Şimdi Ara

SONY SMARTWATCH 2 KULLANICILAR KULÜBÜ --*ANA KONU*-- (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
13.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sw2 satacak olan varsa cihaz durumu ve kozmetik yapısı da düzgünse, fiyatta anlaşıp almak istiyorum bilginize!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalwartMan89 -- 12 Temmuz 2016; 19:27:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar m4 aqua ile uyumludur değil mi bu saat ? birde hızlı alda 400 tl şuan. 25 tl indirim kampanyası ile 375 tl ye alınıyor. gönderim zamanı 5 ağustos diyor . neden bu akdar geç geliyor ? hiç alan oldu mu hızlıal dan ?
  • Arkadaşlar ekran kırıldı benim acil yardıma ihtiyacım var ..
    Yok sanırım yedek parça .
    Bilgisi olan varsa lütfen ulaşsın!

dj61caner@gmail.com

• Ekran kırıldı acil ekran lazım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet0689

Arkadaşlar sw2 satacak olan varsa cihaz durumu ve kozmetik yapısı da düzgünse, fiyatta anlaşıp almak istiyorum bilginize!

bende var kozmetiği boyası ön camı çok iyi sadece kapak yuvasındaki metal düştü(kapak hala kapalı su almıyor.) zaten saat koldaykende kapak bölgesi göze gözükmediği için sorun olmuyor bu yüzden fiyatı uygun bıraktım 170tl(saat ve kutusu /ilanda ekstra hoparlör var.Onsuz fiyathttps://forum.donanimhaber.com/m_118032142//tm.htm#118032142)
  • Arkadaşlar sony xperia z5 telefonum ile sw2 cihazımı nfc aracılığı ile eşleştiriyorum. Eşleşme smart connectte görülüyor ancak saatin hiçbir ayarını yapamıyorum. Smart watch 2 uygulaması da yüklü. Ancak saat bile senkronize olmuyor. Varmı böyle bir sorun yaşayıp çözebilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcan_k

Arkadaşlar sony xperia z5 telefonum ile sw2 cihazımı nfc aracılığı ile eşleştiriyorum. Eşleşme smart connectte görülüyor ancak saatin hiçbir ayarını yapamıyorum. Smart watch 2 uygulaması da yüklü. Ancak saat bile senkronize olmuyor. Varmı böyle bir sorun yaşayıp çözebilen?

Sw2'yi setting/reset yaptınız mı?

• Arkadaşlar iki aydır kullanıyorum, gerçelten müthiş bir saat. Benim kafama takılan bir soru var, hiç suya değdirmedim saati ama aldığımda suya dayanıklı olduğu hatta suyun altında da belli bir mesafeye kadar dayanıklı olduğu söylendi. Ben çok öyle görmedim ama test eden oldu mu hiç en basitinden banyoda falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Payne7

Arkadaşlar iki aydır kullanıyorum, gerçelten müthiş bir saat. Benim kafama takılan bir soru var, hiç suya değdirmedim saati ama aldığımda suya dayanıklı olduğu hatta suyun altında da belli bir mesafeye kadar dayanıklı olduğu söylendi. Ben çok öyle görmedim ama test eden oldu mu hiç en basitinden banyoda falan?

Direkt suya maruz bırakmadım, ama hani el yüz yıkama esnasında çokca suyla temas oldu herhangi bir su kaçırma falan söz konusu olmadı. Bu arada çok dayanıklı bir ekranı var. 1 yılı geckindir kullanıyorum, kılcal çizik dahi yok.

• Arkadaşlar merhaba, ben saati almayı düşünüyorum da piyasaya çıkalı birkaç sene olmuş Sony hala destekliyor mu ? Birde bluetooth kulaklık ile saatin aynı anda bağlı olma sorunundan çok fazla kişi bahsetmiş biraz hevesim kaçtı bu yüzden. Bu sorun belli kulaklıklarda mı var yoksa tamamen şans mı ?
  • Hârimi kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için çok teşekkürler, ben el yıkarken de çıkarıyorum yoksa baya yukarı alıyorum, emin olamıyorum bir türlü. ekran konusunda haklısınız ben de kullanıcı gerekir mi demiştim ama günlük biraz da dikkat ederek kullanıyorum bir çizik yok dediğiniz gibi. :)

