Bildirim
Sony PSP Fat 1004 Alcam yardım edermisiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Özelliklerini konuları biraz karıştırarak forumda ya da internette bulman mümkün.Cihazda wireless mevcut.Sorularının yanıtlarını araştırıp sorarsan forumdaki konu fazlalığı açısından iyi olur dostum -
Tamamdır dostum çok teşekkür ettim sadece küçük bir tavsiyeye ihtiyacım var sence alıyım mı yani güzel bir psp midir ben pek anlamadıgım için tavsiyeye ihtiyacım var :) -
quote:
Orijinalden alıntı: osman105
Tamamdır dostum çok teşekkür ettim sadece küçük bir tavsiyeye ihtiyacım var sence alıyım mı yani güzel bir psp midir ben pek anlamadıgım için tavsiyeye ihtiyacım var :)
sadece oyun oyniyacaksan bence fat daha iyi biraz daha saglam duruyo ama yok baska ozellikler istiyorsan msn di skype ti bilmem neydi 3000 serisini al -
oyun oynarımda genelde video muzik resim felan için düşünüyorum birde int sayfası felan gibi sence pek iyi degilmi ? -
crack olayina surekli bulasmak istemiyorsan 2000 serisinde bir defa crack yaparsan iso oyunlari hafiza kartina attin mi bol bol oynarsin ama 3000 deki ekran olayi digerlerine gore biraz daha iyi film acisindan yani -
Ekran açısından çok sıkıntı olacağını sanmam dostum.Ayrıca ergonomik olarak fat psp diğerlerine göre ele daha sağlam oturuyor ve bir yerlerden düşürdüğün zaman kırılma riski diğerlerine göre çok daha az.Güzel psp demen;zaten tüm pspler temelde aynı işi görürler.Ama slim (200x) ve bright (300x) in umd ve memory stick okuma hızları fatten biraz daha fazladır.Ama sana tavsiyem bulursan fat alman yönünde olacaktır. Arkadaşın crack (fw) dediği şey konusunda da yardımcı olabilirim.Ancak forumda bu konuları konuşmak yasak olduğundan pm ile ulaşabilirsin bana istersen dostum. Müsait oldukça sana yardımcı olmaya çalışırım.
-
bnde alıcam ama özelliklerini bilmiyorum ve yeniçıkan oyunlar mesela nba2k11 oyunu psp1004de çıktımı ve bi kardeşim bna psp 1004un özelliklerini söyliye bilirmi -
Oyunlar bütün psplere çıkar.
1000 serisi 2000 ve 3000 serielrine göre kalınıdır ve ekran kalitesi biraz daha düşüktür. -
saol bide doğubankta psp 1004 2004 ve 3004 nekadar söyliyebilirmisiniz -
Diğerlerini bilmem ama PSP 1000 serisi 0 olarak satışta değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: crazy.dragon97
saol bide doğubankta psp 1004 2004 ve 3004 nekadar söyliyebilirmisiniz
psp 1004 400 tl ağustosta aldık arkadaşa psp+8gb mms+kılıf+10oyun 0
psp 2004 500tl
psp 3004 600tl -
quote:
Orijinalden alıntı: bka90
quote:
psp 2004 500tl
psp 3004 600tl
Çok pahalıymış.Khalkedonda çok daha iyi fiyata alırsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
quote:
quote:
psp 2004 500tl
psp 3004 600tl
Çok pahalıymış.Khalkedonda çok daha iyi fiyata alırsınız.
hemde oyle boyle degil baya pahali -
quote:
Orijinalden alıntı: jokerwill
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
quote:
quote:
psp 2004 500tl
psp 3004 600tl
Çok pahalıymış.Khalkedonda çok daha iyi fiyata alırsınız.
hemde oyle boyle degil baya pahali
üstüne heryerde orası hakkında şikayet var.İşi bileninde yapın arkadaşlar.
-
bencede çok pahalı 2004-3004 ,ben alırken istanbuldaki bütün teknoloji mağazalarına sordum hiç bi yerde kalmmamıştı kırılan versiyonlar çok satıldığı için spotçularda fırsat bilip 500-600tlden satıyorlar bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 21 Kasım 2010; 17:16:35 > -
ben baya ucuz almisim
2. el fat 100 tl ye aldim -
quote:
ben baya ucuz almisim
2. el fat 100 tl ye aldim
ii fiyata almışın -
quote:
quote:
ben baya ucuz almisim
2. el fat 100 tl ye aldim
ii fiyata almışın
galiba oyle birde cracklenmis bir sekilde aldim bol bol internetten indirip indirip oynuyorum
bana suanda 3000 modeli 100 tl ye satmaya calissinlar almam cunki cracklenmiyor 1000 ve 2000 modelin cani ni yerim -
aynen bende öyle yapıyorum indir indir oyna torrentten çekiyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X