Şimdi Ara

Sony PS4 Wireless Headset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PS4 e kulaklik almayi dusunuyorum ama ne almam gerektigi hakkinda hic bir fikrim yok malesef :) PS4 un kendi kulakligina baktim ama forumda bir konusunu goremedim. Kullanan var mi, onerir mi yada onerileriniz nelerdir? Bass ve temiz ses benim icin cok onemli. Yorumlarinizi bekliyorum, simdiden cok tesekkurler, iyi forumlar.

http://www.hepsisony.com/?urun-7096-sony-ps4-wireless-headset

• ben kullanıyorum gayet güzel. tavsiye ederim.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Ses yonlendirmeleri nasil? Sag sol kulaga sesleri ayiriyor mu?
  • FurcHT kullanıcısına yanıt
    ben razer kraken kullanıyorum tvye bağlıyorum kablolu bence sonyden daha güzel ve biraz daha ucuz sonynin kablosuz olsun diye fiyatı yüksek bence ama razerin ses kalitesi bence bir tık daha güzel

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Razer-Electra-Kafa-Bantli-Oyun-Kulakligi//Oyun-Aksesuarlari/PC-/urunno=0000000406398
  • FurcHT kullanıcısına yanıt
    işin aslı ayrıntılı bir şekilde incelemedim. psn de kulaklığın uygulama programı var onu indirdim sabit ses profilleri var devamlı güncelleniyor. the last of us battlefield, destiny vs gibi last of us ın ses profil ayarını etkinleştirdim sesinden memnunum.
  • bende kullanıyorum gayet güzel.son sesde rahatsız olduğum için 2-3 vol düşürmüşümdür. ses ayarını ses kalitesi iyi yani.bnce amozondan veya ebaydan almalısın bn 220 lira kargo dahil ebaydan almıştım.
  • Gayet güzel bir kulaklık. 320lira verilir mi bilmem ben amazondan almıştım.
  • Sony Gold ve Sony Pulse kullanmış birisi olarak Sony Pulse biraz daha iyi bir kulaklık...
  • PS4 için alabiliyorsanız kesinlikle Pulse Elite alın, mevcut üç kulaklık içindeki en iyisi bu. Tabi fiyat/performans oranına göre konuşuyorum, yoksa Sony'nin oyun odaklı olmayan çok daha kalite kulaklıkları var ama yanına yaklaşılmıyor bu kulaklıkların, 500 dolar gibi bir fiyata sahipler.

Ben PC'de Logitech'in G930'unu da kullanıyorum, bu da kablosuz kaliteli bir kulaklık ama Pulse Elite kesinlikle çok daha iyi bir kulaklık. Bulabilirseniz şiddetle tavsiye ederim...
  • 10 numara kulaklık 2tane aldım ben bir babama bir bana babam bile çok memnun kaç yaşında adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese degerli yorumlari icin tesekkur ederim :) ebay den alanlar bana anlatabilirler mi daha once ebay den alisverisim olmadi. Tekrar tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

PS4 için alabiliyorsanız kesinlikle Pulse Elite alın, mevcut üç kulaklık içindeki en iyisi bu. Tabi fiyat/performans oranına göre konuşuyorum, yoksa Sony'nin oyun odaklı olmayan çok daha kalite kulaklıkları var ama yanına yaklaşılmıyor bu kulaklıkların, 500 dolar gibi bir fiyata sahipler.

Ben PC'de Logitech'in G930'unu da kullanıyorum, bu da kablosuz kaliteli bir kulaklık ama Pulse Elite kesinlikle çok daha iyi bir kulaklık. Bulabilirseniz şiddetle tavsiye ederim...

pulse ps4 te calismiyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty -- 24 Aralık 2014; 22:33:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneEighty

quote:

PS4 için alabiliyorsanız kesinlikle Pulse Elite alın, mevcut üç kulaklık içindeki en iyisi bu. Tabi fiyat/performans oranına göre konuşuyorum, yoksa Sony'nin oyun odaklı olmayan çok daha kalite kulaklıkları var ama yanına yaklaşılmıyor bu kulaklıkların, 500 dolar gibi bir fiyata sahipler.

Su anda arkadaslarla partideyiz ve kullaniyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 25 Aralık 2014; 7:45:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OneEighty

quote:

Su anda arkadaslarla.partideyiz ve kullaniyorum...

benim hatam hocam o zaman kusura bakmayin.

• OneEighty kullanıcısına yanıt
    Önemli değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 25 Aralık 2014; 7:45:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.