Şimdi Ara

Sony vaıo windws 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bu forumdan çoğu kez açılan konular sayesinde faydalandm çok güzel bir forum ancak bu sefer sorunumla ilgili konu bulamaynca mecburen konu açmak zorunda kaldm umarım yardmcı olursunuz bana
    XP işletim sistemli sony vaıo model no:PCG-7A1M olan laptopuma bir gaflette bulunarak windows 7 isletim sistemi kurdum sistemi kurduktan sonra ses driveri,ekran driveri,ethernet driveri hepsi silindi ve bulamadm ekran driverini bulup kursamda sorun çıkardı (renkler birbirne giriyordu vs) benim düşüncem windws 7 nin benim laptopun modeline uygn olmadığı laptp baya geri cnku size sorarak teyit etmek istedm windows 7 bu modele kurulamaz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukaa Y kullanıcısına yanıt
    Ram kaç senin 2 ise Windows 8.1 32 bit indir kur kurar tüm sürücüleri kurmana gerek kalmaz sıkıntı verirse xp geri dönersin
    http://esupport.sony.com/perl/select-system.pl?DIRECTOR=DRIVER
    burada bile modelin yok kaç senelik pc bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 30 Kasım 2014; 19:31:19 >
  • 1024 MB ram
    Sistem modeli VGN-FS295VP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yukaa -- 30 Kasım 2014; 19:29:24 >
    http://www.sony.com.tr/support/tr/content/cnt-dwnl/VGN-FS295VP/list#os2

Burada Windoes 7 için güncelleştirme vermiş ama sürücülerini vermemiş büyük ihtimal XP kullanacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 30 Kasım 2014; 19:39:13 >
  • Teşekkür ederim.Peki ram yükseltsem windows 8 kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yukaa -- 30 Kasım 2014; 20:10:41 >
    1gb yeterli ama 2 yapsan daha iyi olur Gerekli ayarlamaları yaparak Ram kullanımını 400 mb düşürebilirsin. Tavsiyem bir de eset kur. toplamda 450 mb kullanır sistem yarayıcı kurma kendi tarayıcısını kullan ki sistemi az yorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CruzerBlade

1gb yeterli ama 2 yapsan daha iyi olur Gerekli ayarlamaları yaparak Ram kullanımını 400 mb düşürebilirsin. Tavsiyem bir de eset kur. toplamda 450 mb kullanır sistem yarayıcı kurma kendi tarayıcısını kullan ki sistemi az yorsun

Bisi sorcam ben win 7 icin ekran kart driver buldm ve yuklendi ama oyuna grdgim zaman ekran donuyor ve renkler cikiyor bu diger driverlar eksk diyemi oluyor? Cnku xp de iken rahatlkla oynadgm bi oyundu. Birde ekran karti driver uymasa yuklenmezdi degil mi? Cnku realtek ses driver yuklerken uygn olmadgi icin mavi ekran vermsti..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony VAIO Driver
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam sağdan soldan bulma sürücüler işini görmez.
    http://www.tamindir.com/slimdrivers/
    kurduğun tüm sürücüleri kaldır bunu kur sistemi tarat bulduğu sürücüleri yüklet
  • Programı kurdum ama yine realtek sorun ckardı :( "Realtek hd audio sürücüsü kurulumu yapılamadı !! [Error Code : 0×00003AFC] diye uyarı verio ya bunun sürücü hicbyerde yok delircm

xp ses sürücüsünü yükle
  • Ve su an sistem cöktü mavi ekran vs vs

• Bir daha format atıcm mecbur. Win 7 sisteme xp driver denese sorun ckarmaz mı peki? Mecbur ama denicem cnku elmde win xp yok tek yol bu kaldı ses ve grafk driver xp icn olani yuklm

• Ses düzeldi şimdide böyle bişi çıktı aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt diyor ;
     Sony vaıo windws 7

tıklıyorum yazan bu;
     Sony vaıo windws 7

bu kodu google da arıyorum driver diyor ama bi türlü yüklemiyor ;
     Sony vaıo windws 7

burdaki ünlem nasıl gitcek biliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yukaa -- 1 Aralık 2014; 22:42:11 >

• Özel mesaja bakar mısın ?
    http://www.tamindir.com/driverpack-solution-lite/
    birde şunu dene hocam olmazsa başka yapabileceğim bir şey yok malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.