Şimdi Ara

SONY SMARTWATCH 2 KULLANICILAR KULÜBÜ --*ANA KONU*-- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
13.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hârimi

quote:

Orijinalden alıntı: ayblrdija

quote:

Ve aleyküm selam...
    Dostum, bu saati de rootlayabiliyor muyuz

Rootlayarak ne gibi pasif özelliği açılabilir ki diye sorunuz sayesinde düşünüyorum!!!!

Zaten piyasada değişik özelliklerini arttıracak bir çok uygulama bulunuyor ve bence hiç ama hiç gerekli değil. İyi forumlar....

Yok hocam, ben onu konuya biraz can gelsin diye espri mahiyetinde demiştim

Eyvallah...Son yazınızı kaçırmıştım geç farkettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayblrdija -- 1 Şubat 2015; 23:53:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ve aleyküm selam...
    Dostum, bu saati de rootlayabiliyor muyuz

Rootlayarak ne gibi pasif özelliği açılabilir ki diye sorunuz sayesinde düşünüyorum!!!!

Zaten piyasada değişik özelliklerini arttıracak bir çok uygulama bulunuyor ve bence hiç ama hiç gerekli değil. İyi forumlar....

Yok hocam, ben onu konuya biraz can gelsin diye espri mahiyetinde demiştim

Eyvallah...Son yazınızı kaçırmıştım geç farkettim...

Sen de sağol hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayblrdija hocam... Bu gelen çağrıyı saatte resmiyle gösteren uygulama hangisi acaba..? Yanlışmı anladım? Varmı böyle bir uygulama..? Varsa sadece Xperia ilemi uyumlu...?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Ayblrdija hocam... Bu gelen çağrıyı saatte resmiyle gösteren uygulama hangisi acaba..? Yanlışmı anladım? Varmı böyle bir uygulama..? Varsa sadece Xperia ilemi uyumlu...?

arkadaşlar Sony nin kendi uygulaması ile zaten telefonun rehberindeki resim gözüküyor arama geldiğinde. siz farklı birşeyden mi bahsediyorsunuz?
  • quote:

Ayblrdija hocam... Bu gelen çağrıyı saatte resmiyle gösteren uygulama hangisi acaba..? Yanlışmı anladım? Varmı böyle bir uygulama..? Varsa sadece Xperia ilemi uyumlu...?

Saygıdeğer Ganeja üstadım doğru anlamışsınız.Ücret karşılığı ( 6 - 13 TL. veya bazen $ olarak kampanya günlerinde değişkenlik gösteriyor) satılan program olduğu için
    hemen hemen tüm telefonlarla uyumlu çalışıyor.

Faydaları ;

1- Xperia serisi haricindeki telefonların gelen çağrıyı kabul etme ( yeşil) tuşununda ekranda aynı anda gözükmesi işlevini aktif hale getiriyor ,

( Xperia haricindeki bir çok telefonda gelen çağrıyı kabul etme tuşu çıkmaktadır.Bu program akıllı telefondaki gibi yeşil-kırmızı telefon işaretini tam aktif ediyor),

2- Saat üzerinde gelen - gönderilen çağrı anında telefonda kişinin resimlerini kayıtlı ise gözükmesini aktif hale getiriyor.

Madde medde yazmam gerekli ve çok basit yüklemesi var.

Telefon üzerinden kredi kart kullanarak ödeme yaparak yükleyebiliyorsunuz. Bu konu hk. pm.yollarım yakında.İyi forumlar-saygılar.....

Not :Burada bahsedilecek olan Smart Watch 2 uyumlu özel paralı programların kişiler tarafından yüklenmesi tamamen kendi sorumlulukları altındadır.

Hepsi yasal ve ücretli program olmasına karşın yanlış-hatalı yükleme yapanların veya telefonlarını fabrika ayarlarına döndürenlerin ,

kredi kart bilgilerinin telefon üzerinden ele geçirilmesinden doğabilecek zararların hiçbirinden mesul olmayacağımı şimdiden bildirmek isterim.

