Şimdi Ara

SONY SMARTWATCH 2 KULLANICILAR KULÜBÜ --*ANA KONU*-- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
13.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saat kordonunuz gerçektende çok şık duruyor benim saatinki de üzerinde gelen siyah slikon kordon. ben de değiştirmeyi düşünüyorum
  • Air Bag A kullanıcısına yanıt
    Informer diye bir program var Googleplay de burdan bütün bildirimleri alabilirsiniz linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.komparato.informer

EDIT: SORUNUN İKİ AY KADAR ÖNCE SORULDUĞUNU YENİ FARKETTİM :))

SONY SMARTWATCH 2 KULLANICILAR KULÜBÜ --*ANA KONU*--

SONY SMARTWATCH 2 KULLANICILAR KULÜBÜ --*ANA KONU*--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystical033 -- 7 Mayıs 2015; 15:24:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mystical033

Ha bu arada ikinci saati güncellemeden önce içine su kaçmıştı saat kafayı yemişti ben de güncelleme yapayım dedim zaten güncellerken de göçtü. Tabi srvise bu su kaçma olayından bahsetmedim:)

Dostum bu güncellemeyi nasıl yapıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hârimi kullanıcısına yanıt
    Telefona otomatik geliyor ordan yapıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telefona otomatik geliyor ordan yapıyorum

Update center üzerinden mi yoksa uygulama üzerinden mi. Benim bootloader açık olduğundan oto kapalı

Update center üzerinden gğncelleme geliyor @Hârimi

• quote:

Update center üzerinden gğncelleme geliyor @Hârimi

Şimdi anladım dostum, eyvallah sağolasın

Rica ederim

• Arkadaşlar bugun saat siyah ekran kaldı . Resetleyemiyorum... Butona uzun sure basıyorum kapanmıyor... durduk yere oldu ne su teması ne de uygulama vs yükledim acaba nedendir?
    teşekkürler.
  • arkadaşlar saat epeydir pisayada ama artık yavaş yavaş kalkmaya başlamış. sizce bu saat hala alınır mı? ikinci el 250 liraya almayı düşünüyorum.
  • Merhaba benim smartwatch2 sorunum saati devreye sokunca bluetooth kulaklık ses cızırtılı veya gelmiyor. Saati kapatınca sorunum düzeliyor.Telefonum discovery-2 lütfen yardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkaann

Merhaba benim smartwatch2 sorunum saati devreye sokunca bluetooth kulaklık ses cızırtılı veya gelmiyor. Saati kapatınca sorunum düzeliyor.Telefonum discovery-2 lütfen yardım.

Evimde kullandığım logitech bluetooth adaptörune bağlandığında benim de sorun cikariyordu. Aynı anda kullanmamaya başladım o yüzden. General mobile discovery kullanıyorum. Belki marka ile alakalıdır. Tam olarak bilemiyorum. Arkadaşlarınızin telefonlarında deneyip öğrenebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ayblrdija

quote:

Orijinalden alıntı: yavuz42

O zaman sizden kullanım deneyimlerinizi alalım. Hangi cihazla kullanıyorsunuz, saatten beklentiniz nedir, şarjı nasıl gidiyor, hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?

Sony xperia z2 ile kullanmaktayım.

Normal kullanımda 3 gün net şarjı gidebilmektedir.

Hangi uygulamalar meselesine şöyle yazabilirim.Standart uygulamasına ilave yapılabilecek daha doğrusu özelliğini arttırabilecek bir kaç uygulama takviyesi yapmış bulunuyorum.

Örnek olarak gelen çağrıların ( aynı telefonlarınızdaki gibi ) , arayan kişilerin resimleriyle birlikte ekranda gözükmesi , favori gruplar atanması veya toplu olarak rehbere kayıtlı kişilerin resimleriyle gözükmesi , dosya explorer özelliği sayesinde

akıllı telefonunuzun dosyalarına göz atabilmenize , gelen tüm mesajlarınızı ( Facebook , e-mail , g mail ve sms )anında saatinizin ekranında gösterilmesi ve rahat okunabilmesi vb. gibi........

