Şimdi Ara

SONY SMARTWATCH 2 KULLANICILAR KULÜBÜ --*ANA KONU*-- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
13.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: excalibur

Merhaba ,

Bildiğiniz Pusula uygulası var mı?

İsim olarak veremiyeceğim ama yukarıda bahsettiğim şekilde Sony sw2 ile tam uyumlu uygulamaları Google play üzerinden rahatlıkla beğendiklerinizi listeden seçerek indirebilirsiniz.İyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhansen

2 ile 3 arasında kaldım ama internetten video izlediğimde 2'de arama cevaplama yokmuş sadece arama varmış. güncelleme falan geldimi acaba arama cevaplama falan varmı diye.

c5 ultra ile kullanacağım

2'nin kordon değişimi falan daha çok hoşuma gitti

1 deri
    1 klasik
    1 spor

güzel olur

Sw2 içinde dahili hoparlör bulunmamaktır.Sadece titreşim uyarısı ile kullanıcıyı yönlendirmektedir.İyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alastor06

quote:

Orijinalden alıntı: ayblrdija

quote:

Orijinalden alıntı: yavuz42

O zaman sizden kullanım deneyimlerinizi alalım. Hangi cihazla kullanıyorsunuz, saatten beklentiniz nedir, şarjı nasıl gidiyor, hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?

Sony xperia z2 ile kullanmaktayım.

Normal kullanımda 3 gün net şarjı gidebilmektedir.

Hangi uygulamalar meselesine şöyle yazabilirim.Standart uygulamasına ilave yapılabilecek daha doğrusu özelliğini arttırabilecek bir kaç uygulama takviyesi yapmış bulunuyorum.

Örnek olarak gelen çağrıların ( aynı telefonlarınızdaki gibi ) , arayan kişilerin resimleriyle birlikte ekranda gözükmesi , favori gruplar atanması veya toplu olarak rehbere kayıtlı kişilerin resimleriyle gözükmesi , dosya explorer özelliği sayesinde

akıllı telefonunuzun dosyalarına göz atabilmenize , gelen tüm mesajlarınızı ( Facebook , e-mail , g mail ve sms )anında saatinizin ekranında gösterilmesi ve rahat okunabilmesi vb. gibi........

Uygulama seçeneklerinin çokluğu kişiye göre değişkenlik gösterdiğinden dolayı işime yarayabilecek bu tür programları kullanmak benim açımdan daha faydalı oluyor..

Yine bir başka uygulama olarak şunu da belirteyim ;

Saat ekranınızdan telefonunuza direk olarak başlatacak uygulama seçeneklerinizi ( örneğin google açmak, telefonunuzun ayarlar menüsünü vb.) kullanarak anında açmanızı sağlayacak ikon launcherleri kendiniz listeye alabiliyorsunuz.

Sw2 , telefonunuza ( nfc özelliği sayesinde bağlandığından dolayı) bilindiğinin aksine fazla şarj tüketmesine neden olmamaktadır.

Sw2 ' nin iyi özelliklerinden birisi de kolunuzda sürekli saatinizi görebilmenize olanak vermesidir.Bir kaç marka akıllı saat haricinde piyasadaki tüm akıllı saatlerin hemen hepsinin pil tasarrufu açısından ve gerekli ar-ge çalşımalarının yapılmamasından dolayı ekranlarının sürekli kapalı olması olumsuz durum yaratmaktadır.Ancak düğmelerine dokunarak saatin kaç olduğunu öğrenebilmektesiniz.
    Oysa sw2 ekranında sürekli saat ikonu ( kendinizin belirlediği ikonları atayarak veya standart saat ikonlarını kullanarak) açık bulunmaktadır.

Benim bu saatten beklentilerim gibi bir soruyu ise 4 aydan fazla bir süredir kullandığını yazan bir kullanıcıya şöyle değiştirerek sormanın daha uygun olacağını belirtmek isterim!

Beklentilerinizi karşıladı mı ?

Şu an için evet fazlasıyla karşılıyor.

Meşgul olduğum durumlarda cep telefonunu cebimden çıkartmadan saat ekranına bakarak hareket etme özgürlüğümü şu ana kadar karşıladı.Bu tür durum yine kişiye göre değişkenlik gösterebilir.
    Şöyle ki birisi yazabilir ki , ya cebimde telefon var ve ben kullanmak için cebimden , çantamdan çıkartmayacağımda ona bağlı bir saat kullanacağım.Bu israf veya üşengeçlik diye muhalif olabilir.Bence kendisine göre haklı olabilir ama ne diyebiliriz ki bu kişiye!
    Bence bu tür yenilik teknolojik cihazlar çok güzel işlere yarıyor.Malum artık akıllı telefonların ekranları artık büyümeye başladığından dolayı kullanılmadığı zamanlarda ceket içlerinde veya çantalarda bulunduruluyor.Doğal olarak bazı durumlarda telefonlarınızı cebinizden çıkartmaya gerek olmadan gelen çağrıları kabul edip-etmemeye veya gelen mesajlarınıza anında okuyabilmenize olanak sağladıklarından dolayı çok işlevseller...

