|
Sony, Spider-Man'in düşmanını canlandırması için Keanu Reeves'e rol teklif etti
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Böyle vahşi bir role en iyi Karl Urban gider bence.
-
Türkiye'deki çekilen her beş reklamın üçünde oynayan Nil Karaibrahimgil gibi Keanu'da her oyun, film, animasyona maydanoz niyetine doğranmaya başlandı. Bir insan her filme ve mamüle konabilir mi?
-
Keanu Reeves kabul etmez tabi
-
quote:
Orijinalden alıntı: SC0RPI0N
Keanu Reeves kabul etmez tabiNiye öyle dediniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu yazmaya gelmiştim gidiyorum :d
-
Cidden bunu söylerken ki dayanaginiz nedir?
-
Bu role Karl Urban gider ya. Keanu Reeves çok alakasız kalır.
-
bana göre çoğu ünlü süper kahraman filmine sıcak bakmıyor hele ki düşman olarak girmeyi hiç düşünmez eğer girerse de kendi ayağına sıkmış olur tabi bu benim düşüncem
-
bence eğer yenilme gibi bir rol varsa bu kötü adamda kabul etmeyeceğini düşünüyorum
-
Bu adama kötü rolü vermeyin imajını bozmayın.
-
Keanu Reeves'ü villain olarak hayal edemedim.
-
Bu adam ben peygamberim dese tüm dinlerden inanacak milyonlar var. Kötü adam rolü yapamaz. -
Keanu Reevesi bu aralar sürekli görmeye başladık projelerde seçici davranmalı bence yoksa Robert De Niro gibi kariyeri itibarsızlaşabilir
-
Keanu'ya bu rol bence de gitmez ama büyükte oyuncu, olur da oynarsa altından rahat kalkar ama bu rol için uygun değil. Bence Ghost Raider karakteri için çok uygun bir isim kendisi, müthiş olur onu bu rolde görsek.
-
Robert De Niro'nun itibarsızlaşmasını açıklayabilir misin? Ben uzak kalmışım bilmiyorum...
-
quote:
Orijinalden alıntı: cerrjahn
Robert De Niro'nun itibarsızlaşmasını açıklayabilir misin? Ben uzak kalmışım bilmiyorum...Son 3 4 senedir kaliteli filmlerde oynasa da ondan önceki senelerde her sene 3 filmde oynuyordu oynadığı filmler ya komik olmayan komedi filmleri ya da klişe senaryolu filmlerdi günümüzde çoğu kaliteli oyuncu, filmlerde oynarken çok seçici davranırken 2 oscar ödüllü büyük bir oyuncunun önüne gelen filmleri para için kabul etmesi oyuncunun itibarını düşürür bence.
-
Kraven'la Keanu'nun ne alakası var ya
Jason Momoa'ya iyi gider ama...
-
Bence Karl Urban daha uygun olur bu rol için. Riddick günlükleri filminde negromendır komutanı rolü gayet güzeldi.
-
Keanu Reeves'e o rol pek gidecek gibi görünmüyor. Karl Urban bunun için daha iyi. Ancak Jason Momoa gibi sert yüzlü, iri kıyım oyuncular daha da iyi gidecektir. Jason Momoa olabilirdi aslında ama bu adamı Aquaman yaptılar. Farklı bir süper kahraman rolünde görmek biraz tuhaf kaçabilir.
Böyle vahşi bir role en iyi Karl Urban gider bence.
|
Bu adama kötü rolü vermeyin imajını bozmayın.
|
Keanu Reeves'ü villain olarak hayal edemedim. |
Keanu'ya bu rol bence de gitmez ama büyükte oyuncu, olur da oynarsa altından rahat kalkar ama bu rol için uygun değil. Bence Ghost Raider karakteri için çok uygun bir isim kendisi, müthiş olur onu bu rolde görsek. |
Benzer içerikler
- whatsapp profil resmi ekran görüntüsü almayı engelleme
- 1 telefonda 2 whatsapp
- spotify ne kadar internet yer
- twitter beğeni hilesi
- gmail toplu mail silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X