Şimdi Ara

SONY SMARTWATCH 2 KULLANICILAR KULÜBÜ --*ANA KONU*-- (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
13.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Smart extension for Facebook uygulaması yüklü bende. Fakat birisinden mesaj geldiğinde saate gelmiyor bildirimi. Bildirimler, mesajlar ve haber akışı seçili, her 15 dakikada bir güncelleniyor ve saate geliyor.

Ücretli olarak whatsapp uygulamasını yükledim, onda da sanal kredi kartı oluşturup onun bilgilerini verdim. Oldukça kullanışlı bir uygulama, fotoğrafları da görebiliyorsunuz.

Bahsettiğiniz uygulamaları müsait bir zamanda deneyeceğim, teşekkür ederim.
  • üstadım bu arayanın resminin görünmesi ve aramayı kabul için yesil tuşu aktif eden program olarak remote shot for SW 2 ...yazmışsın ama....bu sanırım fotoğraf ile ilgili bir uygulama....çünkü bende yüklü.....bir daha kontrol et zamanın olursa....o prgramın ismi lazım bana...?
    tekrar teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

üstadım bu arayanın resminin görünmesi ve aramayı kabul için yesil tuşu aktif eden program olarak remote shot for SW 2 ...yazmışsın ama....bu sanırım fotoğraf ile ilgili bir uygulama....çünkü bende yüklü.....bir daha kontrol et zamanın olursa....o prgramın ismi lazım bana...?
    tekrar teşekkürler...

Haklısınız.Kamera kontrol uygulamasını yazmışım.Uzun yazı yazmanın zararları.Gece kontrol eder yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

üstadım bu arayanın resminin görünmesi ve aramayı kabul için yesil tuşu aktif eden program olarak remote shot for SW 2 ...yazmışsın ama....bu sanırım fotoğraf ile ilgili bir uygulama....çünkü bende yüklü.....bir daha kontrol et zamanın olursa....o prgramın ismi lazım bana...?
    tekrar teşekkürler...

Gerekli düzeltmeyi yaptım sayın üstadım.5 numaralı satırda - renkli renkli sizin yüklemenizi bekliyor .İyi forumlar...
  • Bilgi paylaştıkça değerlenir diyerek kısa bir yazı aktarmaya çalışalım ;

Akıllı saat araştıranlara tavsiyem bilinen belli başlı markaların haricinde başka saat modellerine ve açıklamalarına pek itibar etmemeleridir.Tabi ki takdir almak isteyenlerindir.

Bizim yerli sitelerde bile zaman zaman satışları yapılan ve değişik özellikleri olduğundan bahsedilen saatleri alanlar hayal kırıklığı ile karşılaşabilmeleri mümkündür.

Alıcılar bu tür saatlerden beklentilerinin neler olabileceğini - neler yapmak istedikleri konusunu iyi irdelemelidirler.

Sony SW 2 - 3 , Samsung Gear 1-2 - Lg watch ( zaten sınırlı sayıda satmaya getiren var ) , Motorola , Coco watch vb. gibi markaları alanların memnuniyeti ve değerlendirmeleri çok daha olumludur.

Ülkemizde distrübütör bir firmanın getirdiği saatlerden de memnun kalabileceğinizi zannediyorum.Appscomm adı altında satılan ve çeşitliliği ile sattıkları ürünlerin arkasında duran ( faturalı ve 2 yıl garantili ) bir firma.

Bu firmanın şu an ki en üst segment saati piyasada faturalı olarak 749 TL. satılmaktadır.( Bazı satıcılar stok bitirmek için 650-7000 TL. arasında zaman zaman satıyorlar ama kullanılmış olma olasılığı yine de çok yüksek.)

Yalnız bu saat kendi başına bir android ve sim kart ile çalışan , 32 gb. hafıza kartı tanıyan ama hiç bir şekilde cep telefonu ile ( bluetooth vb.) iletişim kurmayan özel bir modeldir.