Sadece bilgi amaçlı olarak aktardım.Topik üyelerine ve misafirlerine önemle duyurulur.Bilgilerinize....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayblrdija -- 2 Şubat 2015; 12:42:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

arkadaşlar Sony nin kendi uygulaması ile zaten telefonun rehberindeki resim gözüküyor arama geldiğinde. siz farklı birşeyden mi bahsediyorsunuz?

Sony ' nin kendi uygulamasında gelen çağrı esnasında resim uygulamasını göstermesi Xperia serisi telefonlarda olmasına karşın diğer akıllı telefonlarda göstermemektedir.

Sony özel bir yazılımla bu özelliği pasifize etmiştir.Bahsedilen program başka marka telefonlarda da bu özelliği aktif hale getirmesinden ibarettir.

Aynı zamanda başka telefonlarda yeşil kabul tuşu çıkmamaktadır.Sadece kırmızı ret etme tuşu gözükmektedir.Bilgilerinize - iyi forumlar....

Not : Benzer özel yazılım işlevlerini de başka marka akıllı saat üreten ve aynı zamanda bunlara uyumlu akıllı saat üreten telefon şirketleri de yapmaktadır.
    Örnek vermek gerekirse Samsung Gear ' ın ilk çıkan serisi başka telefonlarla uyumu tam sağlamamaktadır.Her firma değişik özelliklerinin bir veya birkaçını pasifize etmiş bulunmaktadır.
    Bu konuda sadece COCO marka akıllı saat % 100 uyumlu ( Universal)yapmıştır.Pilide ortalama (4-6 ay) saat ikonu sürekli gösterme özelliği açık olarak bulunmaktadır.
    Yanlız Gear,Sony,Lg watch vb. aksine çalışma ekranı sadece bildirim uyarısı vermektedir.İşlevselliği ve görselliği kişiye göre çok farklılık gösterebilir.
    Bu konu hk. birçok forum ,net tanıtım organizasyonları ve kullanıcıları arasında konuşulmuş ve tartışılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayblrdija -- 2 Şubat 2015; 13:04:00 >

• Smart Watch 2 sürekli açık olan saatinin üzerinde ( sadece standart saat ikonunu değiştirmenin ötesinde ) kendinizin belirleyeceği saati ( dijital saat ikonu seçenekleri arasından ) ,

yine ekran üzerinde saat ikonuyla beraber bulunmasını istediğiniz ( hava durumunu göstermesini) , pil batarya durumunun gösterilmesini , yine ekran üzerinde bir satır halinde gelen bildirim olduğunun görülmesi ,

yine paralı bir launcher programı satın alarak akıllı telefonunuzun uyku halinde olmasına karşın saat üzerinden dokunmayla aktif jale getirilmesi özelliğinin olduğunu , rakım yüksekliği ikonunun konulması ,

tüm gelen bildirimlerin adetini gösteren rakam tuşunun konulabilmesi , yine saat ekran üzerinde yeşil renkli çağrı kabul etme tuşu konularak , ekrana dokunulduğu anda en son çağrı,vibratör ayarı ,

rehber vb. konumuna da bu şekilde ulaşılabileceğini ; saat içine yine özel bir ücretli program karşılığında yüklenebilen ve akıllı telefonunuzu cebiniz ve çantanızdan

çıkartmadan uyku halinde olması halinde bile sesini kısıp veya vibratör haline anında dönüştürebileceğinizi ,

saat ekranı üzerinde yine aynı anda görülebilen tarih gün - yıl ayarlama ikon seçeneklerinin yüklenebileceğini vb. vb. vb. uygulamaların olduğunu bilmenizi isterim.

Malumunuz bu tür açıklamalar için vakit ayırmak gerekmekte ve de dolayısıyla da uzun olmaktadır.Açıkçası yoğunluğum sebebiyle her zaman bu kadar uzun yazılar yazabilmem mümkün değildir.

Bugün tesadüfen saygıdeğer üstadımın sorusuna cevap yazarken bunları paylaşabildim.SW 2 için yapılabilecek ilave uygulama özellikleri gerçekten çok fazla bulunmaktadır.