Uygulama seçeneklerinin çokluğu kişiye göre değişkenlik gösterdiğinden dolayı işime yarayabilecek bu tür programları kullanmak benim açımdan daha faydalı oluyor..

Yine bir başka uygulama olarak şunu da belirteyim ;

Saat ekranınızdan telefonunuza direk olarak başlatacak uygulama seçeneklerinizi ( örneğin google açmak, telefonunuzun ayarlar menüsünü vb.) kullanarak anında açmanızı sağlayacak ikon launcherleri kendiniz listeye alabiliyorsunuz.

Sw2 , telefonunuza ( nfc özelliği sayesinde bağlandığından dolayı) bilindiğinin aksine fazla şarj tüketmesine neden olmamaktadır.

Sw2 ' nin iyi özelliklerinden birisi de kolunuzda sürekli saatinizi görebilmenize olanak vermesidir.Bir kaç marka akıllı saat haricinde piyasadaki tüm akıllı saatlerin hemen hepsinin pil tasarrufu açısından ve gerekli ar-ge çalşımalarının yapılmamasından dolayı ekranlarının sürekli kapalı olması olumsuz durum yaratmaktadır.Ancak düğmelerine dokunarak saatin kaç olduğunu öğrenebilmektesiniz.
    Oysa sw2 ekranında sürekli saat ikonu ( kendinizin belirlediği ikonları atayarak veya standart saat ikonlarını kullanarak) açık bulunmaktadır.

Benim bu saatten beklentilerim gibi bir soruyu ise 4 aydan fazla bir süredir kullandığını yazan bir kullanıcıya şöyle değiştirerek sormanın daha uygun olacağını belirtmek isterim!

Beklentilerinizi karşıladı mı ?

Şu an için evet fazlasıyla karşılıyor.

Meşgul olduğum durumlarda cep telefonunu cebimden çıkartmadan saat ekranına bakarak hareket etme özgürlüğümü şu ana kadar karşıladı.Bu tür durum yine kişiye göre değişkenlik gösterebilir.
    Şöyle ki birisi yazabilir ki , ya cebimde telefon var ve ben kullanmak için cebimden , çantamdan çıkartmayacağımda ona bağlı bir saat kullanacağım.Bu israf veya üşengeçlik diye muhalif olabilir.Bence kendisine göre haklı olabilir ama ne diyebiliriz ki bu kişiye!
    Bence bu tür yenilik teknolojik cihazlar çok güzel işlere yarıyor.Malum artık akıllı telefonların ekranları artık büyümeye başladığından dolayı kullanılmadığı zamanlarda ceket içlerinde veya çantalarda bulunduruluyor.Doğal olarak bazı durumlarda telefonlarınızı cebinizden çıkartmaya gerek olmadan gelen çağrıları kabul edip-etmemeye veya gelen mesajlarınıza anında okuyabilmenize olanak sağladıklarından dolayı çok işlevseller...

Smart Watch 2 universal bir yazılım özelliğine sahip olmasına istinaden sadece ilk bağlantı aşamasında sadece ve sadece standart uygulamaları % 100 olarak sony xperia serisiyle uyumlu çalışmaktadır.

Değişik marka akıllı telefonlarda ise yaklaşık olarak % 90 uyumlu olabilme özelliğine sahiptir.

Örnek vermek gerekirse arayan çağrıyı ekranda isim - numara olarak görebilirsiniz ama çağrıyı kabul etme işaretini ekranında göstermemektedir . Sadece yeşil ikonlu kabul tuşu çıkmaktadır.Bu özelliği aktif hale getirebilmeniz için google playdan paralı uygulama almanız gerekmektedir.Bu da öyle her tür uygulama olmayacaktır.Sony yazılımları diğer birçok marka saatlerin kendilerine göre münhasır yazılımlarında yaptıkları gibi kendi marka telefonlarının alınmasını teşvik etmesi pazarlaması stratejisidir.

2014 yılında tüm dünyada üretimi ve özellikleri arttırılan akıllı saatlerin içinde kesinlikle hala tavsiye edilebilecek bir saattir SW 2 ...

