Şimdi Ara

SONY SONY 65X9005A 4K 7.999 HAFTA SONU KAMPANYASI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
7.618
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

bu "4k yayın mı var" muhabbeti nerden çıkıyor hayret ediyorum. ben senelerdir 55 inch TV kullanıyorum ve ne uydu taktım, ne de uydu takma ihtiyacı hissettim. FullHD filmlerde de gayet belirgin fark var 4k ile 1080p TV arasında.

gelelim fiyatına... 10.000 TL maaş alıyorsan bu TV lüks değildir. BMW lüks değildir. Beykoz'da oturmak lüks değildir. Acımasız gerçekler...

2000 tl maaş alıyorsan ,bekar evindeysen , her ay 1000 lira masrafın olur, kalan 1000 lirayı kenara at ,8 ayda biriktirirsin o parayı. Abartılmayan gerçekler...

2800 lira maaş alıyorum, 1 yıldır çalışıyorum bekar evindeyim ve 3 kuruş biriktiremedim , bu televizyon benim için hayal

ama tasarımı bence çok şekil

sende bir sorun var bro
    aha benim giderler ; 2 arkadaş kalıyoruz, 300 kira, 100 lira civarı fatura , 600 de kredi kartı + harcamalar
    sen nasıl 2800 harcıyon hayret ? içki + sigara + garı gız + kumar bunlardan biri ya da birkaçı varsa dediğin doğrudur, diğer türlüsü ise, bi cepleri kontrol et delik melik olmasın
    bu arada, aklıma boby charlton'ın sözü geldi, kazandığım paranın 3te 2sini kadın,kumar ve içkiye harcadım , kalan diğer kısmını da çarçur ettim

Hocam 2000 maaşa 1000 TL kenara atmak için asosyal yaşamak yeterli olur sanırım.

gibi... tam olarak öyle olmasa da , arada bir çiğköfte partisi kaçamağı yapıyoruz

tavana da yapıştırıyor musunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

bu "4k yayın mı var" muhabbeti nerden çıkıyor hayret ediyorum. ben senelerdir 55 inch TV kullanıyorum ve ne uydu taktım, ne de uydu takma ihtiyacı hissettim. FullHD filmlerde de gayet belirgin fark var 4k ile 1080p TV arasında.

gelelim fiyatına... 10.000 TL maaş alıyorsan bu TV lüks değildir. BMW lüks değildir. Beykoz'da oturmak lüks değildir. Acımasız gerçekler...

2000 tl maaş alıyorsan ,bekar evindeysen , her ay 1000 lira masrafın olur, kalan 1000 lirayı kenara at ,8 ayda biriktirirsin o parayı. Abartılmayan gerçekler...

2800 lira maaş alıyorum, 1 yıldır çalışıyorum bekar evindeyim ve 3 kuruş biriktiremedim , bu televizyon benim için hayal

ama tasarımı bence çok şekil

sende bir sorun var bro
    aha benim giderler ; 2 arkadaş kalıyoruz, 300 kira, 100 lira civarı fatura , 600 de kredi kartı + harcamalar
    sen nasıl 2800 harcıyon hayret ? içki + sigara + garı gız + kumar bunlardan biri ya da birkaçı varsa dediğin doğrudur, diğer türlüsü ise, bi cepleri kontrol et delik melik olmasın
    bu arada, aklıma boby charlton'ın sözü geldi, kazandığım paranın 3te 2sini kadın,kumar ve içkiye harcadım , kalan diğer kısmını da çarçur ettim

Hocam 2000 maaşa 1000 TL kenara atmak için asosyal yaşamak yeterli olur sanırım.

gibi... tam olarak öyle olmasa da , arada bir çiğköfte partisi kaçamağı yapıyoruz

tavana da yapıştırıyor musunuz

off.. o vazgeçilmez zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YAPMAYIN ARKADAŞLAR CANIM ÇİĞ KÖFTE ÇEKTİ TAVANDAN AĞIZA :))
  • Arkadaşlar bu TV nin hoparlörsüz olanı hakkında bilginiz var mıdır?

• Bi televizyona 8000 veren adamın forumda hatta sıcak fırsatlarda ne işi var arkadaş ?? :))))

• http://www.btsony.com/asp/product/3354/Sony-KD-65X9005A-4K-3D-Ultra-HD-TV-Teshir- burdada aynı fiyat magaza teshir diyor inş sizede teshiri sıfır diye itelememişler dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XCrazyBLaderX -- 9 Haziran 2014; 21:48:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

Bi televizyona 8000 veren adamın forumda hatta sıcak fırsatlarda ne işi var arkadaş ?? :))))

Hocam, sıcak fırsatlarda üst sınır nedir?
    Ben bu TV yi almak istiyordum alamadım, bir yanlışlık yapmayalım.