Ama bunların hangisini almalıyız meselesi ise ayrı bir izahat gerektirmektedir.Öyle ki çoğu ücretli uygulamalardır ve ayrı bir bütçe gerekir.

Bugünlük benden bu kadar değerli dostlar.Birilerini uzun yazılardan dolayı sıktıysak affınıza ....

• Arkadaşlar benim saatin parlak metal çerçevesi çok çiziliyo. Acaba sizde de böyle oluyo mu. Bu çerçevenin çıkma değişme olasılığı var mı acaba.

• ayblrdija üstadım...birde programın adını verirsen tam olacak... belki verdin de ben gözdende kaçırmış olabbilirim...playstoreden yükleyelim....
    akşam 22.30 gibi izin saatinde bir bak istersen...
    bazı arkadaşlar şarj için 2-3 gün gidiyor diye şikayetçiler....arkadaşlar maalesef tüm akıllı saatler böyle....bende moto 360 vardı..sadece 6-7 saatte bitiyordu şarj....o yüzden elden çıkardım...
    belki yeni çıkan android wear işletim sistemine sahip sony smartwatch 3 ..ve lg smartwatch r modellerinde şarj daha uzun gidebilir ama sanmıyorum...yine kullanım şeklinize göre max-3 gün gidecektir...bu arada android wearin türkiyede desteklenmeyeceğinide unutmayalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 2 Şubat 2015; 15:58:49 >

• quote:

ayblrdija üstadım...birde programın adını verirsen tam olacak... belki verdin de ben gözdende kaçırmış olabbilirim...playstoreden yükleyelim....
    akşam 22.30 gibi izin saatinde bir bak istersen...
    bazı arkadaşlar şarj için 2-3 gün gidiyor diye şikayetçiler....arkadaşlar maalesef tüm akıllı saatler böyle....bende moto 360 vardı..sadece 6-7 saatte bitiyordu şarj....o yüzden elden çıkardım...
    belki yeni çıkan android wear işletim sistemine sahip sony smartwatch 3 ..ve lg smartwatch r modellerinde şarj daha uzun gidebilir ama sanmıyorum...yine kullanım şeklinize göre max-3 gün gidecektir...bu arada android wearin türkiyede desteklenmeyeceğinide unutmayalım...

Ok.23.00 sıralarında pm yollarım müsait bir zamanda.

Akıllı saatler içinde 3 gün şarjının gitmesi şu an için çok iyi.Sony bunu düşünerek hareket etmiş.Çin'de satılan akıllı saatlerin hatta hemen hepsinin ekranı kapalı olarak kullanılıyor.

Yazı uzun olunca gözden kaçmalar oluşuyor , biliyorum.Coco watch , saat hariç üretilen saatler içinde ( ekranında sürekli saatin gösterilmesi dahil)sınırlı sayıda saatlerde oluyor.SW 2 ' de bunlardan birisi.

Kesinlikle normal kullanım ölçülerinde 3 hatta 3,5 gün rahatlıkla gidiyor bataryası.2014 yılında top 3 arasında uzmanlarca değerlendirilmiştir.Eura 5 çarpışma testi gibi incelenmiş..

Hava durumu göstergesi - sıcaklık değeri , gündüz gece modu olan ve de ücretsiz ( bazen ücretli hale getiriliyor) uygulama var.Sadece ayar kısmında basit bir püf noktası var , onu yapmak lazım.

Şu sıralar hakikaten çok yoğundum ve de stres içindeydim.İşle ilgili değil.Ama muayenehane bir hafta kapalı şimdilik.Hastaları size yönlendireceğim bu gidişle haberiniz olsun.

Dün tesadüfen günler sonra net başına geçebildim..Ameliyat vardı ve daha yeni taburcu olmuştuk.Her şey iyi olunca hayat daha bir güzel oluyormuş!!! Saygılar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayblrdija -- 2 Şubat 2015; 18:18:16 >

• ayblrdija A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun diyorum ve güzel yazılarınız, katkılarınız için teşekkür ediyorum. Hepsi üşenmeden okunmaya değer bence. Ben de kısa bir süredir SW2'yi LG G2 telefonum ve Jabra BT2035 Bluetooth kulaklığımla kullanıyorum. Uyum konusunda gelen aramayı saatten kabul etmek dışında hiçbir sorun yaşamadım. Arayanın resmini saatte görebiliyorum ayrıca.

