Şimdi Ara

SONY STR-DA2400ES - DENON AVR-1709SPE2 arasında seçim? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
16.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ITL

quote:

Orjinalden alıntı: stanleykubrick

Bi ihtimal haziranı beklerim.
    Çünkü televizyonda da aynı şey başıma geldi.
    Almaya karar verdiğim 46W4500 bulunmuyor hiçbir yerde!

Şu an için 1709 - 1909 gözüküyor hedefte...
    Dün beni rahatsız etmedi görüntüsü.
    Siyah olunca kurtarıyor :)

ben gene bi neden - cevap arıyacağım kusura bakmassan :)

Televizyonda neden 46W4500 ? Philips PFL 7404 düşünmedin ?

Valla Philipsler hakkında bilgim yok. Araştırırken de hep karşıma Sony - Samsung - Pioneer - Panasonic modelleri çıktı. Bugüne kadar hiç Philips tavsiyesi almamıştım. Hemen baktım, bu modelin fiyatını bile bulamadım.

• Philips'in üst sınıf lcd'leri iyidir. Ancak Philips Türkiye söz konusu olunca 2 değil 12 defa düşünülmesi gerekiyor. 2 yıl önce ablama aldığımız Philips marka lcd'de yaşadığımız sorunlarda Türk Philips'in tavrını açıklayabilecek tek bir kelime var: ÇİRKEFLİK.

Biz adamlarla sonuna kadar uğraşarak, sonunda tüketici hakem heyeti yoluyla sorunumuzu hallettik. Ama aylarca uğraştık, tabiri caizse, paramızla rezil olduk.

Siz siz olun, Philips'ten uzak durun.
  • quote:

quote:

quote:

Bi ihtimal haziranı beklerim.
    Çünkü televizyonda da aynı şey başıma geldi.
    Almaya karar verdiğim 46W4500 bulunmuyor hiçbir yerde!

Şu an için 1709 - 1909 gözüküyor hedefte...
    Dün beni rahatsız etmedi görüntüsü.
    Siyah olunca kurtarıyor :)

ben gene bi neden - cevap arıyacağım kusura bakmassan :)

Televizyonda neden 46W4500 ? Philips PFL 7404 düşünmedin ?

Valla Philipsler hakkında bilgim yok. Araştırırken de hep karşıma Sony - Samsung - Pioneer - Panasonic modelleri çıktı. Bugüne kadar hiç Philips tavsiyesi almamıştım. Hemen baktım, bu modelin fiyatını bile bulamadım.

Bu hafta içinde izmire gelecek 7404
    satş fiyatı pazalıkla 2200 TL dir..
    PFL 7404 yazarsan karşına çıkacaktır dostum..

• quote:

Orjinalden alıntı: @coyote

Philips'in üst sınıf lcd'leri iyidir. Ancak Philips Türkiye söz konusu olunca 2 değil 12 defa düşünülmesi gerekiyor. 2 yıl önce ablama aldığımız Philips marka lcd'de yaşadığımız sorunlarda Türk Philips'in tavrını açıklayabilecek tek bir kelime var: ÇİRKEFLİK.

Biz adamlarla sonuna kadar uğraşarak, sonunda tüketici hakem heyeti yoluyla sorunumuzu hallettik. Ama aylarca uğraştık, tabiri caizse, paramızla rezil olduk.

Sevgili Coyote yaşadığın sorundan biraz bahsedebilirmisin ? Ben açıkcası philipsin satış sonrası hizmetlerine güveniordum senin yaşadıkların bizler içinde önemli. Cebime koydum paramı stoğa geldiği anda 7404 ü alıcam bi kaç günü kaldı ama sorununu öğrenmek isterim...

• quote:

Sevgili Coyote yaşadığın sorundan biraz bahsedebilirmisin ? Ben açıkcası philipsin satış sonrası hizmetlerine güveniordum senin yaşadıkların bizler içinde önemli. Cebime koydum paramı stoğa geldiği anda 7404 ü alıcam bi kaç günü kaldı ama sorununu öğrenmek isterim...

7404'ü seçme nedeniniz nedir?
    Bir de boyutu ve fiyatı nedir acaba?