• NIYE OYLE DIYOSUN ECHO54 ARKADAŞIM FIRSAT FIRSATTIR SICAK SOĞUK :)
  • Hayırlı olsun.
    Benimde aklımda 3 adet curved Oled Lg var, yan yana dizip nirvanaya erilir .
    Geçen teknosada izlediğim 3D demosunu ve gerçek siyah deneyimini unutamıyorum, inanılmazdı.
    Resmen karanlık uzayda tek basinaymis gibi hissediyor insan kendini.

30bin TL 'cik bütçe lazım sadece :)
  • XCrazyBLaderX kullanıcısına yanıt
    Tv Teşhir Fiyatı Olarak Satıldı Ama Hepsi Kapalı Kutuydu..Kaçıranlar İçin Çok Üzgünüm...

• Sony'e yeni teknolojisinde para vermeyin verdirmeyin... 55a2000 almıştık ilk SXRD engine çıktığında, tüm alanlarda patladı televizyon ve sony amerikada geri çağırdı tv'leri, biz türkler mal mal baktık değişimlerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elys1um

Tv Teşhir Fiyatı Olarak Satıldı Ama Hepsi Kapalı Kutuydu..Kaçıranlar İçin Çok Üzgünüm...

Bizde bi üzgünüz bi üzgünüz sorma ya...
    Yas günü ilan edelim bugünü...
    Olmadı yaz bi kenara, her sene 1 dk saygı duruşu yapalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

quote:

Orijinalden alıntı: Elys1um

Bizde bi üzgünüz bi üzgünüz sorma ya...
    Yas günü ilan edelim bugünü...
    Olmadı yaz bi kenara, her sene 1 dk saygı duruşu yapalım :)

Senlik Zaten Bişey Yok Zaten Birader
  • almayın arkadaşlar söyle tvleri biz aldıkça ürünler 8 bin 10 bin 15 bin diye yukarı çıkacak. Bir zamanlar telefonlarda en yüksek fiyat 1000 TL idi. Bizi bağımlı yaparak şimdi en iyi telefonlar 2000-2500 civarında çıkıyor lütfen kanmayalım böyle oyunlara.
  • 60 65 inch sanki 50 55 inch lere gore baska teknolojiymis gibi algilatiliyor bizim ulkemizde ve ona gore de kar marjı cok yuksek olarak satiliyor. Ebat olarak diğerlerine gore daha az satildiigi icin illa buyuk ekran isterim diyen tüketicilere resmen iteleniyor tv'ler. Halbuki satış adedi olarak aynı marka aynı seri sadece farklı ebat satıyor ithalatcilar ama iste 3. dünya ülkesi olmanın, ufak v kapali bir pazar olmanin neticesi de bu. Amerikayig ectim avrupada olsak birlik icindeki istediğimiz ülkeden tv alma sansımız var.

Merak edenler için, amazon.com 'dan Amerikan piyasasında 50 - 55 ila 65 inch arasındaki fiyat farkları inceleyebilir, bizdeki kadar fahis bir fiyat farkı yok maalesef orda.
  • aşırı iyi bir fiyata alınmış hatta dikkatle okudum 65" diyemi ilk geldiğinde o tv 22000 tlden girdi bende aldım bir adet ama ben 15000 tlye aldım siz gerçekten bedava denilecek bir fiyata almışsınız ürünü iyigünlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman

aşırı iyi bir fiyata alınmış hatta dikkatle okudum 65" diyemi ilk geldiğinde o tv 22000 tlden girdi bende aldım bir adet ama ben 15000 tlye aldım siz gerçekten bedava denilecek bir fiyata almışsınız ürünü iyigünlerde kullanın

3 aydan eski konuyu 15.000 TL verip TV aldığını duyurmak için mi hortlattın?!
  • tuncaybe kullanıcısına yanıt
    amacım hava atmak olsaydı aldığımda yazardım televizyonla ilgili merak ettiğim bir konu vardı onu ararken gördüm alan adamın morali bozulmasın diye yazdım

ayrıca seni neden ilgilendiriyorsa
  • quote:

amacım hava atmak olsaydı aldığımda yazardım televizyonla ilgili merak ettiğim bir konu vardı onu ararken gördüm alan adamın morali bozulmasın diye yazdım

Kapak olmuş. :)

Hortlattim çünkü 6000tlye açılmamış buldum..
    Alinir mı ne dersiniz arkadaşlar???

• quote:

Orijinalden alıntı: forgetLove

quote:

Kapak olmuş. :)

Hortlattim çünkü 6000tlye açılmamış buldum..
    Alinir mı ne dersiniz arkadaşlar???

ben uzun zamandır kullanıyorum ve 6000 tl 65" olan modelse alınır şuan 8005b serileride bitti bulduğunuzu ben bulsaydım 8005b yerine onu alırdım :D televizyonun smart özellikleri iyi değil onun haricinde görüntü şahane smart önemli değil diyorsanız koşun alın
    55" olansada genede iyi fiyat 10000 civarı falandı sanırsam zamanında

aman alınca yazmayın millet yanlış anlıyo sanırsam tv ile hava atanlar var bu devirde sizde aynı muameleyi görmeyin :D

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.