Şarj süresi yönünden de bir şikayetim yok. Zaten saati genelde evin dışındayken kullanıyorum. Görenler şaşırıyor "O nasıl saat öyle?" diye. Ben, hiç aklımda yokken buradaki bazı arkadaşlar gibi çok uygun bir fiyata aldım hizlial.com'dan. Akıllı saat kullanacağımı hiç düşünmezdim, gereksiz bir aksesuar olarak görürdüm. Ama aklıma uygun, güzel tasarımlı, takım elbiseyle kullanabileceğim normal bir dijital saat bulamayınca bu saate yöneldim, tasarımıyla da beni cezbetti doğrusu.

Sizin tavsiye edeceğiniz - paralı da olsa - uygulamalar varsa öğrenmekten memnun olurum. Spor ya da haber sitelerinin bildirimlerini alabileceğimiz uygulamalar henüz yok sanırım, olsa çok kullanışlı olurdu. Bunun yanısıra Facebook ve Twitter bildirimlerini alıyorum ama, mesajlar arada kaynayıp gidiyor, mesaj geldikçe bildirim gelse çok hoş olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Öncelikle geçmiş olsun diyorum ve güzel yazılarınız, katkılarınız için teşekkür ediyorum. Hepsi üşenmeden okunmaya değer bence. Ben de kısa bir süredir SW2'yi LG G2 telefonum ve Jabra BT2035 Bluetooth kulaklığımla kullanıyorum. Uyum konusunda gelen aramayı saatten kabul etmek dışında hiçbir sorun yaşamadım. Arayanın resmini saatte görebiliyorum ayrıca.

Şarj süresi yönünden de bir şikayetim yok. Zaten saati genelde evin dışındayken kullanıyorum. Görenler şaşırıyor "O nasıl saat öyle?" diye. Ben, hiç aklımda yokken buradaki bazı arkadaşlar gibi çok uygun bir fiyata aldım hizlial.com'dan. Akıllı saat kullanacağımı hiç düşünmezdim, gereksiz bir aksesuar olarak görürdüm. Ama aklıma uygun, güzel tasarımlı, takım elbiseyle kullanabileceğim normal bir dijital saat bulamayınca bu saate yöneldim, tasarımıyla da beni cezbetti doğrusu.

Sizin tavsiye edeceğiniz - paralı da olsa - uygulamalar varsa öğrenmekten memnun olurum. Spor ya da haber sitelerinin bildirimlerini alabileceğimiz uygulamalar henüz yok sanırım, olsa çok kullanışlı olurdu. Bunun yanısıra Facebook ve Twitter bildirimlerini alıyorum ama, mesajlar arada kaynayıp gidiyor, mesaj geldikçe bildirim gelse çok hoş olurdu.

Güzel düşünceleriniz için bende size teşekkür ederim.

Son yazınızdaki soruyu yalnız tam olarak anlayamadım.Facebook , twitter bildiriminizi alıyorsunuz ama diğer mesajlar nasıl arada kaynıyor.

Zaten mesaj geldikçe 1 saniye içerisinde sırasıyla telefonunuzda gözüküyor.Örneğin facebook mesajı ise ikonu ve yazısı ile gösteriyor.

O anda başka mesaj sms ( mesajlaşma ismi altında)veya e-mail , g mail gelirse keza yine aynı ekranda anında gözüküyor.

Siz dokunduğunuz anda da sayfadan okuyabiliyorsunuz.Yani sizin istediğiniz zaman veya daha sonra okumanıza bağlı.İlk uyarı malum şuradan mesaj var demesi.

Sanırım benim yüklediğim özel paralı bir uygulama bu istediğiniz özelliği aktif hale getiriyor.

Sizlerden tek ricam bana biraz izin vermeniz.Hangi programların olduğunu bakıp liste yapmam lazım.En kısa zamanda ilgileneceğim.

