Şimdi Ara

SONY SMARTWATCH 2 KULLANICILAR KULÜBÜ --*ANA KONU*-- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
13.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ürünü değişim için iade ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp indirince 4,5 tl kesildiğini söylemiştim, düzeltiyorum. Banka hesabıma baktığımda 2 lira kesildiği görünüyor.

Internet tarayıcıyı indirip denemeyi düşünüyorum. Keşke haber, maç sonuçları gibi uygulamalar da olsaydı.

Beni şaşırtan bir durum, hotmail e-postalarım saate telefondan önce geliyor

Hava durumu uygulamasını kaldırdım, telefonda şarjın %8'ini yediğini gösteriyordu, belki saatten de çok şarj götürüyordur.
  • bende bugün aldım arkadaşlar xperia z ile birlikte kullanıyorum beni de kullanıcı listesine yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlu2107

bende bugün aldım arkadaşlar xperia z ile birlikte kullanıyorum beni de kullanıcı listesine yazarsanız sevinirim

Hayırlı olsun güle güle kullan saatini...hoşgeldin aramıza kullanıcı listesine ekledim seni.. yorumlarını bekliyoruz ;)
  • salsakingss S kullanıcısına yanıt
    hoşbulduk ama saati bugün sattım
  • mutlu2107 M kullanıcısına yanıt
    neden sattiniz

• yclmrtzkn kullanıcısına yanıt
    200 tl ye almıştım 250 tl verdiler sattım iyi ki de satmışım çünkü gerçekten iyi değil hatta çok kötü mikrofon yok hoparlör yok gün ışığında ekran renksiz görünüyor bir çok eksiği var
  • quote:

200 tl ye almıştım 250 tl verdiler sattım iyi ki de satmışım çünkü gerçekten iyi değil hatta çok kötü mikrofon yok hoparlör yok gün ışığında ekran renksiz görünüyor bir çok eksiği var

Dediğin özellikler için 900 TL'yi gözden çıkarman lazım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtyg kullanıcısına yanıt
    millet smartwatch 2 almadan adamlar smartwatch 3 çıkardı o da çok gereksiz yani şimdilik bu akıllı saat olayı çok gereksiz teknolojinin gelişmesi lazım
  • quote:

siz bu özellikleri bilmeden aldıysanız gelen ürüne kötü demeniz sadece sizi bağlar. bu forumda ben ve benim gibi bir çok kişi bu saatin özelliklerinin fiyatına göre çok iyi olduğunu düşünüyoruz. Siz 200 TL ye almış iken bu saati beğenmiyorsanız istemediğiniz bir ürünü satın almışsınız demektir. Mikrofon olmadığını sadece arama yapma ve reddetme özelliğinin olduğunu yazmıştım ilk mesajlarda. Gün ışığında renkli gösterip 3-4 gün şarjı giden saat varmı piyasada? Bu saatten güzel saatler de var piyasada özellikle moto360, lg watch, samsung gear2 vs... ama fiyatları uçuk hepsinin kimileri de android ile uyumsuz...

Aldığınız fiyattan daha fazlasına satmanıza sevindim. En azından deneyip size uygun olmadığını görmüşsünüz...

• salsakingss S kullanıcısına yanıt
    haklısınız fakat smartwatch 3 çıkarsa alırım tasarımı çok hoş çünkü
  • quote:

Smartwatch 4 çıkınca ne ypcan

• hizlialda urun kalmamis bugun siparis gecicektim g2 ile kullanmak icin

• quote:

200TL ye aldığın yeri yazarsan arkadaşlara tavsiye edelim....
  • quote:

Arkadaşa Şahin aldık.. Çok kötü çıktı.. Digital klima yok.. Cruise Control yok.. Spor direksiyon yok.. Yarın satacak..
    Sokratesien güzel sözü..
    Allahım sen akıl ver.. Fikri ben veririm..
    Şahin alan arkadaşa söylüyorum mutlu.. Sen alınma..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

Arkadaşlar ürünü değişim için iade ettim

Hocam merhaba. Efs yedeği almam gerek. Nasıl alabilirim. Ve nasıl geri yükleyebilirim. Bilginiz var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

Arkadaşlar ürünü değişim için iade ettim

Hocam merhaba. Efs yedeği almam gerek. Nasıl alabilirim. Ve nasıl geri yükleyebilirim. Bilginiz var mı acaba?

Dostum saati bir gün bile kullanmadan değişime gönderdim. O yüzden saatte ilgili pek bir bilgim yok

• İnternet tarayıcıyı deneyip hemen kaldırdım, çok hantal..
  • Yeni saat geldi, şarjda şuan

• ben SmartQ z watch kullandım 2 ay 3 saatte bir bağlantı kopuyor. birgün şarjı anca gidiyor sitesinde 12 gün standby süresi var güya.üstelik su geçirmez idi benimkinin ekranı buharlaştı. en sonunda sattım. saati şarj etmenin saçma birşey olduğunu öğrendim yıllarca casionun saatlerini kullandıktan sonra. pil süresi bir ay giden akıllı saat çıkana kadar alınacak cihaz değil ölü yatırım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.