Şimdi Ara

sony sonicstage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sony sonic stage programını kullanıyorum ve bu program suanda benim mp3 tanımıyo içindeki parçaları göremiyorum.. mp3ün içindeki parçaları sil diye bir uyarı veriyor.. bunu çıkarılabilir disk f den mp3 ün içine girp nasıl yapabilirim hangi klasörün içinden sarkıları silebilirim bu mp3 zarar verirmi

• selam.. öncelikle sonic stage programı konusunda düşüncelerim gayet olumsuz.. saç baş yolduran gereksiz bi program olduğunu düşünüyorum.. eğer atrac plus yüklemiceksen alete kullanma derim. ben mp3 file manager kullanıorum.. mp3 çalar nw e-507.. gayet zahmetsiz ve sürükle bırak olarak mp3 atabiliosun.. soruna geline: sonic stage ile benzer bir problem yaşamıştım. aleti formatlamam gerekmişti. mp3 çalardan direkt olarak formatlayabilirsin.. en azından nw e-507 de öyle. bilgisayardan extra bişey yapmana gerek yok. model yazarsan daha yardımcı olmaya çalışırım..
  • Bak burada kocaman bir başlık ve altında bu ve benzer sorularına cvp bulabileceğin bir sürü bilgi var. Forumun arama özelliğini kullan!
    http://forum.donanimhaber.com/m_4764535/tm.htm
  • arkadaşlar benim de bi sorunum NW-E407 modeliyle yardımcı olabilecek biri var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    SONY VAIO batarya problemi
    13 yıl önce açıldı
    Sony vaıo windws 7
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.