Şimdi Ara

SONY STR-DA2400ES - DENON AVR-1709SPE2 arasında seçim? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
283
Cevap
0
Favori
16.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: feelulive

1700 e onkyo 607 nerede?

@coyote 1700 TL ye 607 yi nereden alabiliriz ?
  • Pazarlık sonucu, nakit ödeme için aldığım 1700 tl fiyatını nereden aldığımı, soran arkadaşlara pm ile atıyorum.
  • sayın @coyote

umarım söylediklerimle yanlış anlaşılmamışımdır.

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bons@i

sayın @coyote

umarım söylediklerimle yanlış anlaşılmamışımdır.

saygılar

Nema problema

Saygılar bizden.
  • Göztepe Sony bayisi Morfare, STR-DA2400ES'nin fiyatını indirmiş. Şu anki rakam, 1435 TL.

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=STR-DA2400ES/B

Fiyatı biraz daha indirirlerse, bu avr tekrar satın alınacak bir seçenek haline gelebilir. Şu an için 2 kişiyiz, eğer siz de benim gibi bu avr'yi satın almak için fiyatının indirilmesini bekliyorsanız haberleşelim. Tam sayımız belli olunca da gidip Morfare'ye, yüz yüze pazarlığımızı yapalım derim.

Bu hafta içinde ya da en geç haftaya pazartesi bu işi sonlandırmak istiyoruz.

İlgilenen tüm arkadaşlardan haber bekliyorum.

Görüşmek üzere.

• @coyote, 1200 TL ye satılan bu ampliyi şimdi 1450 TL'ye alsan koymaz mı adama yaw

Bu arada Sony DA2400'de All Channel Stereo modu var mı, manual'ini indirdim ama modlar konusunda pek bir ayrıntı göremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

@coyote, 1200 TL ye satılan bu ampliyi şimdi 1450 TL'ye alsan koymaz mı adama yaw

Bu arada Sony DA2400'de All Channel Stereo modu var mı, manual'ini indirdim ama modlar konusunda pek bir ayrıntı göremedim.

Eğer 1450 tl'ye satın alacak olsam elbette koyar, ancak benim bu fiyattan almaya niyetim yok.

Morfare'nin sitesinde 2400 ibaresini aratınca 2 farklı STR-DA2400ES sayfası çıkıyor. İlki, şimdiki güncel sayfa ve oradaki fiyat 1435 TL.

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=STR-DA2400ES/B

İkincisi ise, önceki partiden kalma sayfa. Orada ise "stok yok" gözüküyor ve fiyat 1282 TL.

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=STR-DA2400ES/S

Bu iki fiyat ışığında, benim bu avr'yi tercih etmem için fiyatının max 1300-1350 TL arasında olması gerekiyor. Eğer bu fiyatı sağlayabilecek kadar kişi bir araya gelemezsek zaten bu avr'yi satın almayı düşünmüyorum.

All channel stereo modu illaki vardır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyote -- 14 Temmuz 2009; 12:58:14 >

• quote:

All channel stereo modu illaki vardır diye düşünüyorum.

Anfide ki Multi ch modu bu işlevi yerine getiriyor..
  • Yıne turkıye klasıgını yasıyoruz arkadaslar.Nedır bu ya nedır? Yeter artık ınsanları kazıklamak ıcın her turlu seyı yapıyorlar.Bazen talep goren modelleri satıstan cekıp,bekledıkten sonra boyle yuksek fıyatlarla tekrar satısa koyduklarını dusunmuyor degılım.Sonra krız var satısımız yok dıyorlar.Aynı urun yurtdısında artmıyorken nasıl olurda yenı gelen urun burada yuksek olur.Yurtdısında da artsa tamam dıyecegım ama yok ıste.Sonra ınsanlar yurtdısından alısverıs yapıyor buradakı satıcılar para kazanamıyorlar dıyorlar.Eee ne yapalım bıle bıle kazık mı yıyelım?Su gumruk sıkıntısı olmasa herseyımı yurtdısından getırtırım.Bu konuda cok kızıyorum su ınsanlara.