Artı olarak ilave edebileceğim şunlardır.Merakımdan dolayı sony sw2 haricinde yurtdışından ve yurtiçinden değişik özelliklere ait 5 tane daha saat almış ve hepsini değişik şartlar altında kullanmaktayım.Aslına bakılırsa çoğu sw2 kadar beklentilerimi karşılamadı.

Sw 2 ' nin eksik görülen bir özelliği belki hoparlör özelliğinin olmaması gözükebilir ama şahsi kanaatimin hiç gerekli olmadığıdır.Sizinde bahsettiğiniz gibi bluetooth kulaklık ile kullanmak fevkalede iyi olmaktadır.Yani ;

Akıllı telefon + Smart Watch 2 + Bluetooth kulaklık üçlemesi gayet güzel çalışmaktadır.

Bluetooth kulaklık tavsiyeleri ise ayrı bir araştırma konumdur.Şu an Türkiye'de olmayan ve bilinmeyen ama ileriki günlerde bizim sitelere girecek değişik özelliklere sahip çok ilginç bluetooth kulaklıkların da var olduğunu ve bunlardan da almış bulunduğumu , kullandığımı ayrıca belirtmek isterim.

Şunu da sizlerle paylaşmak isterim ki ben bahsettiğimiz cihazların satıcısı veya toptancısı değilim.Sadece bu tür elektronik cihazlara merakı olan ve fırsat bulduğunda da dayanamayıp alan sıradan bir kullanıcısıyım.

Tabi bunları alırken yapmış olduğum araştırmalar sayesinde kendime yetecek kadar bilgiye ve uygulama özelliklerinin ( işime yarayan ve sürekli kullanmayı düşündüklerim) çeşitleri hk. yetecek kadar bilgim oluşmuş bulunmaktadır.

Umarım cevaplar sorularınıza yeterli olmuştur.Tüm arkadaşlara saygılar....

Hocam siz gelen çağrıları gösteren hangi programı kullanıyorsunuz? isim vermeniz mümkünmü. ben bulamadım da.

• 2 ile 3 arasında kaldım ama internetten video izlediğimde 2'de arama cevaplama yokmuş sadece arama varmış. güncelleme falan geldimi acaba arama cevaplama falan varmı diye.

c5 ultra ile kullanacağım

2'nin kordon değişimi falan daha çok hoşuma gitti

1 deri
    1 klasik
    1 spor

güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhansen

2 ile 3 arasında kaldım ama internetten video izlediğimde 2'de arama cevaplama yokmuş sadece arama varmış. güncelleme falan geldimi acaba arama cevaplama falan varmı diye.

c5 ultra ile kullanacağım

2'nin kordon değişimi falan daha çok hoşuma gitti

1 deri
    1 klasik
    1 spor

güzel olur

2 kullanıyorum, arama cevaplama var. Ama telefondan ya da kulaklıktan konuşmak için. Kendinde dahili hoparlör yok...

• Smartwatch 2 android wear uygulaması icn kullanılıyor mu arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

Smartwatch 2 android wear uygulaması icn kullanılıyor mu arkadaslar?

yok hayır android wear kullanılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

Smartwatch 2 android wear uygulaması icn kullanılıyor mu arkadaslar?

yok hayır android wear kullanılmıyor.

Hocam peki nerden değişik watchface indirebilirim var mı bildiğiniz iyi bi yer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleThings -- 27 Ocak 2016; 8:44:57 >
  • Merhaba ,

Bildiğiniz Pusula uygulası var mı?
  • LittleThings kullanıcısına yanıt
    En pratik yolu ;

-Telefonunuzdaki Smart Connect ikonununa tıklayınız ,

- Açılan ekranda SmartWatch 2 yazısına tıklayın,

- Smartwatch 2 ( ayarları düzenle ikonunu tıkla ,

-Açılan ekranda + GET MORE APPS İKONU tıkla,

-Açılan ekranda ( en altta sağda) Search tıkla.

-Sony Sw2 akıllı saat ile ilgili Google Play üzerindeki ücretli ve ücretsiz watchface uygulamalarını veya başka uygulamaları rahatlıkla indirebilirsiniz.İyi forumlar...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.