Sim kartsız olarak sadece telefona tanıtılarak kullanılan başka erkek ve bilezik şeklinde bayan modelleri de mevcuttur.İlevsellik olarak ta alıcıları memnundur.

- Yine bir site üzerinden satılan ve garantili olan SMARTQ Z VEYA Z1 ismiyle satılan saatin varlığından bir şekilde haberdar olan ve özelliklerinin fazlalığına aldanarak ciddi almayı düşünenlerin bir daha düşünmelerini tavsiye ederim.

Satış fiyatı yanılnıyorsam 350 veya 370 TL. arasında bulunmakta.

Aslında çok kaliteli ve dünyaca ünlü bir tablet üreticisi - cep telefonları vb. aksesuarlar , yazılımlar üreten bir şirketin akıllı saati.Ülkemizde pek bilinmese dahi üretim yeri Çİn ' de yok satıyor -ABD-Kanada - Rusya vb. ülkelerde de keza aynı...

Pil ömrü de 18.000 dakika gitmesi ile ünlü ve fabrika koşullarında doğru da sonuç vermektedir.Malzeme kalitesi - işlevsellik özelliği gerçekten çok çok iyi !!!!!

İyi olduğunun yazılıp - kabul edildikten sonra neden almak isteyenlere bir daha düşünün diye yazarız ; ^^ İşte bütün mesele burada ^^

İstirahat döneminde olduğum şu sıralar bu kadar kısa bilgi yeterli gelir herhalde...

Eğer bu yazının ve başka akıllı saatlerin hk. kısa bilgiler gelmesini istiyorsanız yorum yapmalısınız ki ben de fedakarlık edip bilgilerimi nacizane sizlerle paylaşmaya çalışayım.

Not : Burada akıllı saatler üzerine yazılan yazılar sadece bilgi amaçlı olarak paylaşılmıştır.

Bahsi geçen veya daha sonra duruma göre bahsedilebilecek olan çeşitli marka akıllı saatler vb. ürünlerin üreticileri , distrübütörleri veya satıcıları ile hiç bir şekilde bağlantım bulunmamaktadır.

Hobby amaçlı olarak başlayan ve değişik model akıllı saatleri , gerek yurt içi - gerek yurtdışı satıcılarından temin ederek alan ve kullanan sizler gibi son tüketicisiyim.

Yaklaşık 4 aylık çok ciddi bir araştırmam sonucunda edinmiş olduğum bilgi birikimimi gerekli hallerde bu topik üzerinden meraklılarına aktarmaktır.

Saygıdeğer arkadaşlar özellikle bu uyarı yazısını yazma gereği duymaktayım.

Ne kadar iyi niyetli olunursa olunsun bu topikten veya misafir takipçi bir arkadaşın bu tür ima edici bir yazı yazmasının çok hoş olmayacağının önemle hatırlatılması içindir.İyi forumlar dileğiyle .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayblrdija -- 4 Şubat 2015; 1:00:52 >

• ayblrdija A kullanıcısına yanıt
    Hocam emeğine sağlık. Çok sağlıklı, işe yarar bilgiler veriyorsun. Ayrıca bir üst mesajlarında paylaştığın uygulamalar süper işime yaradı... Bunun için de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

Hocam emeğine sağlık. Çok sağlıklı, işe yarar bilgiler veriyorsun. Ayrıca bir üst mesajlarında paylaştığın uygulamalar süper işime yaradı... Bunun için de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum

Rica ederim ne demek ! İşinize yaradığına çok sevindim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayblrdija -- 5 Şubat 2015; 2:41:28 >
  • Saat meselesine başlarda mesafeli yaklaşıyordum ama sanki zamanla kendim için bir gereklilik haline getirecekmisim gibi geliyor. Eğer işyerine gidip telefonu bir yere koyduktan sonra işe girisiyor ve bu sebeple önemli-onemsiz mesaj yada cagrilari kaciriyorsaniz tabi..
    Bunun için bir akıllı saatte olmasını istediğim 3ana özellik var;
    1) BAĞLANTI MESAFESI.. Bu en önemlisi ki en azından bina içinde bir iki kat mesafeye kadar bağlı kalmalı..
    2) Mesaj okumak yada çağrı reddetmek değilde cevap yazabilmek. (Bunu yapan saatler var ama pek saat gibi durmuyorlar) En azından hazır şablonların kullanilabilmesi..
    3) Tabikide pil ömrü
    Zannedersem bunlar icin biraz daha beklemek gerekecek..GoGörelim bakalım..

• Merhaba, ben z3 kullanıyorum. Acaba şu ürünlehttp://www.yorumlayin.com/quadro-smartwatch-s71.html tam uyumlu çalışır mı benim telefon? Sony smartwatch 2 çok pahalı. Soracak başka yer bulamadım en iyi siz bilirsiniz arkadaşlar yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

Merhaba, ben z3 kullanıyorum. Acaba şu ürünlehttp://www.yorumlayin.com/quadro-smartwatch-s71.html tam uyumlu çalışır mı benim telefon? Sony smartwatch 2 çok pahalı. Soracak başka yer bulamadım en iyi siz bilirsiniz arkadaşlar yardım edin.

Sony Sw 2 çok pahalı diye yazmışsınız.Peki bu saati kaça almayı düşünüyorsunuz ?

Bizim piyasada 350 Tl. civarında satılıyor , yanılmıyorsam . sony sw2 ise 400-450 Tl arasında değişiyor.

Saat açıklamasında ise yazan arkadaş Sony akıllı saatlerin senkrozizasyon sorununun olduğunu yazarak iyice sallamış biraz kaba tabirle..Kesinlikle böyle bir durum söz konusu değildir.

Telefonunuzla kesin uyumludur - tereddütünüz olmasın.ANCAK kullanım istediğinizi tam karşılar mı bunu sizin değerlendirmeniz lazımdır.

Saatin bataryasından tam randıman alamazsınız kanımca.Siz bakmayın açıklamalardaki bilgilere , 1 - 1,5 günü zor çıkartacağınızı sanıyorum.Hele yoğun aranan biri iseniz daha da az....

Saatin hazır yazılımına fazla müdahil olamadığınızdan dolayı öyle her istediğiniz uygulamayı yükleyemezsiniz.Ya da çok zorlanırsınız yükleme aşamasında!!

Bu akıllı saatin içinde hoparlör olduğundan muhakkak bir bluetooth kulaklık ile kullanmak zorundasınız.Ya da gelen çağrıdaki sesin dışarıya gitmesine ve duyulmasına her yerde katlanacaksınız!!!

Bu saati alıp kullanmadım ama bilinen markalar haricindeki bu tür saatlerin üretimlerinde%80- 90 aynı yazılım türlerini kullandıklarından dolayı çok net bilgileri paylaştığımdan emin olunuz.

Size hangi birini yazayım ki bilemiyorum.OKuyan yok - yorum yapan yok.Burada yazıyoruz işte.

Sony sw2 ekranında sürekli saati görebilirsiniz.

Bu saatte ekranda saati görmek için düğme ile açmak zorunda kalacaksınız.( Son 1 ay içinde bu özellik geldiyse bilemiyorum)

Daha yazacak çok şey olabilir ama bu kadar yeterli sanırım.

Amacım bu saati kötülemek veya hevesinizi kırmak- değildir.Pİyasadaki muadillerine göre de iyi bir saate benziyor ama kullanım amacınızı bence iyi değerlendirmelisiniz.

Fazla bir şey beklemiyor ve fiyatı da uygun geliyorsa neden olmasın !!!

Bu ve benzeri saatlerin yurtdışı satış fiyatları GENELLİKLE 35-60 $ ARASINDA ufak - tefek ilave özelliklerine göre DEĞİŞMEKTEDİR.