Smart Watch 2 universal bir yazılım özelliğine sahip olmasına istinaden sadece ilk bağlantı aşamasında sadece ve sadece standart uygulamaları % 100 olarak sony xperia serisiyle uyumlu çalışmaktadır.

Değişik marka akıllı telefonlarda ise yaklaşık olarak % 90 uyumlu olabilme özelliğine sahiptir.

Örnek vermek gerekirse arayan çağrıyı ekranda isim - numara olarak görebilirsiniz ama çağrıyı kabul etme işaretini ekranında göstermemektedir . Sadece yeşil ikonlu kabul tuşu çıkmaktadır.Bu özelliği aktif hale getirebilmeniz için google playdan paralı uygulama almanız gerekmektedir.Bu da öyle her tür uygulama olmayacaktır.Sony yazılımları diğer birçok marka saatlerin kendilerine göre münhasır yazılımlarında yaptıkları gibi kendi marka telefonlarının alınmasını teşvik etmesi pazarlaması stratejisidir.

2014 yılında tüm dünyada üretimi ve özellikleri arttırılan akıllı saatlerin içinde kesinlikle hala tavsiye edilebilecek bir saattir SW 2 ...

Artı olarak ilave edebileceğim şunlardır.Merakımdan dolayı sony sw2 haricinde yurtdışından ve yurtiçinden değişik özelliklere ait 5 tane daha saat almış ve hepsini değişik şartlar altında kullanmaktayım.Aslına bakılırsa çoğu sw2 kadar beklentilerimi karşılamadı.

Sw 2 ' nin eksik görülen bir özelliği belki hoparlör özelliğinin olmaması gözükebilir ama şahsi kanaatimin hiç gerekli olmadığıdır.Sizinde bahsettiğiniz gibi bluetooth kulaklık ile kullanmak fevkalede iyi olmaktadır.Yani ;

Akıllı telefon + Smart Watch 2 + Bluetooth kulaklık üçlemesi gayet güzel çalışmaktadır.

Bluetooth kulaklık tavsiyeleri ise ayrı bir araştırma konumdur.Şu an Türkiye'de olmayan ve bilinmeyen ama ileriki günlerde bizim sitelere girecek değişik özelliklere sahip çok ilginç bluetooth kulaklıkların da var olduğunu ve bunlardan da almış bulunduğumu , kullandığımı ayrıca belirtmek isterim.

Şunu da sizlerle paylaşmak isterim ki ben bahsettiğimiz cihazların satıcısı veya toptancısı değilim.Sadece bu tür elektronik cihazlara merakı olan ve fırsat bulduğunda da dayanamayıp alan sıradan bir kullanıcısıyım.

Tabi bunları alırken yapmış olduğum araştırmalar sayesinde kendime yetecek kadar bilgiye ve uygulama özelliklerinin ( işime yarayan ve sürekli kullanmayı düşündüklerim) çeşitleri hk. yetecek kadar bilgim oluşmuş bulunmaktadır.

Umarım cevaplar sorularınıza yeterli olmuştur.Tüm arkadaşlara saygılar....

Hocam siz gelen çağrıları gösteren hangi programı kullanıyorsunuz? isim vermeniz mümkünmü. ben bulamadım da.

CALL HANDLİNG PRO programını indirmeniz gerekmektedir.Yalnız ücretli uygulamadır.Bilginize...

Not : Ben sw2 saati Sony xperia z2 ile birlikte kullandığımdan dolayı uyumluluk oranıda % 100 olmaktadır.Dolayısı ile benim için bu tür ilave uygulamalar gerekmemektedir.Sadece keyfe keder..İyi forumlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

Smartwatch 2 android wear uygulaması icn kullanılıyor mu arkadaslar?

Android Wear uygulaması 2015 yılında akıllı saatler üzerinde yaygın kullanılmaya başladı.Elinizde Sw2 yok ise sizlere tavsiyem ;

Lg Watch Urbane akıllı saati araştırmanızdır.Yalnız Türkiye distrübütörü üzerinden getirilmemektedir.

Gitti Gidiyor , N11.com ve Sahibinden.com üzerinden bireysel satış yapanlar oldukça fazladır.

Sony Smart Watch 3 ve Lg Watch Urbane ; sorduğunuz gibi Android Wear uygulaması desteklidir.Her iki Akıllı saat ufak tefek farklılıklar haricinde aynı işlevsel özellikleri desteklemektedir.

Yalnız fiyatları fazla uçuk dolaşmaktadır.Ortalama 750-1500 TL arasındadır.İyi forumlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayblrdija -- 10 Şubat 2016; 2:44:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkaann

Merhaba benim smartwatch2 sorunum saati devreye sokunca bluetooth kulaklık ses cızırtılı veya gelmiyor. Saati kapatınca sorunum düzeliyor.Telefonum discovery-2 lütfen yardım.

