Şimdi Ara

Sony STR-DE495 Anfi ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abim sony markalı bu anfiyi aldı bilgisayara, dvd playere, lcd televizyona tek tek denedik ses geliyor ancak sesi arttırdığımız gibi direk kapanıyor kendini koruma moduna alıyor. Mesela bilgisayara takıp müziği açıyorum anfinin arkasında audio out a taktığımda ses gelmiyor ancak cd ayarını seçtiğimde ses geliyor. Özellikle %50 civarına getirdiğimizde sesi kapanıyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir acaba?

• Audio out degil,, pc dvd uydualicisi gibi cihazlar cikis yani out oldugundan, sessisteminin İN girisine takilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ara kabkolari degisin.
    ihtimal ampli yasina gore 2.el alinmis buyuk ihtimalle. sorunlu olmasi muhtemel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Audio out degil,, pc dvd uydualicisi gibi cihazlar cikis yani out oldugundan, sessisteminin İN girisine takilir..

Hocam bi video izledim orda OUT takılıydı diye başta bizde oraya takıp denedik sonra İN e bağlayıp ta denedik sonuç aynıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

ara kabkolari degisin.
    ihtimal ampli yasina gore 2.el alinmis buyuk ihtimalle. sorunlu olmasi muhtemel.

2. el olarak aldık hocam evet, ancak satıcı arkadaşlada konuştum 6 hoparlör 2 bass sistemi bağlayıp dinliyordum dedi. Sorun yok dedi üstüne basa basa artık bilmiyorum. ara kablolarıda değiştik sonuç aynı.
  • hoparlor terminallerini kontrol ettin mi temas vb. olmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

hoparlor terminallerini kontrol ettin mi temas vb. olmasin.

hocam sorun hoparlördedir diye hoparlörleride değiştirip denedik evde birsürü hoparlör var 2-3 tane denedik sonuç aynıydı. Nasıl halledeceğim ben bunu ya :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hani hop.ler amfi icin agir geldi diyecektim. baglanti mandallarini iyice kontrol edin. kisa devre olmasin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.