Şimdi Ara

SONY RX-90 MÜZİK SETİ KUMANDASI ACİLLL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
9.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil sony mhc 881, rx 70, rx 80, rx 90 modellerini çalıştıran kumandaya ihtiyacım var. Nerede bulabileceğimi ya da ikinci el olarak satacak arkadaş varsa forumda pm bekliyorum.
    Teşekkürler.

• 1 Aydır kimseden yardım alamadım. Acaba akıllı kumanda işe yarar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -parantez

1 Aydır kimseden yardım alamadım. Acaba akıllı kumanda işe yarar mı?
    banada sony rxd 8 kumandası lazım siz buldunuzmu aradığınız kumandayı
  • quote:

Şöyle bir kumanda var MHC-881 uyumluymuş ( sanırım orijinali artık üretilmiyor )http://www.newremotecontrol.com/sony/catalog_item.php?catnum=147353311
    ordaki, numaralarla ebaya baktım şu arkadaşı buldumhttp://www.ebay.com/itm/SONY-705-SYSTEM-AUDIO-REMOTE-RM-SC100F-147353311-NEW-/310287868815 Türkiyeye gönderiyor eğer alacak olursanız USPS Priority Mail International Flat Rate Envelope seçin gönderi biçimini ,o zaman elinize bir tracking number geçer

Sayın adem sizde setinizin tam model numarası ile '' replacement remote '' yazarak googleda bir arama yaparsanız daha iyi olur .Verdiğiniz rxd 8 pek işe yaramadı doğrusu ,sonra bulduğunuz modeli ebaya gidip arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 24 Şubat 2013; 12:12:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: azmo

quote:

Şöyle bir kumanda var MHC-881 uyumluymuş ( sanırım orijinali artık üretilmiyor )http://www.newremotecontrol.com/sony/catalog_item.php?catnum=147353311
    ordaki, numaralarla ebaya baktım şu arkadaşı buldumhttp://www.ebay.com/itm/SONY-705-SYSTEM-AUDIO-REMOTE-RM-SC100F-147353311-NEW-/310287868815 Türkiyeye gönderiyor eğer alacak olursanız USPS Priority Mail International Flat Rate Envelope seçin gönderi biçimini ,o zaman elinize bir tracking number geçer

Sayın adem sizde setinizin tam model numarası ile '' replacement remote '' yazarak googleda bir arama yaparsanız daha iyi olur .Verdiğiniz rxd 8 pek işe yaramadı doğrusu ,sonra bulduğunuz modeli ebaya gidip arayın.

Alıntıları Göster
    bende 3 adet vardı tanesi saatım. ama şimd elimde yine bu setleri çalşıtacak kumanda mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: keremcem33

bende 3 adet vardı tanesi saatım. ama şimd elimde yine bu setleri çalşıtacak kumanda mevcut

Alıntıları Göster
    sahibinden.com da gezerken gormustum beyler baktınızmı oraya sony muzık setlerı dıye aratırsanız cıkar
  • quote:

bende kenwood müzik seti var akıllı kumanda ile kullanabiliyorum
    tabi kumada üzerindeki tuşların işlevini biraz deneyerek bulmak lazım ama ses kısma açma vb işlemleri yapabiliyorum.
  • Rx-99 var bende kenarda duruyor suan kumanda benziyor ayni olmasada isine yarar mi ?
  • Adem0052 A kullanıcısına yanıt
    hayır daha bulamadım. açıkçası bakmaya da çok fırsatım olmadı.
  • -parantez kullanıcısına yanıt
    bende var sony kumanda her zaman oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: söke

bende var sony kumanda her zaman oluyor
    bende 5 adet sony kuamndası hem sistem hem müzik seti için rx90 amfi vs hepsi var.
  • bende var hemde 3-4 tane sony set kumanadsı
  • Hort

Rx 70 nerden bulabilirim kumandasini?
  • Bana da aslında rx 70 kumandası lazım. Elinde olan varsa konusalım. Tesekkurler.
  • SONY RM-SC50 kumanda arıyorum veya uyumlu bir kumanda olabilir..!

• bırebır aynısı bende var ama satamam cunku muzık setım hala sıfır ayarda duruyor

ama bulursun sont lbt xb 60 efsane muzık setı sahıbındende cok satan var bulursun boyle arat
  • Hort

Rx-90 kumandasi olan varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus_2

Hort

Rx-90 kumandasi olan varmi?
    hocam antalya dost muzik yaz. ordan iletişime geç. yanlıs hatırlamıyorsam var orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj-61

SONY RM-SC50 kumanda arıyorum veya uyumlu bir kumanda olabilir..!

hocam letgodan arama yapar iken ya muğla yada izmir bölgesinde bu kumandadan satan görmüştüm. istersen oraya bak. alternatif olarak e-bay da bu kumdandadan var.

• Saolun hocam iletisime geceyim

Akilli kumanda ile calisirmi acaba.sadece ses ve acma kapama yapacagim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.