Biraz daha yüksek $ ile satılan modelleride vardır ama bu da ayrı bir yazı konusudur.Özelliklerine göre değişmektedir.Örnek; sim kart+bluetooth özelliklisi - Androidlisi (2 çekirdekli)vb..İyi forumlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: ayblrdija

quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

Merhaba, ben z3 kullanıyorum. Acaba şu ürünlehttp://www.yorumlayin.com/quadro-smartwatch-s71.html tam uyumlu çalışır mı benim telefon? Sony smartwatch 2 çok pahalı. Soracak başka yer bulamadım en iyi siz bilirsiniz arkadaşlar yardım edin.

Sony Sw 2 çok pahalı diye yazmışsınız.Peki bu saati kaça almayı düşünüyorsunuz ?

Bizim piyasada 350 Tl. civarında satılıyor , yanılmıyorsam . sony sw2 ise 400-450 Tl arasında değişiyor.

Saat açıklamasında ise yazan arkadaş Sony akıllı saatlerin senkrozizasyon sorununun olduğunu yazarak iyice sallamış biraz kaba tabirle..Kesinlikle böyle bir durum söz konusu değildir.

Telefonunuzla kesin uyumludur - tereddütünüz olmasın.ANCAK kullanım istediğinizi tam karşılar mı bunu sizin değerlendirmeniz lazımdır.

Saatin bataryasından tam randıman alamazsınız kanımca.Siz bakmayın açıklamalardaki bilgilere , 1 - 1,5 günü zor çıkartacağınızı sanıyorum.Hele yoğun aranan biri iseniz daha da az....

Saatin hazır yazılımına fazla müdahil olamadığınızdan dolayı öyle her istediğiniz uygulamayı yükleyemezsiniz.Ya da çok zorlanırsınız yükleme aşamasında!!

Bu akıllı saatin içinde hoparlör olduğundan muhakkak bir bluetooth kulaklık ile kullanmak zorundasınız.Ya da gelen çağrıdaki sesin dışarıya gitmesine ve duyulmasına her yerde katlanacaksınız!!!

Bu saati alıp kullanmadım ama bilinen markalar haricindeki bu tür saatlerin üretimlerinde%80- 90 aynı yazılım türlerini kullandıklarından dolayı çok net bilgileri paylaştığımdan emin olunuz.

Size hangi birini yazayım ki bilemiyorum.OKuyan yok - yorum yapan yok.Burada yazıyoruz işte.

Sony sw2 ekranında sürekli saati görebilirsiniz.

Bu saatte ekranda saati görmek için düğme ile açmak zorunda kalacaksınız.( Son 1 ay içinde bu özellik geldiyse bilemiyorum)

Daha yazacak çok şey olabilir ama bu kadar yeterli sanırım.

Amacım bu saati kötülemek veya hevesinizi kırmak- değildir.Pİyasadaki muadillerine göre de iyi bir saate benziyor ama kullanım amacınızı bence iyi değerlendirmelisiniz.

Fazla bir şey beklemiyor ve fiyatı da uygun geliyorsa neden olmasın !!!

Bu ve benzeri saatlerin yurtdışı satış fiyatları GENELLİKLE 35-60 $ ARASINDA ufak - tefek ilave özelliklerine göre DEĞİŞMEKTEDİR.

Biraz daha yüksek $ ile satılan modelleride vardır ama bu da ayrı bir yazı konusudur.Özelliklerine göre değişmektedir.Örnek; sim kart+bluetooth özelliklisi - Androidlisi (2 çekirdekli)vb..İyi forumlar....

Yorumunuzun tamamını okudum, sw2 alacağım. Teşekkür ederim çok.

• Arkadaşlar belki cevap verilmiş olabilir ama acaba İphone 4S uyumu varmı cihazın?
  • Yok maalesef.

