Şimdi Ara

SONY SONY 65X9005A 4K 7.999 HAFTA SONU KAMPANYASI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
7.618
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adana mediamarktta 1 adet teşhirde var 4997 tl diyorlar. kozmetik olarak küçük hoparlörlerden birine davarın biri parmağını sokmuş vakumla düzelir durumda. alınır mı ne dersiniz?
    istanbul'a da kargolarız diyorlar.
  • Teşhirdeki TV alınırken nelere dikkat etmemiz gerekir.temmuz ayında teşhire açıldığı belirtildi.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

Teşhirdeki TV alınırken nelere dikkat etmemiz gerekir.temmuz ayında teşhire açıldığı belirtildi.

Teşekkürler.

Abi boşver bunları, gel seni PJ kulübüne alalım, kesmez bir süre sonra 65" falan.
  • avforums'taki incelemedeki bu bölüm yüzünden almaktan vazgeçtim:

The 4K content provided by Sony was at a resolution of 3840x2160 at 24p and this of course raises another issue because the X9005 uses HDMI v1.4a which limits it to 3840x2160 at a maximum of 30Hz. The various worldwide broadcasters are still deciding on a standard for Ultra High Definition (UHD), which is the name they've given 4K, but with the imminent arrival of HDMI 2.0 it could be 3840x2160 at up to 120Hz. This would mean that the X9005 will be incompatible with any future 4K TV standard and would require a new HDMI board or an external solution. Sony have said publicly that they will support their new 4K TVs and ensure they are future-proof, we will have to wait and see if they're as good as their word.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Teşhirdeki TV alınırken nelere dikkat etmemiz gerekir.temmuz ayında teşhire açıldığı belirtildi.

Teşekkürler.

Abi boşver bunları, gel seni PJ kulübüne alalım, kesmez bir süre sonra 65" falan.

Merhaba,
    Esasında bende 5090 kuro ile optoma gt750x var.
    Pj yakın mesafe olduğundan kur-sök çalışmalarınfan gına geldi.bu uzun zamandır takip ettiğima ,parasal nedeniyle yanına yanaşamadığım bir tv.fiyat biraz makul seviyeye gelince alevlendik.
    Yoksa bilirim iyi bir pj nin ne olduğuğunu.bu arada bende 2 adet perde var.birini ihtiyacın varsa verebilirim.

• onat kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ederim.
    Sabit çerçeve yaratılabiliyosa yanına hiçbir tv yaklaşamaz derim.
    Ama bizim gibi ortak alanlarda kullanılınca bazı kısıtlamalar oluyor malum.
    Her erkeğin hayali, ilerde kendi sinema odasını yaratmak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

avforums'taki incelemedeki bu bölüm yüzünden almaktan vazgeçtim:

The 4K content provided by Sony was at a resolution of 3840x2160 at 24p and this of course raises another issue because the X9005 uses HDMI v1.4a which limits it to 3840x2160 at a maximum of 30Hz. The various worldwide broadcasters are still deciding on a standard for Ultra High Definition (UHD), which is the name they've given 4K, but with the imminent arrival of HDMI 2.0 it could be 3840x2160 at up to 120Hz. This would mean that the X9005 will be incompatible with any future 4K TV standard and would require a new HDMI board or an external solution. Sony have said publicly that they will support their new 4K TVs and ensure they are future-proof, we will have to wait and see if they're as good as their word.

Evet, 30 hz in özellikle laptop üzerinden oyunlarda lag oluşturabileceği yönünde yorumlar var ancak ps4 ile oyunda şu sna kadar hiç olumsuz yorum görmedim.
    Yine muhtelif sitelerde hdmi 2.0 yükseltilebilir şeklinde açıklamaları mevcut. tv nin genel çerçevede çok iyi olduğu tartışılmaz ancak tabiki insan eksik noktası olmasın istiyor. 2014 model 65x9005b modeli ile aradındaki temel farkları biliyor musunuz? Bu açıklıklar giderilmiş mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

avforums'taki incelemedeki bu bölüm yüzünden almaktan vazgeçtim:

Evet, 30 hz in özellikle laptop üzerinden oyunlarda lag oluşturabileceği yönünde yorumlar var ancak ps4 ile oyunda şu sna kadar hiç olumsuz yorum görmedim.
    Yine muhtelif sitelerde hdmi 2.0 yükseltilebilir şeklinde açıklamaları mevcut. tv nin genel çerçevede çok iyi olduğu tartışılmaz ancak tabiki insan eksik noktası olmasın istiyor. 2014 model 65x9005b modeli ile aradındaki temel farkları biliyor musunuz? Bu açıklıklar giderilmiş mi?