Artık 46W5500 almak üzere olan birisi olarak
    merak edip sormaktayım :)
  • SONY BRAVIA KDL-46W5500 LCD TV 3.409,81 TL
    EKRAN GENİŞLİĞİ: 46"(117cm)Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük -FULL HD-
    KONTRAST: 100.000:1 Kontrast
    PARLAKLIK: 500 cd/m2 Parlaklık

Bravia Engine 3
    USB Media Player
    MotionFlow 100 Hz

Bu kötü 1 LCD deil hatta oldukça ii 1 LCD ancak fiyat 1400 lira kadar daha yüksek benim seçtiğim modele göre. ve bu 1400 liranın içersinde bence 600-700 lira sony ve philips in arasındaki marka farkı parasıdır die düşünüorum..

Benim seçitiğim 7404 modelinin özellikleri ise şöyle ;

EKRAN GENİŞLİĞİ: 42''(106cm)Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük -FULL HD-
    KONTRAST: 80.000:1 Kontrast
    PARLAKLIK: -

FULL HD
    100 HZ
    USB Giriş
    2071TL satış fiyatı istanbul bilişimde.

Bide ben seçim yaparken LCD tv için 2000-2500 lira arası bi fiyat düşünerek diğer ürünlerimi aldım şöyleki ben 0 dan ev yerleştiriorum koltuk halı perde yatak vs vs gibi ev eşyalarının yanında Ses sistemide almam gerekti e onu alırken HDPC de topladım tüm bunları ortak 1 paydada toplayınca 3400 lira benim için yüksek kalıor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITL -- 14 Mayıs 2009; 13:58:35 >

• Nerde kaldı Bu SONY STR DA 2400 ES

konu sapmasın :))))))
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @coyote

Philips'in üst sınıf lcd'leri iyidir. Ancak Philips Türkiye söz konusu olunca 2 değil 12 defa düşünülmesi gerekiyor. 2 yıl önce ablama aldığımız Philips marka lcd'de yaşadığımız sorunlarda Türk Philips'in tavrını açıklayabilecek tek bir kelime var: ÇİRKEFLİK.

Tv'yi kurarken, arka kapağın vidalarının üzerinde açılma izleri farkettik. Hani siyah vidaları şarjlı tornavida ile özensiz şekilde açıp kapatırken tornavida vidanın üzerinde boşta dönerek vidanın boyasını alır ya, aynen öyle. Fabrikasyon bir şey olmadığı belli yani.

İlk önce satın aldıkları Carrefour'a bildirdiler durumu. Aldıkları cevap, "philips bize ne gönderiyorsa biz de onu satıyoruz" gibi bir şey oldu. Sonrasında Türk philps ile kontak kurdular, philips "olmaz öyle şey, normal izlerdir" filan türü cevaplarla sallamaya çalıştı. Israr edince servis gönderdiler, gelen servis, "açılmış gibi sanki, ama emin olamayız" gibi yuvarlak laflar etti, ancak yetkim yok diyerek yazılı servis raporu vermedi, falan filan. Falan filan'dan kastım, bizimkilerin yetkili birilerine ulaşmaya çalışmaları, zar zor ulaştıkları kişilerin ilgisiz, bilgisiz, art niyetli hareketlerine ve konuşmalarına tahammül etmeleri gibi, insanı sinir sahibi yapabilecek onlarca olay.

En sonunda il hakem heyetine başvurdular. Bundan sonrasının ayrıntılarını tam bilmiyorum ama, atanan bilirkişinin, tv'nin arkasındaki izlerin fabrikasyon olamayacağı yönündeki raporundan sonra bizimkiler tv'den kurtuldu.

Yani philips, içi açılmış tv'yi size sıfır diye satar. Siz bunu farkedip duruma itiraz ettiğinizde de çamura yatar. Olayın özeti bu. Bizimkilerin başına gelen bu olay, her philips alanın başına gelecek diye bir şart yok, ama gelmeyeceğinin de garantisi yok. Bu zihniyetteki bir firmadan mal alarak, riske girip girmemek size kalmış.

Konuyu dağıttığım için kusura bakmayın. Durumu biraz kurtarmak için, Hay Allah! Nerede kaldı bu 2400'ler arkadaşlar?