Evimde kullandığım logitech bluetooth adaptörune bağlandığında benim de sorun cikariyordu. Aynı anda kullanmamaya başladım o yüzden. General mobile discovery kullanıyorum. Belki marka ile alakalıdır. Tam olarak bilemiyorum. Arkadaşlarınızin telefonlarında deneyip öğrenebilirsiniz

Doğru tespit.Muhtemelen marka uyumsuzluğu gözükmektedir.Bir ihtimalde kullanılan bluetooth kulaklık kalitesi ile de ilgili olabilir.

Jabra (Motion)marka üst segment kulaklıklar ile bu sorunu (Sw2 saat-lg g3 Beat )test ettiğimde cızırtı olmadığını yazabilirim.Tespitim böyle ama yanıltmakta istemem arkadaşları...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayblrdija -- 12 Şubat 2016; 0:40:12 >
  • quote:

Sony Smart Watch 2 Akıllı saat sahibi arkadaşlar merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.Bildiklerimle sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.İyi forumlar herkese....

bu saatle kalp ritmini takip edebiliyormusun ? birde whatsapp bildirimlerini alabiliyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfmrt

quote:

Sony Smart Watch 2 Akıllı saat sahibi arkadaşlar merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.Bildiklerimle sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.İyi forumlar herkese....

bu saatle kalp ritmini takip edebiliyormusun ? birde whatsapp bildirimlerini alabiliyormusun ?

Kalp ritmini takip edemiyorsunuz.Ama sony xperia serisi telefonlarla eşleştirildiğinde Whatsapp bildirimini alabiliyorsunuz.

Diğer marka cep telefonları ile denemedim ama sanırsam ücretli uygulamalarla bu sorun aşılmıştı..
  • Notifications for Smartwatc 2 (Bilbo soft) yükleserseniz Whatsup uyarılarını alabilir ve mesajları okuyabilirsiniz. Benim kullandığım en kullanışlı program
  • Arkadaşlar Sony Smartwatch 2 cihazımı satıyorum ilgilenen pm den ulasabilir
  • SW 3 için türkçe argüman falan yokmu.aldım ama detaylı incelikleri özelliklerini öğrenmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swr10 hala alınır mı 99 tlye

• telefonun ramini yiyor derken ? saatin bi tane uygulaması var diye biliyorum ? birde şarjı nasıl memnun musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

telefonun ramini yiyor derken ? saatin bi tane uygulaması var diye biliyorum ? birde şarjı nasıl memnun musunuz ?

Birkaç uygulama telefonumun ram'ini çok kullanıyordu da o sorunu hallettim. Şarj hakkında hiçbir endişeniz olmasın gayet iyi hatta bazen bit de fulleyeyim diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Air Bag

quote:

telefonun ramini yiyor derken ? saatin bi tane uygulaması var diye biliyorum ? birde şarjı nasıl memnun musunuz ?

Birkaç uygulama telefonumun ram'ini çok kullanıyordu da o sorunu hallettim. Şarj hakkında hiçbir endişeniz olmasın gayet iyi hatta bazen bit de fulleyeyim diyorum.

Bu saatin adımsayar özelliği var mı hocam ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Air Bag

quote:

Bu saatin adımsayar özelliği var mı hocam ?

Bir uygulama ile yapabiliyorsunuz diye biliyorum.

• Merhaba
    Ben de saati aldim ancak bilegimi cevirdigimde saatin aydinlatmasi yanmasi gerekmiyor mu ? Yani saate bakmak istedigimde bilegimi cevirerek saati belirginlestirip aydinlatmasi gerekiyordu ? Bunun bir ayari veya uygulamasi var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurel

Merhaba
    Ben de saati aldim ancak bilegimi cevirdigimde saatin aydinlatmasi yanmasi gerekmiyor mu ? Yani saate bakmak istedigimde bilegimi cevirerek saati belirginlestirip aydinlatmasi gerekiyordu ? Bunun bir ayari veya uygulamasi var mi ?

Ne yazikki öyle bir özellik yok. Üzerine çift tıklaman yada tuşa basman gerekli aydınlatma için. Zaten elini kolunu oynattiginda yanması pek mantıklı değil.sonuçta kolunu farketmez çok oynatir insan

• salsakingss S kullanıcısına yanıt
    Sonunda buldum. Bilegi iki kere cevirdiginizde ekran aydinlaniyor :) ancak ben saat ekranindayken ekran uzerine iki kere tikladigimda aydinlanmiyor.
    Buarada konuyu bastan asagiya okudum. En cok kullanilan uygulama isimleri paylasilmamis. Var mi boyle bir liste ?

• Mesajım bulunsun. Yakında aranızdayım. Şu 14 sayfa yazıyı okuyayım bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.