Şimdi Ara

SONY SMARTWATCH 2 KULLANICILAR KULÜBÜ --*ANA KONU*-- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
13.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Playstorede 300 den fazla uygulama var. 2048 bile mevcut :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç açılmış bir konu olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Notifications for Smatwatch 2 Pro ile telefona gelen dilediğiniz bildirimlerden uyarı alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

Geç açılmış bir konu olmuş

Aynen ben de saati aldığımda çoğu soruma cevap bulamamıştım. hatta sorularıma cevap almak için açmıştım ama baktım ki başlatan ben olmuşum. Zararın neresinden dönersek kârdır. Arayı kapatmak lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Orijinalden alıntı: yclmrtzkn

suan verdim tskler yarin ulasir umarim elime :)

Hayırlı olsun Hoşgeldin aramıza yorumlarınızı bekliyoruz.

saat elime gecer gecmez deneyimlerimi paylasacam :)

• mtyg kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz uygulamayı bulamadım maalesef.

Böyle tüm bildirimleri bir araya toplayacak bir uygulama iyi olur. Facebook uygulamasında herhangi bir mesaj veya bildirim alamadım henüz, zaman akışını ise görebiliyorum. Twitter'da da bildirimlerle zaman akışı bir arada, keşke ayırmak mümkün olabilseydi.

Nasıl saat teması ekleyeceğimi buldum, telefondaki Watchface kısmında görünüyor indirdiğimiz saatler, oradan ekleyip kaydediyoruz. Saat kolumda ve telefona bağlı değilken bir süre sonra ekranın kapandığını farkettim, ufak bir sarsma veya dokunmayla geri geliyor.

Whatsapp uygulamasına 4,5 liram kesildi, oysa 2 tl yazıyordu. Sanal kredi kartı oluşturup aldım. Ayrıca gelen mesajdaki fotoğrafları göremiyorsunuz. Facebook ve Twitter'da ise fotoğraflar görüntülenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Bahsettiğiniz uygulamayı bulamadım maalesef.

Böyle tüm bildirimleri bir araya toplayacak bir uygulama iyi olur. Facebook uygulamasında herhangi bir mesaj veya bildirim alamadım henüz, zaman akışını ise görebiliyorum. Twitter'da da bildirimlerle zaman akışı bir arada, keşke ayırmak mümkün olabilseydi.

Nasıl saat teması ekleyeceğimi buldum, telefondaki Watchface kısmında görünüyor indirdiğimiz saatler, oradan ekleyip kaydediyoruz. Saat kolumda ve telefona bağlı değilken bir süre sonra ekranın kapandığını farkettim, ufak bir sarsma veya dokunmayla geri geliyor.

Whatsapp uygulamasına 4,5 liram kesildi, oysa 2 tl yazıyordu. Sanal kredi kartı oluşturup aldım. Ayrıca gelen mesajdaki fotoğrafları göremiyorsunuz. Facebook ve Twitter'da ise fotoğraflar görüntülenebiliyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pacosal.sw2.accnew

• saat suan elime ulasti sarz 0 olarak geldi acamadim inceliyemedim malesef sarza taktim suan dolsun bakacam hemen incelicem :)

• Dostum saat geldi, şuan şarjda birazdan bakacağım. İlk izlenimim çok şık bir akıllı saat.. 1 günde geldi bu arada...

Kullanıcılar listesine eklersin artık

• sarzdan aldim saatimi.ve harika hemen kuruldu tele harika oldu ama whatsapp kuramadim malesef bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: yclmrtzkn

sarzdan aldim saatimi.ve harika hemen kuruldu tele harika oldu ama whatsapp kuramadim malesef bulamadim

Sağlıklı çalışan bir WhatsApp uygulaması yok zaten..

• paralı varmış bir tane yükledim diyordu bazı kişiler
  • Aynen arkadaşlar, WhatsApp en lazım olanı, bulsak iyi olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

Dostum saat geldi, şuan şarjda birazdan bakacağım. İlk izlenimim çok şık bir akıllı saat.. 1 günde geldi bu arada...

hayırlı olsun listeye eklemiştim seni zaten ;)
  • quote:

quote:

Dostum saat geldi, şuan şarjda birazdan bakacağım. İlk izlenimim çok şık bir akıllı saat.. 1 günde geldi bu arada...

Evet,sonradan dikkat etmiştim..

Hocam, senin şarj kapağının USB giriş noktasına yakın köşesi simetrik oturuyor mu yuvaya, bendeki uç kısmı kalkık duruyor biraz,yoksa tam oturuyor mu

Şöyle de kontrolünü yapabilirsin...

Saatin arkasını çeviri dikey bir şekilde USB kapağı üste gelecek şekilde tam göz hizasından baktığında nasıl duruyor, yani her köşesi dümdüz duruyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hârimi -- 19 Aralık 2014; 23:43:59 >

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi bende baktım tam oturmuyor demek ki bütün seri böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz42

Evet şimdi bende baktım tam oturmuyor demek ki bütün seri böyle.

Oturması lazım normalde, öyle olmaması lazım. İlerleyen günlerde o kısımdan su alır muhtemelen... Sendekinin üretimi 2014'ün kaçıncı haftası...?

• quote:

quote:

quote:

Hocam, senin şarj kapağının USB giriş noktasına yakın köşesi simetrik oturuyor mu yuvaya, bendeki uç kısmı kalkık duruyor biraz,yoksa tam oturuyor mu

Saatin arkasını çeviri dikey bir şekilde USB kapağı üste gelecek şekilde tam göz hizasından baktığında nasıl duruyor, yani her köşesi dümdüz duruyor mu

çok ama çok küçük bir kota farkı var ama bunun sorun olacağını sanmıyorum. kapak usb girişini kapatıyor. ben havuza filan girmeyi düşünmüyorum saatle. günlük kullanımda da bu konu ile alalakı bir problem çıkacağını düşünmüyorum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok ama çok küçük bir kota farkı var ama bunun sorun olacağını sanmıyorum. kapak usb girişini kapatıyor. ben havuza filan girmeyi düşünmüyorum saatle. günlük kullanımda da bu konu ile alalakı bir problem çıkacağını düşünmüyorum..

Ben de havuza falan girecegimden değil de işte, olmaması gerek diye düşünüyorum... İlerleyen zamanlarda daha da kötü duruma gelme ihtimali olabilir. Örneğin bendeki kapağın arkadan duruş şekli fotodaki gibi..

• Whatsapp için bu uygulamayı yükledim, sıkıntı yok. 4,5 tl kesti sanal kartımdan.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appleon.smartapp

Link için teşekkürler bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 20 Aralık 2014; 8:59:16 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.