@sw-2 hocam,

Ben Sony'nin SBH70 Bluetooth kulaklığı ile kullanıyorum saatle kulaklık değil de bazen telefon ile saat arasında gidiyor ama saatten bluetooth aç kapa yaptığımda düzeliyor, ayrıca bu kopma çok sık olmuyor zaten. Ama saat ile kulaklı ile bir sorun yaşamadım. Telefonum da dahil tüm ürünler Sony olduğundan belki de böyle bir sorun yaşamadım ama benim tecrübelerim bunlar. Saat gerçekten kaliteli, tabi bazı eksik özellikleri yok da değil ama yine de günlük ihtiyaçları karşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Payne7 -- 4 Aralık 2016; 18:10:20 >

• Payne7 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için. Saati ben de beğendim zaten fiyatına göre ideal özellikte. Almaya niyetliyim ama bu kulaklık meselesi ve Google Playde uygulama altındaki yorumlar falan çok kafamı karıştırdı, bağlanamayıp saati boşa aldığını söyleyenler falan var.
  • SW2 ekranı hasar aldı sanırım. üstte 2-3 sıra arda arda görüntü bozulması var. Çekmecede duruyordu uzun zamandır. üzerine birşey gelmiş olabilir.

Ekranı nereden temin ederek değiştirebilirim?

Ebay de araştırdım ama bulamadım.
    Yoksa çöp mü oldu ürün şimdi?
    Yine ebayde açık arttırma ile almıştım 1-2 sene önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

SW2 ekranı hasar aldı sanırım. üstte 2-3 sıra arda arda görüntü bozulması var. Çekmecede duruyordu uzun zamandır. üzerine birşey gelmiş olabilir.

Ekranı nereden temin ederek değiştirebilirim?

Ebay de araştırdım ama bulamadım.
    Yoksa çöp mü oldu ürün şimdi?
    Yine ebayde açık arttırma ile almıştım 1-2 sene önce.

Geçmiş olsun. Şimdi sizin için küçük bir araştırma yaptım ama galiba ekran değişimi için herhangi bir yedek parça üretimi söz konusu değil . Sizin gibi ekranı kırılıp da ne yapacağına dair rehber arayan bir kaç kullanıcının XDA'da açmış oldukları rehberlere göz attım. Sony'nin akıllı saatlerde ekran değişimi yapmadığı, belli bir ücret karşılığında yenisi ile değişiminin yapılabileceğini bildirmişler. Bu sa demek oluyor ki, Smartwatch 2 için yedek parça olarak ekran üretilmemekte. Bu sayede benim tahminlerim.

• Öyleymiş bende okudum sony community forumlarda da benzer konular var. Sağlık olsun.

Türkiye'den almamıştım amortisi o olsun bari.

Ekranda kırık çizik de yok acaba sonyde şansımı denesem mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 23 Şubat 2017; 23:28:24 >
  • Merhaba arkadaşlar sony smartwatch 2 akıllı saat için format nasıl atılıyor biliyormusunuz yardımcı olursanız sevinirim...
  • Android 9 sürümde yada ben beceremedim saat eslestiriyorum fakat gelen cagrilari bir türlü göstermiyor saat. Uygulama yukleyemiyorum yukkesem bile nereye yukledi saatte nrreden acilir hic birsey yok anlayan birisi anlatsin arkadas sirf cagrikari gostersin Yeter

• jrbacktoback kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de başaramadım maalesef. Informer uygulamasıyla bildirimleri alabiliyorum ama çağrıları almanın bir yolunu bulamadım.
  • hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    Bende uzun zamandır kullanmıyordum. Sony, play store dan uygulama indirme işini kapatmış. SW2 desteği tamamen bitmiş durumda. Bende kendi sitesinden Sony SW2 uygulamasını indirdim ve S8 ile eşleştirdim. Daha sonra başka sitelerden play store da olmayan / gözükmeyen uygulamaları kendim kurdum. Birkaç uygulama dışında hepsi çalışıyor.

SmartWatch SW2 uygulaması:

10631_SmartWatch2.apk

İndirilip kurulabilen uygulamalar:

Play store'dan indirilebilenler +

com.sonymobile.androidapp.walkmate-10.00.01-100001-minAPI14
    Calendar reminder Smart Extras_v1.00.15_apkpure.com.apk
    Missed Call smart extension_v1.2.12_apkpure.com.apk
    Messaging smart extension_v1.2.11_apkpure.com.apk
    Call handling smart extension_v1.3.12_apkpure.com.apk

Çalışmayanlar:

Facebook extension
    Twitter extension
    Instagram extension
    Gamil extension
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.