Bu arada lg g2 üzerinden arayanın resmini görmeniz çok ilginç olmuş.Lg ve Sony ortak çalışma içinde olabilirler.Üstelik SW 2 güncelleme geldiği zaman bu pasifize özelliğini diğerine açmış olabilir.

İlk zamanlarda xperia serisinde bile ( eylül,ekim,kasım arasında)resim gösterilmiyordu.

Bluetooth kulaklıklarla beraber Xperia Z2 ( zamanında 2.000 TL ) + sw2 ( 429 TL. )+ jabra motion ( 300 TL) veya jabra easycall ( 120 TL ) ile dönüşümlü olarak bende kullanıyorum.Gelen çağrıyı kulaklık üzerinden kabul edebiliyorum.

Hatta kulaklık üzerinden son aranan numarayı bile arayabilmek mümkün oluyor.Bu üçlünün pilleri de iyi dayanıyor.Tartışmasız 2.5 - 3 gün rahatlıkla gidiyor.

Sizinde etmeniz lazım ama ilginç.Dediğim gibi yazılımsal farkın pasifize etme özelliğinden olabilir.

Mesela LG watch saatin özelliğii Sony SW 2 özelliklerine çok çok yakın.Elbette ki arada ufak tefek farklar vardır ama inceleme forumlarında bile aynı benzer özelliklerden bahsedilir.Bu bir strateji ve pazarlama işidir.İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayblrdija -- 2 Şubat 2015; 20:36:23 >

• quote:

quote:

quote:

Sony ' nin kendi uygulamasında gelen çağrı esnasında resim uygulamasını göstermesi Xperia serisi telefonlarda olmasına karşın diğer akıllı telefonlarda göstermemektedir.

Sony özel bir yazılımla bu özelliği pasifize etmiştir.Bahsedilen program başka marka telefonlarda da bu özelliği aktif hale getirmesinden ibarettir.

Aynı zamanda başka telefonlarda yeşil kabul tuşu çıkmamaktadır.Sadece kırmızı ret etme tuşu gözükmektedir.Bilgilerinize - iyi forumlar....

Not : Benzer özel yazılım işlevlerini de başka marka akıllı saat üreten ve aynı zamanda bunlara uyumlu akıllı saat üreten telefon şirketleri de yapmaktadır.
    Örnek vermek gerekirse Samsung Gear ' ın ilk çıkan serisi başka telefonlarla uyumu tam sağlamamaktadır.Her firma değişik özelliklerinin bir veya birkaçını pasifize etmiş bulunmaktadır.
    Bu konuda sadece COCO marka akıllı saat % 100 uyumlu ( Universal)yapmıştır.Pilide ortalama (4-6 ay) saat ikonu sürekli gösterme özelliği açık olarak bulunmaktadır.
    Yanlız Gear,Sony,Lg watch vb. aksine çalışma ekranı sadece bildirim uyarısı vermektedir.İşlevselliği ve görselliği kişiye göre çok farklılık gösterebilir.
    Bu konu hk. birçok forum ,net tanıtım organizasyonları ve kullanıcıları arasında konuşulmuş ve tartışılmıştır.

GM Discovery ile kullanıyorum ve bu özellik bende aktif

• quote:

quote:

quote:

quote:

GM Discovery ile kullanıyorum ve bu özellik bende aktif

Sanırım yeni güncelleme özelliğiyle bazı markalar anlaşmaya varmış olabilir.

Mesela Samsung s3-s4 ' te bu özellikler 2014 = eylül , ekim ve kasım aylarında kesinlikle çalışmıyordu.Hatta bir ara lg serisinde de olmadığı kullanıcıları tarafından yazılıyor - söyleniyordu.

Yazılım güncellemesinden bu sorun aşılmış gözüküyor demek ki !!!!Aralık ve ocak ayı içerisinde yeni gelen yazılımın ne içerdiğini bizler bilemeyiz.

Kullanıcıların yazdıkça anlaşılacağı ve bilgileneceğimiz konusu aşikardır.Takdir edersiniz ki tüm telefon modellerini elimizde tutup tek tek tanıtarak deneme yapılmasının imkansızlığı gibi...