• 3 sene önce bosh bayiğinden bana bozuk philips tv göndermişlerdi,o zaman 1385lira ödemiştim tüplü tv için,bayiye durumu anlattım gönderin değiştirelim dediler ben de gönderdim,sonra da serviste problemi hallettiklerini söylediler,kablo sıkışmış,işin kötü tarafı ön alt tarafta plastik kabin kavisliydi ve camla bu plastik kısım arasına elinizi rahatlıkla sokardınız,ben de kabul etmeyeceğimi söyledim,telde tarıştık bayiyle,sonra philips müşteri hizmetlerine mail attım,ertesi gün aynı bayi yeni tv göndereceklerin söyledi beni arayıp,sonra da müşteri hizmetleri tekrar arayıp herhangi bir sorun olup olmadığını sordu,bahsi geçmişken anlatayım dedim,
    bu arada nerde kaldı bu str-da2400es ler ya
  • gerçekten arkadaşlar bu sony lerden hiç haber çıkmıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemilalisan

Nerde kaldı Bu SONY STR DA 2400 ES

Evet konu sapmasın nerde bızım 2400ler :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOXIN

quote:

2400ES'lerden umudu keseceğiz gibime geliyor :)
    gezveal'daki 5400ES'e gözüm takıldı :P
    bütçe ikiye katlanıyor ama kağıt üstünde müthiş bir alet.
    Gerçi böyle birşey yapmaya kalksam, bu sefer de bütçe oraya yükseldiyse şu var bu var diye yeni şeyler gündeme girer. Zor iş zor... :)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GOXIN

quote:

2400ES'lerden umudu keseceğiz gibime geliyor :)
    gezveal'daki 5400ES'e gözüm takıldı :P
    bütçe ikiye katlanıyor ama kağıt üstünde müthiş bir alet.
    Gerçi böyle birşey yapmaya kalksam, bu sefer de bütçe oraya yükseldiyse şu var bu var diye yeni şeyler gündeme girer. Zor iş zor... :)

O fıyata cıkınca hoparlorlerde fırlamak zorunda , aldık ıyısı olsun dıye.Eee sonra komsular kapıda kuyruk olusturur sanırım :) Nerde dınlıcez o anfıyı? Bu bıle apartman daıresı ıcın fazla. Ben elımde güç varken sınırlarında kullanmayı severımde

• 5400 e bende baktım güzel alet ama fiyatıda güzel o kadar bütçe ayıramıyacağım. onu aldık diyelim hakkını verecek hoarlorde yüksek fiyatta olacak:) hem okadar para vercem hem komşuyu kızdırıcam:)
  • merhaba arkadaşlar,

Ben daha fazla dayanamadım. Hafta sonu gidip 5400es aldım. Morfare'nin elinde varmış. Kısa bir pazarlık sonrası anlaştık. Eve getirip kurdum. Aslına bakarsanız kurulum gayet kolay oldu. Kolan kablolarını bağladım. HDMI'ları bağladım. Kolon ayırını da yaptım. Buraya kadar olan kısmı kolay olan ksımı açıkçası. Ses ayarlarını yapmak ise gerçekten karmaşık. Henüz tam olarak başaramadığımı düşünüyorum. Mesela Blueray film izlerken ses gerçekten inanılmaz. Öncesine göre gerçekten farklı. Kuş uçsa duyuyorsunuz:) Ancak digiturk HD'de Nat.Geo seyrederken sesi sonuna kadar açabiliyorsunuz. Oradan yüksek volümlü ses çıkmıyor. Sanıyorum Digiturk'ten bir ayar değiştirmem gerekiyor. Diğer bir konu, bildiğiniz gibi yayının sesini stero'da olsa diğer hoporlörlere eşit olarak yayan bir ayar vardır. Ben o ayarı bulamadım. Aslında temel ayrlardan biridir ancak bceremedik. Şimdilik söyleyebileceklerim bunlar. BU alet hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olursa sevinirim. Merak ettiğiniz konular varsa onları da deneyip anlatmaya çalışırım.

Selamlar

• MUTLU SONNNNNNN . Artık 2400ES imi aldım :) Darısı sizin başınıza:)
  • quote:

MUTLU SONNNNNNN . Artık 2400ES imi aldım :) Darısı sizin başınıza:)

Hayırlı olsun. Nereden ve kaça aldığınızı öğrenebilir miyiz?
  • Rusyadan getirttim. 1100 tl ye geldi. Haziran ayını bekliyemedim belki gelmez diye riske atmadım kendimi:)
  • Hayırlı olsun tekrar.
    Kolon işini halletmiş miydiniz?
  • Malesef oda turkiyede yok beklemekteyim:)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.