• 1 ay once satin aldigim sony smart whatc 2 akilli saat ve samsung hm 1500 bluetoth kulakligi satiyorum ilgilenen varsa dosta gidecek kutusu garanti belgesi ve aksesuarlariyla ilk gun ki gibi sifir fazla kullanilmamistir ve temizdir.her 2 urunun toplam fiyati 330 tlgitti gidiyor uzerinden satisa koydum.

• An itibariyle bende bu guzel alete sahibim bimeksten metal kayisli 520 ye aldim aslinda plastik alcaktim ama yokmus ve tek kalmis ben de aliyim dedim sonra bir arkadasim saatciye gotur degistir kayisi dedi ve allahtan yapmisim cok mutluyum.

Benim incelemem ise:

Oncelikle suan icin android cihazlarin hepsini destekleyen TURKIYE deki en iyi saattir bence

G3 beat kullaniyorum ve tum fonksiyonlar calisiyor ama facebooku cozemedim yardimci olursaniz sevinirim:S

Telefonumun ramini yiyor uygulamalar

Daha bugun aldim ama cok yavas sarj gidiyor ama bazen sorun olabiliyor mesela %5 ten %15e birden atladi ama bu sorunu bidaha yasamadim

Benim puanim 10 uzerinden 8 2 puani turkce dil destegi ve uygulamalarin cok ram yemesinden kirdim yinede guzel
     SONY SMARTWATCH 2 KULLANICILAR KULÜBÜ --*ANA KONU*--

• Merhaba, bende saati alalı 1 hafta oldu, özellikleri benim için tatmin edici. Ekranın sol alt köşesinde bir yükselme var, bastırınca çerçevesi ile aynı düzeye iniyor ancak endişelendiyor insanı. Bu sorun ile karşılaşıp çözüme ulaşan var mıdır?

İzlenimlerim:
    • Özellikle ek yazılım için geniş bir seçenek yelpazesi var.
    • Bekleme ekranını istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz. Müthiş olmuş.
    • Telefonumdan kaynaklı (GM Discovery 2 Mini) fotoğraf çekim tuşu çalışmıyor, zoomun çalışması ise entresan bir durum. Aradaşımın Çinden markasız olarak getirdiği telefonda tüm fonksiyonlar çalıştı.
    • Aramalarda reddetme çalışıyor ancak kabul çalışmıyor. Çağrı kabulün çalışması için illaki xperia bir tel olmasına gerek yok yine arkadaşımın telefonunda çağrı kabul çalıştı.
    • Gelen çağrı olduğunda eş zamanlı olarak saatte de görebiliyorum.
    • Rehberden veya numara girerek arama gayet güzel çalışıyor.
    • MCE ile mp3 playerı ufak tefek buglar olsada rahatlıkla kontrol edebiliyorum.
    • Titreşim hayli garip ve zaman zaman endişe uyandırıcı bir şekilde çalışıyor, sanki boşlukta sallanıyor hissi veriyor.
    • Mail desteği için Xpria şartı var fakat gmail kullanıyorsanız sıkıntısız çalışıyor.
    • Şarjı konusunda daha yeni olduğu için birşey söylemek zor ancak 4 gün başlangıç için gayet iyi bir süre.
    • BT ile çok seyrekte olsa bazen bağlanmama sorunu yaşıyorum ama BT kapat aç ile sorun çözülüyor.
    • Sony Recorder ile telefona ses kaydı başlatabiliyorsunuz.
    • Bildirimler için bir çok uygulama var, çok fazla deneme şansım olmadı ama denediğim Informer bana kullanışlı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kronosmc

Merhaba, bende saati alalı 1 hafta oldu, özellikleri benim için tatmin edici. Ekranın sol alt köşesinde bir yükselme var, bastırınca çerçevesi ile aynı düzeye iniyor ancak endişelendiyor insanı. Bu sorun ile karşılaşıp çözüme ulaşan var mıdır?

