Şimdi Ara

SONY SMARTWATCH 2 KULLANICILAR KULÜBÜ --*ANA KONU*-- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
13.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni güncelleme geldi arkadaşlar. İlk gördüğüm değişiklikler do not disturb seçeneği gelmiş ayarlar menüsünde. Sanırım bildirimleri geçici olarak devre dişi bırakıyor. Ayrıca yeni saat arayuzleri var.

Güncellemeye play store üzerinden smartwatch 2 yazarak ulaşabilirsiniz..

İLK MESAJA AYRINTILARI EKLEDİM..

Ana ekrandaki uygulamalrın sırasını değiştirebiliyoruz artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 17 Aralık 2014; 20:19:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar Bende kullanıyorum alarm kurduğum zaman 3 defa titriyor sonra susuyor ayarlarını mı yapamadım yoksa özelliği mi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxory

Merhaba Arkadaşlar Bende kullanıyorum alarm kurduğum zaman 3 defa titriyor sonra susuyor ayarlarını mı yapamadım yoksa özelliği mi bu ?

öncelikle aramıza hoşgeldin. güle güle kullan saatini. soruna gelince 5 defa kısa kısa olmak üzere 5x5 kez titriyor alarm kurduğunda. ancak üzerindeki sensörlerden ya da dokunmatik ekran yüzünden kapanıy0r olabilir. boş bir zeminde kolundan çıkarıp alarmı kurup denemeni öneririrm.
  • yavuz42 kullanıcısına yanıt
    Şarj girişini kolay açmanın yolu var mı? Ben zorlanıyorum açarken... :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtyg kullanıcısına yanıt
    birazcık tırnakla çok kolay çıkıyor tabi tırnağınız yoksa kötü tabi.
  • kalmamis ya saat karar verim derken saat kalmamis :( kacirdim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: yclmrtzkn

kalmamis ya saat karar verim derken saat kalmamis :( kacirdim ya

stokta gözüküyor. bir kontrol et istersen

http://www.hizlial.com/sony-smartwatch2-nfc-ozellikli-android-saat-sony-sw2mb-siyah/10352684
  • Bende hizlial.com'dan sipariş verdim ve bugün elime ulaştı ama ne yaptımsa discovery cihazımla bağlayamadım smart connect yazısın da kalıyor ne yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: develtex

Bende hizlial.com'dan sipariş verdim ve bugün elime ulaştı ama ne yaptımsa discovery cihazımla bağlayamadım smart connect yazısın da kalıyor ne yapabilirim ?

Öncelikle Hayırlı olsun, hoş geldin aramıza Hiç telaş etme ilk mesajda da anlattım ama yine yazayım..
    Telefonuna Smart Connect ve Smartwatch 2 programlarını kurduğunu varsayıyorum. Kurmadıysan öncelikle playstoredan bu 2 programı indir ve kur. Saatte Smart connect yazısı varken saatini kapat aç, sonrasında aynı uyarı veriyorsa ev tuşuna basıp ana ekrana dön ayarlardan bluetootha tıkla GM discovery yazısı görünüyorsa eşleşmiş demektir. blutoothu ve telefonu kapatıp açman gerekebilir. (1 kaç kez olabiliyor bazen, dikkat et bluetooth kapandıktan sonra uzun titrer. Açınca tekrar tekrar uzun titrer, bu sağlıklı çalışıyor demek )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 18 Aralık 2014; 16:02:55 >

• Arkadaşlar NFC özelliğini kullanan varsa anlatabilir mi, benim telefonum (GM Discovery) desteklemediğinden ilk sayfada bilgi bulunmuyor bu konuda. Bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlardan tecrübelerinizi eksik etmeyin. ilk mesaja alıntılayıp koyabilirim...
  • NFC nin bir artısını görmedim kapattım. Zaten çekim alanına girince otomatik bağlanıyor çıkınca da kopuyor.

• Smart Connect yazısı varken kapatıp açtığım da tekrar eşleştirme ekranı gözüküyor. Saatin menü tuşu falan da işlemiyor. Telefondan tekrar bağlanayım diyorum ama eşleştirmeyi silmeden smart connect yazısı tekrar çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

kalmamis ya saat karar verim derken saat kalmamis :( kacirdim ya

stokta gözüküyor. bir kontrol et istersen

http://www.hizlial.com/sony-smartwatch2-nfc-ozellikli-android-saat-sony-sw2mb-siyah/10352684

suan verdim tskler yarin ulasir umarim elime :)

• Arkadaşlar bugün itibariyle hızlıaldan siparişi vermiş bulunmaktayım, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

• quote:

suan verdim tskler yarin ulasir umarim elime :)

Hayırlı olsun Hoşgeldin aramıza yorumlarınızı bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

Arkadaşlar bugün itibariyle hızlıaldan siparişi vermiş bulunmaktayım, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Hayırlı olsun Hoşgeldin aramıza . Ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Konumuzu ne kadar güncel tutarsak o kadar faydalı olur merak eden arkadaşlara...
  • quote:

Smart Connect yazısı varken kapatıp açtığım da tekrar eşleştirme ekranı gözüküyor. Saatin menü tuşu falan da işlemiyor. Telefondan tekrar bağlanayım diyorum ama eşleştirmeyi silmeden smart connect yazısı tekrar çıkmıyor.

Discovery ye gerekli programları kurdun mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

Arkadaşlar bugün itibariyle hızlıaldan siparişi vermiş bulunmaktayım, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Hayırlı olsun Hoşgeldin aramıza . Ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Konumuzu ne kadar güncel tutarsak o kadar faydalı olur merak eden arkadaşlara...

Eyvallah dostum teşekkür ederim... Cihaz elime geçince, yazarım, tabiki karşılıklı bilgi alış verişi yaparız

• quote:

quote:

Smart Connect yazısı varken kapatıp açtığım da tekrar eşleştirme ekranı gözüküyor. Saatin menü tuşu falan da işlemiyor. Telefondan tekrar bağlanayım diyorum ama eşleştirmeyi silmeden smart connect yazısı tekrar çıkmıyor.

Discovery ye gerekli programları kurdun mu?

evet 2 sinide kurdum ama olmuyor. Denemeyi bıraktım kardeşimle telefonları takar eder discovery den kurtulurum olmadı yapacak birşey yok..
  • Saatime bugün kavuştum. LG G2 ile NFC sayesinde sorunsuz bir şekilde eşleştirdim. Saati açamamıştım önce, şarjı yokmuş meğer. Gerçekten de benim ihtiyaçlarıma cevap verebilecek bir saat.

Facebook uygulamasında isterseniz bütün arkadaşlarınızın durum güncellemelerini falan alabiliyorsunuz, ya da isim isim seçebiliyorsunuz. Twitter zaman akışını görmek de güzel oluyor. 15 dakikada bir güncelliyor.

Ayrıca pek çok uygulama var yüklenebilecek, henüz inceleyemedim hepsini.

Telefonununuzu uzaktan titreşime almak, ya da müzik çaları başlatmak güzel oluyor. Fakat şarkı adlarını göremedim ücretsiz uygulamada. Telefon rehberinde de dolaşmak sıkıntılı olabiliyor, isim yazıp arayamadım. İsterseniz rehbere sadece favori kişileri ekleyebilirsiniz.

Kendi saatinizi de oluşturabiliyorsunuz, ekranda ne olmasını isterseniz onu ekliyorsunuz. Yalnız Watchface'e eklediğim müzik çalar, telefondaki müzik çalarıma erişemedi. Ayrıca indirdiğim Watchface'leri göremedim bir türlü, onları nasıl ayarlayacağız acaba?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.