Güncel yorumlarda şöyle bir yorum var:

I think it would be worth updating this review in light of the fact one of the HDMI slots can be upgraded to hdmi2 and Sony are going to provide an upgrade to HEVC as mentioned here:-

https://us.en.kb.sony.com/app/answers/detail/a_id/45145/p/61659,62766,74133/c/65,66/kw/4k%20tv%20media%20player%20quality

• quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

4K yayınmı var diyen arkadaş, bu tv gelen yayını UPSCALE edebiliyor. öyle tırışkadan name değil. youtube yayınını bile öyle güzelleştiriyorki ayran budalası gibi kalırsın. samsungla lg ile karıştırma. bu tv nin hoparlorleri gayet iyi. nesini beğenmiyorsunuz anlamıyorum. aynı teknolojiyi Sony yine ev sinema sistemlerinde kullanıyor. MAGNETIC FLUID. demekki sesi iddialı !

bdv-n990w kullanıyorum,fluid ses gerçekten çok iyi.
    kimse sese laf etmesin
  • darkhell86 kullanıcısına yanıt
    Keşke biraz bekleseydiniz, henüz hem yayın hem de 4k lık filmler çıkmadı. Onlar çıkana kadar ucuzlardı televizyon. Hem 4k çözünürlüğün 60" üzeri TV lerde FULL HD olmasına rağmen görüntü yayıldığından ve pikseller büyüdüğünden aşırı canlı ve net görüntünün azalması amacıyla geliştirilen bir teknoloji olduğuna inanıyorum, biraz heyecanınıza yenilmiş gibisiniz. Hayırlı olsun. Ben 2,5 sene önce 2300 TL ye (güya kampanyalı işte 3000 TL den düşme, yersen =) aldığım Philips 3D LED 7696/K tv yi sanırım bozulana kadar kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 9 Haziran 2014; 8:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

bu "4k yayın mı var" muhabbeti nerden çıkıyor hayret ediyorum. ben senelerdir 55 inch TV kullanıyorum ve ne uydu taktım, ne de uydu takma ihtiyacı hissettim. FullHD filmlerde de gayet belirgin fark var 4k ile 1080p TV arasında.

gelelim fiyatına... 10.000 TL maaş alıyorsan bu TV lüks değildir. BMW lüks değildir. Beykoz'da oturmak lüks değildir. Acımasız gerçekler...

2000 tl maaş alıyorsan ,bekar evindeysen , her ay 1000 lira masrafın olur, kalan 1000 lirayı kenara at ,8 ayda biriktirirsin o parayı. Abartılmayan gerçekler...

2800 lira maaş alıyorum, 1 yıldır çalışıyorum bekar evindeyim ve 3 kuruş biriktiremedim , bu televizyon benim için hayal

ama tasarımı bence çok şekil

sende bir sorun var bro
    aha benim giderler ; 2 arkadaş kalıyoruz, 300 kira, 100 lira civarı fatura , 600 de kredi kartı + harcamalar
    sen nasıl 2800 harcıyon hayret ? içki + sigara + garı gız + kumar bunlardan biri ya da birkaçı varsa dediğin doğrudur, diğer türlüsü ise, bi cepleri kontrol et delik melik olmasın
    bu arada, aklıma boby charlton'ın sözü geldi, kazandığım paranın 3te 2sini kadın,kumar ve içkiye harcadım , kalan diğer kısmını da çarçur ettim

Hocam 2000 maaşa 1000 TL kenara atmak için asosyal yaşamak yeterli olur sanırım.

• Mağaza sahibi keşke bir de kapalı kutu 55w905 bulsa da yine byle güzel kampanyalı olarak satsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

bu "4k yayın mı var" muhabbeti nerden çıkıyor hayret ediyorum. ben senelerdir 55 inch TV kullanıyorum ve ne uydu taktım, ne de uydu takma ihtiyacı hissettim. FullHD filmlerde de gayet belirgin fark var 4k ile 1080p TV arasında.

gelelim fiyatına... 10.000 TL maaş alıyorsan bu TV lüks değildir. BMW lüks değildir. Beykoz'da oturmak lüks değildir. Acımasız gerçekler...

2000 tl maaş alıyorsan ,bekar evindeysen , her ay 1000 lira masrafın olur, kalan 1000 lirayı kenara at ,8 ayda biriktirirsin o parayı. Abartılmayan gerçekler...