İzlenimlerim:
    • Özellikle ek yazılım için geniş bir seçenek yelpazesi var.
    • Bekleme ekranını istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz. Müthiş olmuş.
    • Telefonumdan kaynaklı (GM Discovery 2 Mini) fotoğraf çekim tuşu çalışmıyor, zoomun çalışması ise entresan bir durum. Aradaşımın Çinden markasız olarak getirdiği telefonda tüm fonksiyonlar çalıştı.
    • Aramalarda reddetme çalışıyor ancak kabul çalışmıyor. Çağrı kabulün çalışması için illaki xperia bir tel olmasına gerek yok yine arkadaşımın telefonunda çağrı kabul çalıştı.
    • Gelen çağrı olduğunda eş zamanlı olarak saatte de görebiliyorum.
    • Rehberden veya numara girerek arama gayet güzel çalışıyor.
    • MCE ile mp3 playerı ufak tefek buglar olsada rahatlıkla kontrol edebiliyorum.
    • Titreşim hayli garip ve zaman zaman endişe uyandırıcı bir şekilde çalışıyor, sanki boşlukta sallanıyor hissi veriyor.
    • Mail desteği için Xpria şartı var fakat gmail kullanıyorsanız sıkıntısız çalışıyor.
    • Şarjı konusunda daha yeni olduğu için birşey söylemek zor ancak 4 gün başlangıç için gayet iyi bir süre.
    • BT ile çok seyrekte olsa bazen bağlanmama sorunu yaşıyorum ama BT kapat aç ile sorun çözülüyor.
    • Sony Recorder ile telefona ses kaydı başlatabiliyorsunuz.
    • Bildirimler için bir çok uygulama var, çok fazla deneme şansım olmadı ama denediğim Informer bana kullanışlı geldi.

hayırlı olsun güle güle kullan saatini. ekran yükselmesi olayını ilk kez duyuyorum. bizim cihazlarda öyle bir şey yok. yeni almışken bir göster aldığın yere ya da servise istersen. su geçirmezliğini etkiler mi bilmiyorum ama ihmal etme bence.

• kronosmc K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hayırlı olsun... Ben alalı 3/4 ay falan oldu. Ürün elime geldiğinde şarj kapağının yerine tam olarak oturmadığını farkettim. Ertesi gün değişim için ilgili firmaya gönderdim ve ellerine ulaştığı gün yenisi ile değiştirip kargoladilar. Bence sen de zaman geçmeden bunu bir düşünebilirsin

• salsakingss S kullanıcısına yanıt
    Hocam hem hayırlı olsun hem de geçmiş olsun :) Aynı sorunu ben de yaşadım teleservise götürdüm yenisi ile değiştirdiler. Sonra değiştirilen saati güncellerken donup kaldı bir daha açılmadı saati değiştireli 1 ay kadar ancak olmuştu sonra yine götürdüm teleservise yine yenisi ile değiştirdiler. Sordum neden değişim veriyorsunuz diye söyledikleri bunların tamir desteği yok dediler. Yani iki yıl sonra sorun çıkarsa malesef cihaz çöp oluyor. Daha sonra yine sony SBH52 bluetooth kulaklık aldım kopma sorunu var diye yine teleservise götürdüm onu da değiştirdiler. Yani anlayacağınız bu giyilebilir cihazların (Sony içindir belki) tamir sorunu var. İki yıl kafanız rahat kullanabilirsiniz ne de olsa yenisi ile değiştiriyorlar ama 2 yıl sonra cihazınızın bozulmaması için dua etmekten başka çare kalmıyor :) Özetle cihazınızı en yakın teleservise götürün birkaç gün içinde yenisi ile değiştirip geri vereceklerdir.

• Ha bu arada ikinci saati güncellemeden önce içine su kaçmıştı saat kafayı yemişti ben de güncelleme yapayım dedim zaten güncellerken de göçtü. Tabi srvise bu su kaçma olayından bahsetmedim:)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.