Şimdi Ara

sony str-de 697 amfi ve thx500 ve audigy2ZS yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim temel sorunum aldığım sony amfiyi evimin merkez ses sistemi olarak kullanmak istiyorum. pc de audigy2 ZS var
    1-pc yi yani ZS yi amfiye optik kablo ile bağlarsam sesi hangisi işler(dolby digital ve dts olarak)
    2- thx 500 hoparlr seti düşünüyorum bunu sony e bağlarsam uygun olurmu (subwoofer çalışırmı) her hoparlrü ayrı ayrı amfiye bağlamak istiyorum.....
    3- daha profosyenel hoparlör seti mi almalıyım.

lütfen yardım edin. Sayın WOLVERİN duysesimi :)

• thx 500 setinin zaten üstünde anfi var.yani kullanamazsin.ona para vereceine teknosadan jamonun 450 ytl ye seti var.5 tane kolon onu alirdim.sese gelince ikiside olmaz.ama çikan ses dolby digital yada dts ses formatindaysa öyle çikar.yoksa çikmaz.onunda büyük ihtimalle prologic 2 de dinleyerek stereo ya yak1n kaliteli sesle müzik dinleyebilirsin.
  • üstad benim asıl amacım mp3 dinlemenin yanı sıra divx filmlerin sesi pc den ZS ile optik bağlayarak sony amfiye dolby ex yada dts es formatını yakalamak grüntüyü ise tv out ile tv ye bağlamak bunalr nasıl birbirlerine reaksiyon gösterir? bikere optik baglantıda ZS mi yoksa sony amfimi işlem yapar????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.