2800 lira maaş alıyorum, 1 yıldır çalışıyorum bekar evindeyim ve 3 kuruş biriktiremedim , bu televizyon benim için hayal

ama tasarımı bence çok şekil

sende bir sorun var bro
    aha benim giderler ; 2 arkadaş kalıyoruz, 300 kira, 100 lira civarı fatura , 600 de kredi kartı + harcamalar
    sen nasıl 2800 harcıyon hayret ? içki + sigara + garı gız + kumar bunlardan biri ya da birkaçı varsa dediğin doğrudur, diğer türlüsü ise, bi cepleri kontrol et delik melik olmasın
    bu arada, aklıma boby charlton'ın sözü geldi, kazandığım paranın 3te 2sini kadın,kumar ve içkiye harcadım , kalan diğer kısmını da çarçur ettim

Hocam 2000 maaşa 1000 TL kenara atmak için asosyal yaşamak yeterli olur sanırım.

gibi... tam olarak öyle olmasa da , arada bir çiğköfte partisi kaçamağı yapıyoruz

• ARKADAŞLAR BUGUN BİR ARKADAŞIMDA ALICAKTI AMA ELLERİNDE HİÇ KALMAMIŞ MAALESEF BİLGİNİZ OLSUN ALMAYI DÜŞÜNENLERE DUYRULUR ARTIK ÇOK GEÇ
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkhell86

ARKADAŞLAR BUGUN BİR ARKADAŞIMDA ALICAKTI AMA ELLERİNDE HİÇ KALMAMIŞ MAALESEF BİLGİNİZ OLSUN ALMAYI DÜŞÜNENLERE DUYRULUR ARTIK ÇOK GEÇ

Çok şükür, az daha dayanamayıp alıcaktım
  • Ne kadar çok param olursa olsun şu anda piyasada satılan 60" ve üstü televizyonlara istedikleri parayı vermem. O kadar paranın neredeyse yarısına alırım bir tane projeksiyon cihazı kocaman ekranda fullhd olarak yayınımı izlerim. Tamam bu 4K diyeceksiniz de 4K yayın mı var ki arkadaşlar? Full HD yi bile ancak Bluray falan idare ediyoruz. Hd diye geçinen yayınlarımız bile FullHD değilken 4K bize hayal. Şahsi fikrim tabii ki.

• Ya bu millet elalemin keyfine ve kesesine ne kadar müdahale etmiş. anlamak güç.
    Adamın adsl ve harddisk parasına kadar hesaplamışsınız :D size ne bize ne arkadaş.
    Alan kişi bilmiyormu 4k yayın olmadığını vs. bilmem ne.
    Para konuşur bundan ötesi varmı ?
    Herkes aynı tasarımı beğenecek diye de bir kural yok.
    Beğenen ve parası olan alır.
    Beğenmeyen almaz.

Full hd yok bilmem kaç hz diye tv bölümünde dolananların hepside hd yayın izliyordu kesin.
    Full hd 46 inch tv almış adam elinde sd uydu alıcı scart kablo ve dvd player, dvdleride kopya.kimi hala vcd izliyor.
    Oldumu şimdi ? Bal gibi oldu.
    Çoğunun durumu bu.

Parası olan 4k alır bluray indirir satında alır.
    Asar duvara tablo niyetine kullanır.

Sonuçta bu tv şu an indirimde mi
    Evet.
    Alabiliyormuyum.
    Hayır.
    Çok param olsa alırmıyım ?
    Araştırırım işime gelirse alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 9 Haziran 2014; 14:19:25 >

• Sony KD-55X9005B 55" 140 cm 4K Ultra HD LED TV

PLAYSTATİON 3 VE 2014 FİFA WORLD CUP OYUNU HEDİYE EDİYOR..

FİYAT 9.999 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elys1um -- 9 Haziran 2014; 14:23:04 >

• erakan kullanıcısına yanıt
    bana gönder hocam evdekini, öğrenci evine, hem çiğdemini çitler 4k filmini izlersin hem de her akşam 3 öğrencinin duasını alırsın :D
  • Kim ne derse desin 10 numara fırsat olmuş, ilk çıktığı zamanlar Antalya Özdilek Teknosa'da görmüştüm insanın içine giresi geliyor görüntü derinliğinden bu kadar mı güzel olur, beğenip beğenmemek herkesin kendi zevkidir ama bence süper bir tasarım olmuş. LG'nin vs 4k ları bunun yanında hikaye. Keşke param olsaydı da birini de ben alsaydım.

Fiyatı düşecek diyen arkadaşlara da bir yorum benden olsun 65" bir tv nin (teşhir olmadığı sürece ) düşebileceği en alt rakam 6000-7000 TL'dir (örneğin panasonic plazmalar, sharp'ın kaliteli birkaç modeli) ha siz teşhirde bulursunuz o ayrı bir durum. Sony kalitesinden bahsetmiyorum bile, gidip sırf görüntü olsun diye samsung curve alanlar vs. o tv ler sizce o paraları hak ediyormu? Ama bu tv gerçekten verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.