Şimdi Ara

SONY PS3 80 GB+ 1 OYUN 950 YTL KDV DAHİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 KASIM 2008 -23 KASIM 2008 TARİHLERİ ARASINDA CARREFOURSA'LARDA SONY PS3 80 GB+ 1 OYUN 950 YTL KDV DAHİL.AYRICA GEÇERLİ KREDİ KARTLARINA PEŞİN FİYATINA 12 TAKSİT.CUMA GÜNÜ SATIN ALIRSANIZ CARREFOURSA PLUS KARTINIZADA %5 LİK BİR PUAN YÜKLENMİŞ OLUCAK 902,5 YTL'YE GELMİŞ OLUCAK BENCE İYİ BİR FİYAT GİBİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semix13 -- 11 Kasım 2008; 15:17:35 >

• oyunlardada var galiba hangi gastede çıktı bu ilan
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkan38

oyunlardada var galiba hangi gastede çıktı bu ilan

Gazetelerde değil yeni basım broşürlerinde yazıyo.Bugün kapımıza bırakılmış.Oyun olarakda PS3 için PES 2009 OYUNU 179,90 ytl yerine 159,90 ytl yine peşin fiyatına 12 taksit
  • 800 civarına bulunmuyor mu ps3ler ?
  • çok iyi.
    şeytan girip girip çıkıyo aklıma
  • oha.

garantilimi ? cihaza birşey olursa kimi muhattap alıcaz ? ... şeytan girip girip cıkıyor evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teken -- 11 Kasım 2008; 16:57:11 >
  • arkadaşlar benide şeytan dürtüyobiraz önce bursa carrefoursa ya gittim. şuan daha fiyat geçerli değil dediler ve ellerindede yokmus 80 gb sony ps3 40 gb var.büyük ihtimal persembe gelir dediler. garantiside olması lazım carrefoursadan satılmıs olucak sonucda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semix13 -- 11 Kasım 2008; 17:38:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 89 ytl unreal tournament 3 görünüyor. Bir market fiyatı olarak iyi.
  • media marktta dual shock'lu veya 3 oyunlu p3 var 1100küsür
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

800 civarına bulunmuyor mu ps3ler ?

Onlar 40GB olanlar diye hatırlıyorum.
  • Arkadaşlar çok güzel fırsat ben almaya gidiyorum sakııın kaçırmayııınnnn !!!!! bu bilgiyi verne de ayrıca tşk !!!!
  • arkadaşlar sıcak fırsat gibi gelmedi bana
    dikkatli olun

hard diski küçük diip almamazlık etmeyin manual olarak çok kolay değişebiliyor

ve çok ucuzladı fiyatları malum
  • Fiyat gerçekten çok uygun 80 likler yeni seri çoğu yerde bulunmuyor
  • arkadaşlar ben ps3 ün cahiliyim bende ps2 var. Şimd 40gb ile 80gb arasında kullanım açısından ne fark olacak. Sonucta oyunlar orjinal ve blu-ray formatta değil mi. Bu hdd oyun açısından ne işimize yarar ? Nasıl olsa oyun hdd ye atılamayacak sanırım
  • Bugün gördüm carrefourda satıştaydı. 950 ytl, heavenly sword oyunu + 80 gb ps3

Teknosa yada baktım 820 ytl , 40 gb ps3 ,oyun hediyesi falan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 12 Kasım 2008; 21:44:48 >
  • 80gb a gore fiyatı gercekten cok guzel carrefoura
  • metroda 799 liraya 40gb motorstorm hediyeli. ilgilenen varsa ayrı bir alternatif olabilir
  • Metro kartı olmayanlar için metro ortağı olan real marketlerindede aynı kampanya mevcut yanlız oyunsuz. peşin fiyatına 12 taksit imkanı...
  • alan arkadaşlar buraya bi daha uğramıyo herhalde...
    Yok mu bu kampanyadan yararlanan ?
  • Bu kampanyadan yararlananlar varmı?
    yorum alalım?
    oyunlar ne kadar?hani sadece bi oyunla çıkılmaz oradan...
    ellerinde varmı Ankaradakiler özellikle
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.