Şimdi Ara

Sony SS-D902AV için Receiver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, eskiden kalma Sony SS-D902AV için kendi sisteminden bağımsız yeni daha yetenekli bir sistem kurmak istiyorum.(Bluetooth vb.) Yeni bir receiver alsam bu işi çözer miyim? Tavsiyeniz olur mu? Şimdiden teşekkürler

Sony SS-D902AV için Receiver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonu -- 2 Ağustos 2016; 13:11:52 >

• Stereo amfi al. Boşver avr yi. Sana 2x100/150 watt bir amfi lazım.

Bluetooth aktarım modülü alırsın öyle kullanırsın. (logitech, philips gibi markaların ürünleri var, odyofil firmaların buna bir çözümü var mıdır bilemem)
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, konuya uzağım direk marka/model tavsiyeniz varsa duymak isterim, teşekkürler.

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim .
    estağfurullah bilgi denizi değilim ama AVR cihaz ile müzik dinlemeyi asla tavsiye etmem . Hem stereo ampli olsun hem digital optik giriş vs vs istiyorsanız kesenin ağzını açacaksınız .
    prensip olarak şudur budur demiyorum . bu bir sistem eşleştirme işidir . pek çok kriteri içine alır . benim evimde dinlediği kolon ,ampli ,pikap ,dac herneyse kendi evinde kuruldumu bambaşka bir ses ile karşılaşabilir . bu gibi olaylara çok şahit oldum . yerdeki halı ,büyük koltuklar ,kalın perdeler ,odanın konumu sesi etkileyen faktörler . dinlediği müzik türünü hesaba katmıyorum bile
    En güzel tavsiye gidin dinleyin ,alın dinleyin beğenmezseniz iade edebilecek satıcılarla irtibat kurun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektürükçü

Teşekkür ederim .
    estağfurullah bilgi denizi değilim ama AVR cihaz ile müzik dinlemeyi asla tavsiye etmem . Hem stereo ampli olsun hem digital optik giriş vs vs istiyorsanız kesenin ağzını açacaksınız .
    prensip olarak şudur budur demiyorum . bu bir sistem eşleştirme işidir . pek çok kriteri içine alır . benim evimde dinlediği kolon ,ampli ,pikap ,dac herneyse kendi evinde kuruldumu bambaşka bir ses ile karşılaşabilir . bu gibi olaylara çok şahit oldum . yerdeki halı ,büyük koltuklar ,kalın perdeler ,odanın konumu sesi etkileyen faktörler . dinlediği müzik türünü hesaba katmıyorum bile
    En güzel tavsiye gidin dinleyin ,alın dinleyin beğenmezseniz iade edebilecek satıcılarla irtibat kurun .

Kesinlikle dinlenip alınmalı. Bir de yaşı olan cihazlar söz konusu. Kondisyonu ile fiyatı arasında bir denge olmalı.

• Cevaplar için çok teşekkür ederim. Kolonlar şu an yanımda değil, sizi daha sonra daha fazla rahatsız edeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonu

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Kolonlar şu an yanımda değil, sizi daha sonra daha fazla rahatsız edeceğim.

Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.