En azından sizin için güzel bir haber bu !!!! Böyle bir programa ihtiyacınız kalmamış.Bence harika haber...

Size başka bir örnek vereyim ;

Sony Xperia serisi telefonların tümü Türkiye içinde görüntülü görüşme yapamamaktadırlar.Bu özelliğin sony'lerde olmadığından değildir.

Yazılım olarak içinde bulunmakta ve tüm yurtdışı kullanıcılar ülkelerindeki operatörlerin sistemlerinde de aktif halde kullanabilmektedirler.Bu yazılım sadece Türkiye içinde pasif özellikte arka planda tutulmaktadır.

Root yapan birçok kullanıcı bile maalesef açamamışlardır.Aslında nedeni çok basittir.Sony her nedense üvey evlat muamelesi gösterdiği ülkemiz kullanıcılarına bu hat kullanım protokolünü imzalamamasından ileri gelmektedir.

300-500 TL arasında satılan başka markaların bile bu anlaşmayı yerli operatörlerle yaptığını düşünürsek bizlere bakış açılarını daha rahat anlayabiliriz sanırım.

Samsung ve yanılmıyorsam General vs. bu protokolü imzaladıklarından görüntülü görüşme imkanı yapılabilmektedir.Bu sony'nin bize göre ayıp yaptığı bir eksikliğidir.

Bu konulardaki mevzular derindir.Lg ' de galiba yanlış hatırlamıyorsam görüntülü görüşme yapamamaktadır.İyi forumlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayblrdija -- 2 Şubat 2015; 20:58:44 >

Evet hocam ben de lg g2 var görüntülü görüşme yok maalesef.

Demek istediğim şu ki, benim kullandığım Facebook ve Twitter uygulamasında mesaj geldiği anda saatime bildirim gelmemekte. Her 15 dakikada bir bildirimler gönderiliyor, gelen son 30 bildirim içinde varsa mesajlar yer alabiliyor. Demek ki ben doğru uygulamayı bulamamışım. Bunun dışında e-posta, whatsapp, sms bildirimleri anında saate yansıyor. Çanta kullandığım için saatin bana faydası çok oluyor.

LG G2'de de görüntülü görüşme yok. Dediğiniz gibi, Bluetooth kulaklıkla aramayı cevaplamak ya da son aranan numarayı aramak çok kullanışlı bir özellik.

Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz42

Evet hocam ben de lg g2 var görüntülü görüşme yok maalesef.

Sony gibi Lg ' de bu konuda hala ayıplılar arasında anlaşılan..Er geç anlaşmayı yine imzalayacaklar.İyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Demek istediğim şu ki, benim kullandığım Facebook ve Twitter uygulamasında mesaj geldiği anda saatime bildirim gelmemekte. Her 15 dakikada bir bildirimler gönderiliyor, gelen son 30 bildirim içinde varsa mesajlar yer alabiliyor. Demek ki ben doğru uygulamayı bulamamışım. Bunun dışında e-posta, whatsapp, sms bildirimleri anında saate yansıyor. Çanta kullandığım için saatin bana faydası çok oluyor.

LG G2'de de görüntülü görüşme yok. Dediğiniz gibi, Bluetooth kulaklıkla aramayı cevaplamak ya da son aranan numarayı aramak çok kullanışlı bir özellik.

Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim..

Telefonunuza smart watch ile ilgili ne gibi uygulamalar indirdiniz bilemiyorum.Muhtemelen bunların eksikliği veya ayarsızlığından olabilir.

Akıllı telefonunuza indireceğiniz sw2 ile ilgili standart ve ilave uygulamalarınız ilk etapta bunlar olmalıdır.Diğer standart ve ilave uygulamalarla başka zaman ilgileniriz.

