Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SONY STR de-475 AMFİ ve 5+1 Surround Ses Sistemi (subwooferlı) Satın Al 9 Şubat 2016 18:24 1 1 SONY STR de-475 AMFİ ve 5+1 Surround Ses Sistemi (subwooferlı) Evde kullanılmış hatasız SONY ev sinema sistemimi satıyorum. Yalnızca evde kullanılmış mükemmel durumda. Kumanda, kabloları vs. herşeyi ile eksiksiz. Taşınma ve yer sıkıntısı nedeni ile istemeyerek de olsa bu ses canavarı satılık. SONT STR str-de475 Amfi. Radyolu modeldir, harika bi cihazdır özellikleri ile burayı şişirmedim netten bakarsınız. SONY ss fcr 100 surround hoparlörler ve Sony subwoofer. 3 yolludur. Mid-bas-tiz destekler üst modeldir. Ekstradan Sony Subwoofer da vericem. Sitelerde yalnızca fcr 100 için 300 tl isteniyor. Hoparlörler özel kumaş ile tarafımdan kaplanmıştır. Resimlerde görünen siyah kumaş kadife hissi veren özel oldukça kaliteli bi kumaştır bu işi yapan profesyonel bir firmadan aldım ve kaplamayı kendim yaptım. Ev için son derece sıcak ve dokununca kadife hissi veren sıcak bir kumaştır. Deforme olmuş suntası şişmiş cihazlarla lütfen kıyas yapmayın. SADECE İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM ŞEKLİNDE SATILACAKTIR.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Iphone X 64 GB HUBSAN X4 H501S DRONE SIFIRDAN FARKSIZ FIFA 17 COINS 10 TL!! LOGITECH KEYS TO GO TÜM IOS CİHAZLARA ULTRA İNCE TÜRKÇE KLAVYE