Şimdi Ara

SONY STR DB 1070 QS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba elimde SONY STR DB 1070 QS av var bu amfi ile bluray player alıp bağlamak istiyorum. ama amfimde eski bir amfi olması itibarile HDMI girişi yok optik kablo ile bluray a bağlantı yapabilirim. Şimdi optik olduğu için bluraylarde optik de ses aktarımı yani DTS 5.1 vs. yapılamıyormuş. Bilgisi olan arkadaşlarım'dan yardımlarını bekliyorum. teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.....

• Dts hd master audio gibi sesleri yani bulurayi bluray yapan ozellikleri kullanamzsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim cevabınız için bu işin sonu yok elimdeki amfi satmaya kalksak para etmiyecek... 5.1 i dvd de verdiği gibi verirse sesi sorun yok .
  • blu-ray player dan dd, dts sesleri alır ve dinlersin. sadece true dd, dtshdma 1070QS işleyemez.
  • Peki üstad elimdeki amfi nasıl değerlendirebilirim. piyasası . gideri nedir acaba bir bilginiz varmı ? amfim yeni gibidir. teşekkürler
  • 400-500 arası satılır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

400-500 arası satılır...

aynı fikirdeyim. 500 öneren olursa hemen ver.
  • Bencede hiç bekletme....
  • quote:

Orijinalden alıntı: frontoza3

Arkadaşlar merhaba elimde SONY STR DB 1070 QS av var bu amfi ile bluray player alıp bağlamak istiyorum. ama amfimde eski bir amfi olması itibarile HDMI girişi yok optik kablo ile bluray a bağlantı yapabilirim. Şimdi optik olduğu için bluraylarde optik de ses aktarımı yani DTS 5.1 vs. yapılamıyormuş. Bilgisi olan arkadaşlarım'dan yardımlarını bekliyorum. teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.....

AVR nizde analog girişler var. Analog çıkışları olan bir blueray player ile HD sesleri alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodOwaR*

quote:

Orijinalden alıntı: frontoza3

Arkadaşlar merhaba elimde SONY STR DB 1070 QS av var bu amfi ile bluray player alıp bağlamak istiyorum. ama amfimde eski bir amfi olması itibarile HDMI girişi yok optik kablo ile bluray a bağlantı yapabilirim. Şimdi optik olduğu için bluraylarde optik de ses aktarımı yani DTS 5.1 vs. yapılamıyormuş. Bilgisi olan arkadaşlarım'dan yardımlarını bekliyorum. teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.....

AVR nizde analog girişler var. Analog çıkışları olan bir blueray player ile HD sesleri alabilirsiniz.

aynen

philps bdp8000 gibi bir blueray oynatıcı alıp analog cıkışlarını receiverinizin analog girişine baglayıp sesleri alabilirsiniz

• Bu amfiyi aldığım zaman ev sinema sistemleri yeni yeni duyuluyordu. Üst seviye bir sistemdi çok para ödediğimi hatırlıyorum. bunla birlikte sony pascal serisi hoparlörler ile almıştım. ama çok memnunun tabi denon onkyo sistemleri hiç denemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.