Telefonunlarına ( eksik yükleyen arkadaşlar ) önce Google play üzerinden Akıllı Bağlantı programı yüklenmeli ,

Daha sonra bu program açılmalı

Açılan ekranda Smart Watch 2 ekranı tıklanmalı ,

Açılan akıllı aksesuar uygulamalarında ( Smart Watch 2 ayarları düzenle ) tıklanmalı ,

My apps yazısı açılarak neler yüklenebilir diye kontrol edilmeli ve duruma göre ;

+ Get more Apps tıklanarak google play içindeki sony SW 2 programalarının bir bölümüne de ulaşılabilir.Ücretli veya ücretsiz programlar seçilebilir.

Veya ;

1-Google play store mağazasından arama yapılacak yere Smart watch 2 yazılmalı

2-Çıkacak liste içerisinden Smart watch file explorer programı bulunup , yüklenecek, ( kısaca tüm uygulamaların dosyalarını otomatik olarak bir arada tutar , başka özellikleri daha sonra öğrenilecektir.)

3-Smart watch 2 notifier pro uygulaması bulunup ,yüklenecek , ( Tüm mesajları ve yükleyeceğiniz uygulamaları derleyip - toparlayıcı programıdır ; anında her kısmın mesajını iletmeye yarar.

Hatta bir diğer fonksiyonu da etraftaki kablosuz ağlar olduğunda sizi sürekli uyarması vb. dir

4-Smart ext.for FB ( Facabook) bulunup , yüklenecek, ( DİKKAT : akıllı telefonunuzdaki facebook için değil SW2 fecebook programı için kesinlikle yüklenilmesi gereken programdır)

(yüklendikten sonra my apps içinden tıklanıp facebook ayarları bu program içinde yapılmalıdır.Link adınız veya emailiniz , şifreniz vs.aktif hale gelebilsin.Akıllı telefondaki fb ayrı bir programdır.

5-Call Handling Pro ( 6.40 TL fiyatı) bulunup,yüklenecek, ( arayanın resimli göstermesi ve yeşil tuş olan kabul çağrısının aktif edilmesi programı vb.)

6-My messaging bulunup,yüklenecek ( bazı marka telefonlarda belki gerek olmayabilir ; yine de faydalı program),

7-Standart Smart Watch 2 uygulamaları olan Gmail , Email , Messaging program uygulamalarının yüklü olduğu kontrol edilmeli.

( Aynı şekilde telefona ait değil SW2 programı için gereklidir ki toplu çalışabilmeleri için 3 numaradaki noticifier içinde önem arzetmektedirler)

My apps içinden tek tek girerek ayarları fb gibi yapılmalı ve gerekli şifre vb.

Bu yazdığım programlar herkesin işini görecektir.Zaten bir kısmı standart uygulamalarıdır ve ücretsizdir.

Paralı olanaları ise store üzerinden zaten görebilirsiniz.

İstenilen bildirimleri anında gösterir , çağrı yapılan veya gelen çağrının arayanının ekranda resminin gösterilmeyenler için resimli gösterisini yapar ,

noticifier programı ise tüm mesajları her zaman düzen içerisinde saat ekranından size göstermesine olanak verir.

Standart uygulamarın kısa bilgileri ve ücretli uygulamaların açıklamaları sanırım yeterli olabilir..İyi forumlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayblrdija -- 4 Şubat 2015; 0:11:22 >

• Bu mesajım konu dışıdır ve sayın Ganeja içindir arkadaşlar.Ganeja üstadım lütfen p.m. kontrolu yaparak cevap verirseniz memnun olurum.

Mesleki bir konuda görüşünüzü isteyeceğim bir soru vardı, cevabınızı bekliyorum.Öncelikle buraya bakacağınız için hatırlatmak gereğini duydum.Saygılar...
  • quote:

Bu mesajım konu dışıdır ve sayın Ganeja içindir arkadaşlar.Ganeja üstadım lütfen p.m. kontrolu yaparak cevap verirseniz memnun olurum.

Mesleki bir konuda görüşünüzü isteyeceğim bir soru vardı, cevabınızı bekliyorum.Öncelikle buraya bakacağınız için hatırlatmak gereğini duydum.Saygılar...

Üstadım emeğin için teşekkürler... PM deki gönderdiğin implant üstü çalışmalar ile ilgili yazıyı okudum. Çok faydalı oldu... Saolasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.