Şimdi Ara

SONY SMARTWATCH 2 KULLANICILAR KULÜBÜ --*ANA KONU*-- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
13.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhun3454 O kullanıcısına yanıt
    Sorun olacağını hiç zannetmiyorum konu sahibi discovery kullanıyor ben g2 kullanıyorum sorun yok.

• yavuz42 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Arkadaşlar sony smartwatch2 alcam ama telefonum turkcell t50 acama birbirine uyulumudur
  • zekayi54 Z kullanıcısına yanıt
    İyide arkadaşım aynı soruyu farklı isimlerde sorunca ne oluyor yani?

• Ben sormadim

• orhun3454 O kullanıcısına yanıt
    Aynı soruyu sordunuz, kullanıcı adınızın sonunda 54 var muhtemelen sakarya lısınız ve son olarak soyisminiz aynı ya sahte hesap açtınız yada yakın akrabanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: zekayi54

Arkadaşlar sony smartwatch2 alcam ama telefonum turkcell t50 acama birbirine uyulumudur

UYUMLUDUR :))
  • Kendi hazırladığınız "watch face" ile satin pili çok hızlı bitiyor. Hele birde hava durumu, bluetooth, pil bilgileri gibi sürekli güncellenen widgetleri kullandığınız da pil 24 saati kesinlikle çıkarmıyor.

• Aynı zamanda pebble kullanıyorum. Malum pebble ye Custom firmware kurulabiliyor. (Bu sayede türkçe desteği sağlanıyor) Bizim sw2 için custum firmware var mı acaba?

• Yeni güncelleme gelmiş bilginize.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero -- 19 Ocak 2015; 12:35:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz42

Yeni güncelleme gelmiş bilginize.

saol yavuz......
  • Yeni güncellemeyi yükleyen var mı acaba, açıklamalarda pek fark göremedim.

Saati şarjdan çekince bir kaç dakika içinde hemen %98'e düşüyor, ama sıkıntı etmiyorum. Bir ara bildirimler ikişer tane geliyordu, düzeldi kendiliğinden.
  • Ben yüklemedim henüz. . Saat NOTE 2 ile tam uyumlu.. Merak eden için bir bilgi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Yeni güncellemeyi yükleyen var mı acaba, açıklamalarda pek fark göremedim.

Saati şarjdan çekince bir kaç dakika içinde hemen %98'e düşüyor, ama sıkıntı etmiyorum. Bir ara bildirimler ikişer tane geliyordu, düzeldi kendiliğinden.

Ben yükledim ama çok bir fark göremedim. baglanti kopmaları iyileştirilmiş gibi geldi bana.
  • Zaten kopsada hemen bağlanıyor... Kullanışlı bir saat...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar s. Aleyküm cümleten konuyu takip ediyordum. Güncelleme hususunda abladığım kadarı ile birşeyler söyliyeyim dedim. Markette bulunan watchface lerin indirdiğiniz zaman hemen hemen hepsi hatalı gösteriyordu. Hem saati hem de tarihi aynı zamanda tarihi de ingilizce olarak gösteriyordu. Bu da çok can sıkıcı tabii. Bu hata tamamen gderilmiş. Aynı zamanda bazı saat arayüzlerini yüklerken çok kasıyordu ve saat kendiliğinden reset atıyordu. Bu da giderilmiş. Kısacası daha stabil hale geldi.

• Arkadaşlar ben saatimi satmayı düşünüyorum. Full kutulu hızlıal.com dan almıştım. Satma sebebim bunun yerine smartband talk almayı düşünüyorum.smartband talk ı olan varsa takas da düşünebilirim. Alıcı arkadşlara duyurulur.

• Kullanan arkadaşlara sorum var. Ben sw2 almak istiyorum fakat gerçekten işlevsel mi yoksa bi hevesle alıp 2-3 gün sonra öyle duracak bir cihaz mı bunu merak ediyorum .
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.