Şimdi Ara

SONY STR-DN 1080 7.2 ATMOS DTS-X ..KULLANANLAR VE PAYLAŞIM BAŞLIĞI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
31
Favori
53.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözüldü, hdm out tuşuna basmışlar:) teşekkürler yorum yazanlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Ürünü web de arattım da forum sitesinde atmos yok yazıyordu, vision görüntü zaten, atmos ses

• In-celling ve Sound Optimizer ayarlarını kullanan var mı? 7.1 hoparlörde o ayarlar kapalıylen daha dinamik ve temiz sew veriyor sanki. Yoksa bana mı öyle geldi dostlar.

Bu arada sony ingiltere ye 10 tane mail attım tek bir geri dönüş olmadı.
    Şu fişi çekilince/elektrik gidince wi fi unutma olayını hala çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_Piskin -- 10 Aralık 2019; 16:16:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf_Piskin

In-celling ve Sound Optimizer ayarlarını kullanan var mı? 7.1 hoparlörde o ayarlar kapalıylen daha dinamik ve temiz sew veriyor sanki. Yoksa bana mı öyle geldi dostlar.

Bu arada sony ingiltere ye 10 tane mail attım tek bir geri dönüş olmadı.
    Şu fişi çekilince/elektrik gidince wi fi unutma olayını hala çözemedim.
    Ben kapalı kullanıyorum ses kalitesi daha doğal geliyor bana

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam..

www.amazon.com
    Amazon.com: Sony SSCS5 3-Way 3-Driver Bookshelf Speaker System (Pair) - Black: Home Audio & Theater
    https://www.amazon.com/Sony-SSCS5-3-Driver-Bookshelf-Speaker/dp/B00O8YLMVA

Gözümü bunlara diktim şimdi de surround için.
    Şu an 7.1 kullanıyorum
    Tavan hoparlörü düşündüm ama 2 sebeple uzağım. 1) tavana kablolama ve sabitleme için pratik bir yol bulamadım
    2) 5.2.1 yaparsam 7.1 film izlerken arka surround i hayalet hoparlör mantığı ile almak pek sağlıklı gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf_Piskin

Teşekkürler hocam..

https://www.amazon.com/Sony-SSCS5-3-Driver-Bookshelf-Speaker/dp/B00O8YLMVA

Gözümü bunlara diktim şimdi de surround için.
    Şu an 7.1 kullanıyorum
    Tavan hoparlörü düşündüm ama 2 sebeple uzağım. 1) tavana kablolama ve sabitleme için pratik bir yol bulamadım
    2) 5.2.1 yaparsam 7.1 film izlerken arka surround i hayalet hoparlör mantığı ile almak pek sağlıklı gelmedi
    221$'da kargo ve vergisi var.

• ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    ''Nalet'' olsun ki TR de yok 😂 211 dolar nedir ya, bize yaşamak haram yeminle.

• Bu AVR nin neden 2.eli yok. Sanırım alan daha satmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Bu AVR nin neden 2.eli yok. Sanırım alan daha satmıyor.
    Satılacak avr değil ben Sony STR dn 1070 kullanıyorum ve çok memnunum bu avr nin 1080 eksiği Dolby atmos desteği yok benimde atmos ile işim yok tek eksiği bence avr menüsüne subwofeer crosever ayarı koymamasi Sony de bir bildiği vardır diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Satılacak avr değil ben Sony STR dn 1070 kullanıyorum ve çok memnunum bu avr nin 1080 eksiği Dolby atmos desteği yok benimde atmos ile işim yok tek eksiği bence avr menüsüne subwofeer crosever ayarı koymamasi Sony de bir bildiği vardır diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Üst seviye avr hissi vermiyor mu hocam? Yanılmıyorsam denon x3400 de kullanmıştın. Nasıl sence sony? Ben şuan 1080’in yenisini bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Daimos

Üst seviye avr hissi vermiyor mu hocam? Yanılmıyorsam denon x3400 de kullanmıştın. Nasıl sence sony? Ben şuan 1080’in yenisini bekliyorum

Alıntıları Göster
    Direkt Sony diyorum

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Satmak mı
    daha pahalı cihaz kullanan biri sayılırım.
    Sony, kurlar bu durumda iken alınacak tek cihaz der geçerim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam 1080 nin yenisi dediğin nedir acaba..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Daha önce burdan Sony STR DN 1080 avr ile focal dome 5.1 sistem nasıl olur diye sormuştum sizde mükemmel olur demiştiniz bende buna istinaden sistemi kurdum inanın keyifle kullanıyorum şimdi hedefimde energy cf70 kule cc10 center ve cb 20 den oluşan sistem kurmak

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Daha önce burdan Sony STR DN 1080 avr ile focal dome 5.1 sistem nasıl olur diye sormuştum sizde mükemmel olur demiştiniz bende buna istinaden sistemi kurdum inanın keyifle kullanıyorum şimdi hedefimde energy cf70 kule cc10 center ve cb 20 den oluşan sistem kurmak

Alıntıları Göster
    Evet hatırlıyorum 😊😃. Güle güle kullanın. 1080 2017 model yakında yenisi çıkacaktır.

• Üstadlar

Sinema için;

Sony 1080 mi, Denon X4500 mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 14 Aralık 2019; 0:1:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayers!

Üstadlar

Sinema için;

Hocam 1080 ile 4500 aynı sınıf değiller. O sınıfa çıkıyor olsam Denondan ziyade Onkyo RZ830 bakardım.

• quote:

Üstadlar

Sinema için;

Hocam 1080 ile 4500 aynı sınıf değiller. O sınıfa çıkıyor olsam Denondan ziyade Onkyo RZ830 bakardım.

• Biraz inceledim hocam. İyi bir cihaza benziyor. X4500 den daha uygun fiyatı var. Sinema için denon x4500 daha iyi değil midir onkyo dan

• quote:

Biraz inceledim hocam. İyi bir cihaza benziyor. X4500 den daha uygun fiyatı var. Sinema için denon x4500 daha iyi değil midir onkyo dan
    RZ serisini Almanya'da epey demo yaptım ancak kullanmadım. Şahsen sinema performansını o koca koca Cabasseleri hiç zorlanmadan sürdü ve üstelik center performansını da gördüm çok hoşuma gitti açıkcası. Daha makul ise onu tercih edin derim pişman etmeyecektir.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.