Şimdi Ara

sony suya düştü!!! acil yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her marka model değişiktir tabii, ben de Sony P93'ü açmıştım zamanında. Parçalayıp tekrar birleştirdim sonra kapattım. Hala kullanırım housingle

Servise götürmek en akılcısı..
  • prinç içine koy

geçmiş olsun
  • Bence de servis hemen plutosdaddy'nin dediği gibi özel bir sıvı var onla temizleniyor. Ben zamanında SX1'le denize girmiştim. Sonra cebimde bir titreme hissettim. Malum sözlerle beraber elimi cebime attım ve denizin buz gibi sularından SX1'imi çıkardım :) Telefon bataryayı çıkarana kadar titredi. Sonra hemen güneşte bıraktım bir süre umutsuzca. 2-3 gün ellemedim. Sonra elledim ama açılmadı. Servise getirdim, solüsyonda beklettiler. Sonra açıldı falan ama 2 gün sonra bir daha açılmamak üzere kapandı :) Bunun yanında ablam da SX1'ini suya düşürdü, ama onunki yapılabildi. Tuzlu su olup olmaması farkettiriyor.
  • pirincin içine koy düzelir :)
  • Pirinç işe yarıyo mu gerçekten deneyen var mı aranızda?
  • 2 telefon 1 dijital kamera koydum pirince, hatta koymadan önce fön makinesiyle kuruttum içlerini açıp ama 1 telefon + dijital kamera pert oldu, diğerini serviste yaptılar dediğim gibi ama dinletemedim bitürlü

Tabii tuzlu suydu o
  • tuzlu suya düşürdüysen önce tatlı suda güzelce bir yıkayacaktın sonra güzelce kurulayıp fönleyecektin.Tuzlu su devreleri mahveder üzerinde tuz kalmamalıydı
  • makine 4 gündür pirincin içinde bekliyor. bugün pilini takıp çalıştırmayı deniycem ama açıkçası pek umutlu deilim. bu konuda yardımcı olucak bir servis önerebilirseniz sevinirim.makineyi elden götürmeyi düşünüyorum.
  • ve sonunda pirinçten çıkartıp makineyi çalıştırdım. şu an sorunsuz çalışıyor sadece objektifin önündeki kendiliğinden açılan kapak çok nadir takılıyo zaten elle dokunduğum anda düzeliyo yani bu kadarına ben razıyım . Allah o pirinçlerden ve sizden razı olsun ne diyim, teşekkürler
  • Demek sonunda kurudu ha! Oh be!
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun....Aslında omo ile yıkasaydın, temizlemiş olurdu.
    Tekrar geçmiş olsun. Umarım ileride problem çıkarmaz
  • alkol suyu uçurmaz...
    su yüzünden oluşan oksitlenmeleri temizler.

quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

makinenin bütün kapaklarını aç saç kurutma makinesi ile uzun süre kurut tuzlu suya düşmemesi büyük şans oda olmadı makineyi saf alkollü bir kabın içine komple sokup çıkart böylece alkol suyu uçuracaktır yine olmazsa servise ver derim kolay gelsin...

saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.