Bildirim
SONY RX-90 MÜZİK SETİ KUMANDASI ACİLLL YARDIM !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1 Aydır kimseden yardım alamadım. Acaba akıllı kumanda işe yarar mı? -
banada sony rxd 8 kumandası lazım siz buldunuzmu aradığınız kumandayıquote:
Orijinalden alıntı: -parantez
1 Aydır kimseden yardım alamadım. Acaba akıllı kumanda işe yarar mı? -
quote:
1 Aydır kimseden yardım alamadım. Acaba akıllı kumanda işe yarar mı?
Şöyle bir kumanda var MHC-881 uyumluymuş ( sanırım orijinali artık üretilmiyor )http://www.newremotecontrol.com/sony/catalog_item.php?catnum=147353311
ordaki, numaralarla ebaya baktım şu arkadaşı buldumhttp://www.ebay.com/itm/SONY-705-SYSTEM-AUDIO-REMOTE-RM-SC100F-147353311-NEW-/310287868815 Türkiyeye gönderiyor eğer alacak olursanız USPS Priority Mail International Flat Rate Envelope seçin gönderi biçimini ,o zaman elinize bir tracking number geçer
Sayın adem sizde setinizin tam model numarası ile '' replacement remote '' yazarak googleda bir arama yaparsanız daha iyi olur .Verdiğiniz rxd 8 pek işe yaramadı doğrusu ,sonra bulduğunuz modeli ebaya gidip arayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 24 Şubat 2013; 12:12:43 >
-
bende 3 adet vardı tanesi saatım. ama şimd elimde yine bu setleri çalşıtacak kumanda mevcutquote:
Orijinalden alıntı: azmoquote:
Şöyle bir kumanda var MHC-881 uyumluymuş ( sanırım orijinali artık üretilmiyor )http://www.newremotecontrol.com/sony/catalog_item.php?catnum=147353311
ordaki, numaralarla ebaya baktım şu arkadaşı buldumhttp://www.ebay.com/itm/SONY-705-SYSTEM-AUDIO-REMOTE-RM-SC100F-147353311-NEW-/310287868815 Türkiyeye gönderiyor eğer alacak olursanız USPS Priority Mail International Flat Rate Envelope seçin gönderi biçimini ,o zaman elinize bir tracking number geçer
Sayın adem sizde setinizin tam model numarası ile '' replacement remote '' yazarak googleda bir arama yaparsanız daha iyi olur .Verdiğiniz rxd 8 pek işe yaramadı doğrusu ,sonra bulduğunuz modeli ebaya gidip arayın.
Alıntıları Göster
-
sahibinden.com da gezerken gormustum beyler baktınızmı oraya sony muzık setlerı dıye aratırsanız cıkarquote:
Orijinalden alıntı: keremcem33
bende 3 adet vardı tanesi saatım. ama şimd elimde yine bu setleri çalşıtacak kumanda mevcut
Alıntıları Göster -
quote:
bende kenwood müzik seti var akıllı kumanda ile kullanabiliyorum
tabi kumada üzerindeki tuşların işlevini biraz deneyerek bulmak lazım ama ses kısma açma vb işlemleri yapabiliyorum. -
Rx-99 var bende kenarda duruyor suan kumanda benziyor ayni olmasada isine yarar mi ? -
hayır daha bulamadım. açıkçası bakmaya da çok fırsatım olmadı. -
bende var sony kumanda her zaman oluyor -
bende 5 adet sony kuamndası hem sistem hem müzik seti için rx90 amfi vs hepsi var.quote:
Orijinalden alıntı: söke
bende var sony kumanda her zaman oluyor -
bende var hemde 3-4 tane sony set kumanadsı -
Hort
Rx 70 nerden bulabilirim kumandasini? -
Bana da aslında rx 70 kumandası lazım. Elinde olan varsa konusalım. Tesekkurler. -
-
bırebır aynısı bende var ama satamam cunku muzık setım hala sıfır ayarda duruyor
ama bulursun sont lbt xb 60 efsane muzık setı sahıbındende cok satan var bulursun boyle arat -
Hort
Rx-90 kumandasi olan varmi? -
hocam antalya dost muzik yaz. ordan iletişime geç. yanlıs hatırlamıyorsam var ordaquote:
Orijinalden alıntı: pegasus_2
Hort
Rx-90 kumandasi olan varmi? -
-
Saolun hocam iletisime geceyim
Akilli kumanda ile calisirmi acaba.sadece ses ve acma kapama yapacagim.
Benzer içerikler
- jbl mi philips mi
- hoparlör anfi bağlantı şeması
- adaptör nerede satılır
- akıllı kumanda kodları
- hoparlör ohm nedir
- en iyi hoparlör markaları
- dolby audio nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X