişi yapmak gerekiyormu bilemiyorum araştırmadım bilen vardır illa forumda...

80gb PAL PS3'ler hicbir zaman PS2 oyunlarını desteklemediler.
    Zaten 80gb PAL PS3 uretimide Agustos 2008'de basladı.
    Agustos 2008'den itibaren yeni 80gb NTSC ve PAL uretildi.
    Arkadasın aldıgı cihaz zaten PAL, PAL olmaması mumkun degil, garantili cihaz aldı.

Senin dedihin yeni seri 160gb PS3'ler Kasım 2008 cıkıs tarihli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 18 Kasım 2008; 11:17:55 >

• eğer sıcak fırsat sayılacaksa yardım için araştırdıklarım

tüm yazdıklarım 40 gb lık versiyondur...

vatan worlde : 5 taksit 827,24 YTL (KDV Dahil) PS3 40GB D'Chassis SONY OYUN KONSOLU (GT5 Prologue oyun hediyeli )

12 taksit bonusa 899,17 YTL (KDV Dahil)

real de bir çok karta : 12 taksit 799 ytl

carrefour : 80 gb heanly sword hediyeli 950 ytl 12 taksit bir çok karta..

teknosa : 899 ytl worl ve axess e 12 taksit + 50 ytl hediye çeki

tekonsa 899 + 70 farkla gt5 ve fal of man oyun hediyeli yine 50 ytl çek var ( internet alışverişlerinde )

hızlı al : 889 bir çok karta takitle artı hdmi kablo hediyeli ( altın uçlu değil galiba ) ama bonusa 872 ytl 10 taksit

morfare : 889 5 taksit ve 1 oyun hediyeli

metro market : 799 artı 1 oyun bir çok karta 12 taksit card finansa 100 ytl para puan ayrıca

hepsiburada : bir çok karta 894 ytl 10 taksit ayrıca hdmi kablo ve 1 oyun hediyeli

ve daha bir sürü site bende bonusa cardlar olduğu için hepsiburda ile hızlıal arasında kaldım

ve yeni bir şey daha hepsiburada world play üyelerine 100 ytl puan veriyor aslında yüzde 25 te 100 ile sınırlandırıyor kampanya..

galiba world kartı olanlar için en uygun secenek hepsiburada gibi ben başka indirim bulamadım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanjugunduz -- 18 Kasım 2008; 16:54:52 >

• quote:

quote:

evet öyleymiş ya bende yeni öğrendim daha doğrusu 80 gblık pallar çalıştırmıyomuş .canımı sıktı bu olay ya o zaman 80 gblığı almanın ne mantalitesi ne avantajı var . yani yalnızca 40 gb kapasite içinmi ben o kadar para verdim .

• quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

PS2 oyunu calıstıranlar sadece 80gb NTSC Agustos 2007-Agustos 2008 arası uretimlilerdir.

evet zaten oynuyamıyorum şu anda valla çalıştırmadığını bilsem hiç almazdım . ne biliyim hep 60 gblık alırım dedim sonra bu 80 gblıkı 60 lıklardan üstün gibi gösterdiler . valla bilsem en azından iki ps2 oyunu alcama bir ps3 oyunu alırdım daha iyi . hatta onlara verdiğim parayla kadıköyden falan ya da tahtakaleden 2 tane alırdım kesin .

• Dün sony shop da 40 gb ps3 699 ytl diye koccaman yazmışlardı, içeri girip taksit olayını sormadım
  • hangi sony shop ta bilgi verirsen sewinirim....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

evet zaten oynuyamıyorum şu anda valla çalıştırmadığını bilsem hiç almazdım . ne biliyim hep 60 gblık alırım dedim sonra bu 80 gblıkı 60 lıklardan üstün gibi gösterdiler . valla bilsem en azından iki ps2 oyunu alcama bir ps3 oyunu alırdım daha iyi . hatta onlara verdiğim parayla kadıköyden falan ya da tahtakaleden 2 tane alırdım kesin .

Carrefour'a geri iade yapabiliyorsun sanırım 7 gun icerisinde.
    Ben bir kere dvd almıstım paketini acmıstım ama gidip geri iade edebildim.
    PS2 oyunları icin ikinci el bölümüne ilan ver hocam, alıcı bulursun orada.

• 699 ytl kuru makina mı ? Yanında kol ve aksesuar yoktur sanırım
  • Adana M1 alışveriş merkezindeki sony shopda gördüm . Kup kuru makinadır tahminen.
  • 2. el PAL, PES2008 ve 2 kolla birlikte 550 ytl ye aldım. 40GB ını
    Disk hiç önemli degil, 80-90 ytl ye 120 GB alır takarız gerekirse

• quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

2. el PAL, PES2008 ve 2 kolla birlikte 550 ytl ye aldım. 40GB ını
    Disk hiç önemli degil, 80-90 ytl ye 120 GB alır takarız gerekirse

hocam cok iyi fiyata almıssın, uc kez okudum inanamadım.
    eminim ki forumdan almamıssın cunku ikinci el forumda bu fiyata
    bulmak zor, ve hatta imkansız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.