Bu arada Coyote konuyu hatırlattıgın ıcın sagol.Eger modelın fıyatını eskı rakamlara cekerlerse bende alacaklar arasındayım.Gorusmek uzere.
  • Evet 3 kişi olduk,

mt070
    GOXIN
    @coyote

Bu arada hızlıal.com sitesi, tüm ürünlerde %10 indirim yapmış. Sitede Sony marka avr'ler de var ama 2400 yok. Mail atıp tedarik edip edemeyeceklerini sordum. Eğer cevap gelirse burada sizlerle paylaşırım.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Şubat ayında 1300 liraya 1-2 hafta teşhirde kalmış 2400es'i almıştım. Mağazadaki bölüm şefini çağırıp teşhir ürünü olduğu için biraz indirim yapmalarını istedim. Arkadaş da ellerindeki son ürün olduğu, yeni teşhir ürünü olduğu için indirim yapamayacağını söyledi. Ben de bu duruma sinirlenip almadım o zaman. 2-3 gün sonra Electroworldde satınalmacı olan yakın bir arkadaşımı arayıp kendisinin satınalınan ürünlerde kendi personellerine yaptıkları %10'luk indirimiyle almak istediğimi söyledim. Arkadaşım araştırdı ve bu ürünü teşhirde bile olsa personel indirimiyle alamayacağımızı söyledi. Sebebini sorduğumda ürünün kar marjının %10 olduğunu ve o indirimle aldığım takdirde sistemlerinde ürünün zararına satıldığını görüleceğini söyledi. Ben de yurtdışındaki fiyatlarının iki katına satılan Denon ve Yamahaları gördükten sonra %10 kar marjı ile satılan bu temiz teşhir ürününe balıklama atladım tabii. Yani demem o ki ürünün fiyatının artması normal. Hangi elektronik ürün %10 kar marjı ile satılıyor ki bir de bu ürünün hi-fi olduğunu düşürsek. 1500 liraya alacak arkadaşlar kesinlikle kazık yediklerini düşünmesin. Şu an ürünün Amerikadaki amazon.com'daki satış fiyatı 800 dolar ki vergilerini falan koyunca Türkiye'de fiyat/performans olarak hala en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga -- 14 Temmuz 2009; 22:19:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: @coyote

Pazarlık sonucu, nakit ödeme için aldığım 1700 tl fiyatını nereden aldığımı, soran arkadaşlara pm ile atıyorum.

bana gelmedi pm
  • quote:

quote:

Pazarlık sonucu, nakit ödeme için aldığım 1700 tl fiyatını nereden aldığımı, soran arkadaşlara pm ile atıyorum.

bana gelmedi pm

Haklısınız, kontrol ettim, sadece mt070'e atmışım. Şimdi size de atıyorum.
  • bende 2400 düşünüyorum ve eğer 1300 tl gibi rakamlara olursa nakit bile alabilirm. pazarlısa hepbirlikte yapabiliriz ve bu receiver da fiyatları zaten yazmışsınız sony eğer geçekten ciddi marka ise bu durumun açıklamasını bizlere yapmalıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beetle26

bende 2400 düşünüyorum ve eğer 1300 tl gibi rakamlara olursa nakit bile alabilirm. pazarlısa hepbirlikte yapabiliriz ve bu receiver da fiyatları zaten yazmışsınız sony eğer geçekten ciddi marka ise bu durumun açıklamasını bizlere yapmalıdır.

4 kişi olduk. Cumartesi günü beraber gidip konuşalım, anlaşabilirsek de satın alalım derim.

mt070
    GOXIN
    @coyote
    beetle26
  • Cumartesi benim için uygun , diğer arkadaşlar için de uygunsa bu işi halledelim artık
  • bende pesin olarak almak istemekteyim
    bilginize
  • quote:

quote:

quote:

bana gelmedi pm

Haklısınız, kontrol ettim, sadece mt070'e atmışım. Şimdi size de atıyorum.

teşekkürler,tahmin ettiğim yermiş,garanti faturalı mı peki?alacağım zaman göz önünde bulunduracağım.

sony i 1200 e alırsınız bence
  • arkadaşlar ben eskişehirdeyim ama parayı hemen havale edebilirim yetki istanbulda olan sizlerde bu işte gayette ciddiyim ayrıca bu morfaredede gördüğüm hopolör setini tavsiye ederseniz onuda almak isterim . şimdiden çok teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beetle26

arkadaşlar ben eskişehirdeyim ama parayı hemen havale edebilirim yetki istanbulda olan sizlerde bu işte gayette ciddiyim ayrıca bu morfaredede gördüğüm hopolör setini tavsiye ederseniz onuda almak isterim . şimdiden çok teşekkürler.

sayıca baya arttık gıbıme gelmekte
    bu konuda pazarlık yapma kabiliyetine guvenen arkadaslara seslenıyorum
    biz 1200 den de asagı alaırız bu cıhazı
    :D
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.