Şimdi Ara

SONY PS3 80 GB+ 1 OYUN 950 YTL KDV DAHİL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar 80 gb diye gaza gelıp almayın digerleride aynı işi goruyor:D

bende en eskı 20 gb lık model var, her işimide goruyorum blu-rip film indirip usb bellekten ızlıyorum:D

ilerde harddisc sıkıntısı yasarsam alırım 200 gb hdd 80-100 lıraya gecer giderim:D

ancak gerek yok en ucuzu neyse onu alın derım oyunları cok pahalı cunkı:s

bide dolar arttıkı yenı gelecek oyunlar daha pahalı olacak 200 ytl gibi

hee 3 oyun alır 1 sene kullanırım dersen bırsey dıyemem ama 3 oyun ıcınde 1000 ytl vermeyın ucuzunu bulun alınn:D

ben 260 ytl ye almıstım hazıranda:D tek sixasis kol ile

su ana kadarda 1 tek sorun yasamadım,
    tek sıkıntı olabılecek durum wireless ama onuda modemden kablo cektım hallettım ps3 laptop diilki kucagımda tutayım:D

• quote:

Orjinalden alıntı: kagan06

arkadaslar 80 gb diye gaza gelıp almayın digerleride aynı işi goruyor:D
    bende en eskı 20 gb lık model var, her işimide goruyorum blu-rip film indirip usb bellekten ızlıyorum:D
    ilerde harddisc sıkıntısı yasarsam alırım 200 gb hdd 80-100 lıraya gecer giderim:D
    hee 3 oyun alır 1 sene kullanırım dersen bırsey dıyemem ama 3 oyun ıcınde 1000 ytl vermeyın ucuzunu bulun alınn:D
    tek sıkıntı olabılecek durum wireless ama onuda modemden kablo cektım hallettım ps3 laptop diilki kucagımda tutayım:D

hocam artık 20gb uretilmiyor ve piyasa bulmakta cok cok zor.
    40gb'ında uretimi durdu, piyasadakiler son seri urunler, daha uretilmeyecek.
    Piyasadaki 40gb'larda satıldıktan sonra tek bulunabilecekler 80gb'lar ve yeni
    cıkan 160gb'lar olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orjinalden alıntı: kagan06

arkadaslar 80 gb diye gaza gelıp almayın digerleride aynı işi goruyor:D

hocam artık 20gb uretilmiyor ve piyasa bulmakta cok cok zor.
    40gb'ında uretimi durdu, piyasadakiler son seri urunler, daha uretilmeyecek.
    Piyasadaki 40gb'larda satıldıktan sonra tek bulunabilecekler 80gb'lar ve yeni
    cıkan 160gb'lar olacak.

kardesım biliorm uretılmedıgını benm demek istedigim ucuz yolla gucendıgınız bırınden alabılırsnız 2. el falan;)

yani o kadar para vermek zor benım acımdan, oyun oynamak ıcın o kadar para yatırmak bıraz zengın işi:D

sonuc olarak hdd buyuk dıye fazla para vermeyın derimm vee kurtlar vadisi ne kaçarr ben

ii geceler...

• Arkadaşlar şimdi belki söyliceklerim çok havada kalıcak çünkü tam ayrıntılı bilgilendirme şemasını bulamadım ama bulur bulmaz koyucam bazı arkadaşların söylediği gibi 20 gb la 40 gb la 80 gb la fark yok hepsi aynı makina değil kulanılmıs işlemcisinden ekran kartına hepsi değişiklik gösteriyo işimizi görürmü şimdilk evet ama sonra ne olur bilemicem:)
  • http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3

Burada tum PS3'lerin ozellikleri var kabaca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Oo iyimiş

Şikayet edildin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi mesajda benden olsun :D böyle bir konu hortlamış yazmadan olmaz. :D
    ooo süpermiş ama anca seneye alabilirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.