Şimdi Ara

sony suya düştü!!! acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bi halt yiyip dereye düşürdüm makineyi. napmam gerektiğini bilmiyorum. hemen pilini ve memory stick i çıkardım, kalorifer üzerinde kurumaya bıraktım. yardımcı olursanız sevinirim. model: sony w55
    ben dereye uçmadan 2sn durdu içinde, ancak yetişebildim :(

• makinayı on-off dügmesini kullanarak açtınmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerCys

makinayı on-off dügmesini kullanarak açtınmı?
    sudan çıkardığımda makine açıktı, düşmeden 10 sn önce çektiğim fotoyu preview ediyordu. kapadım makineyi tekrar açıldı, bi daha kapadım yine açıldı en sonunda kapadım ve açılmadan pilini çıkardım.ama anlamadığım şey şu, cebime koymadan önce makineyi kapatmıştım yani suya düştüğünde kendi kendine açılmış olmalı işte ben buna şaşırdım.işin kötüsü makine de emanet şimdiden bakmaya başladım sıfırlarına off offf :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbidden

sudan çıkardığımda makine açıktı, düşmeden 10 sn önce çektiğim fotoyu preview ediyordu. kapadım makineyi tekrar açıldı, bi daha kapadım yine açıldı en sonunda kapadım ve açılmadan pilini çıkardım.ama anlamadığım şey şu, cebime koymadan önce makineyi kapatmıştım yani suya düştüğünde kendi kendine açılmış olmalı işte ben buna şaşırdım.işin kötüsü makine de emanet şimdiden bakmaya başladım sıfırlarına off offf :(

Alıntıları Göster
    suya düşen aletlerde ilk yapılacak iş pilini çıkarmaktır makineyi kurtarabilir hatta sonra servis yolu

• quote:

Orijinalden alıntı: naykose

suya düşen aletlerde ilk yapılacak iş pilini çıkarmaktır makineyi kurtarabilir hatta sonra servis yolu

Alıntıları Göster
    bi bi yourt kutusuna pirinç doldur ve makinayı içine koy

bu şekilde beklerse pirinçler makinanın bütün nemini emer ( 1 hafta falan beklemesi lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaqe -- 27 Ocak 2008; 20:21:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Snaqe

bu şekilde beklerse pirinçler makinanın bütün nemini emer ( 1 hafta falan beklemesi lazım)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

Kutunun kapali olmasi gerekiyor, kisaca kapakli bir kutu bulmalisin. Bu yontemi kullanabilirsin, sonuc veren bir yontem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knightfall

quote:

Kutunun kapali olmasi gerekiyor, kisaca kapakli bir kutu bulmalisin. Bu yontemi kullanabilirsin, sonuc veren bir yontem.

Alıntıları Göster
    internetten o makinanın sitesine filan gir,
    parçalara ayrılmış sökülmüş fotoları vardır,
    en azından bir iki yerini sökebilmelisinki,
    kurutmaya aldığında içine sıcak hava girsin ve kurutabilsin,
    saç kurutma makinası ile filan,
    ve arkadaşların dediği gibi pirinç dolu kaba yerleştir,
    uzun bi süre beklet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM 10K'ya Telefon
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightfall

quote:

Alıntıları Göster
    vayy be ...bunu hiç düşünmemiştim öğrendiim iyi oldu prinç olayını
    yalnız o saç kurutma makinesi sakat işlem tavsiye edilmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naykose -- 27 Ocak 2008; 20:53:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rondo1194

internetten o makinanın sitesine filan gir,
    parçalara ayrılmış sökülmüş fotoları vardır,
    en azından bir iki yerini sökebilmelisinki,
    kurutmaya aldığında içine sıcak hava girsin ve kurutabilsin,
    saç kurutma makinası ile filan,
    ve arkadaşların dediği gibi pirinç dolu kaba yerleştir,
    uzun bi süre beklet

Alıntıları Göster
    makinenin bütün kapaklarını aç saç kurutma makinesi ile uzun süre kurut tuzlu suya düşmemesi büyük şans oda olmadı makineyi saf alkollü bir kabın içine komple sokup çıkart böylece alkol suyu uçuracaktır yine olmazsa servise ver derim kolay gelsin...

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 28 Ocak 2008; 0:07:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BL@DE

makinenin bütün kapaklarını aç saç kurutma makinesi ile uzun süre kurut tuzlu suya düşmemesi büyük şans oda olmadı makineyi saf alkollü bir kabın içine komple sokup çıkart böylece alkol suyu uçuracaktır yine olmazsa servise ver derim kolay gelsin...

saygılar...

Alıntıları Göster
    alalh rahmet eylesin.garanti kapsamı dışı kalır ve yeni makine fiyatı kadar para ister yetkili servis. ya da özel servislere gönder fiyat al. pili mutlaka cıkart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

alalh rahmet eylesin.garanti kapsamı dışı kalır ve yeni makine fiyatı kadar para ister yetkili servis. ya da özel servislere gönder fiyat al. pili mutlaka cıkart

Alıntıları Göster
    İnşallah suya düştükten sonra açmaya veya elektrik vermeye çalışmamışsındır.. Öncelikle hemen pilini çıkar. Makineyi bi süre kurumaya bırak. Parçalarını sökebilirsen sök kurutma makinesi ile kurula. Veya bir servise ver lehimli kısımları teker teker kurulasınlar. Diğer türlü oksitlenme olur ve kullanılmaz hale gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rail

İnşallah suya düştükten sonra açmaya veya elektrik vermeye çalışmamışsındır.. Öncelikle hemen pilini çıkar. Makineyi bi süre kurumaya bırak. Parçalarını sökebilirsen sök kurutma makinesi ile kurula. Veya bir servise ver lehimli kısımları teker teker kurulasınlar. Diğer türlü oksitlenme olur ve kullanılmaz hale gelebilir.

Alıntıları Göster
    Bu saç kurutma makinesi ve pirinç olayını bütün teknik servisler şehir efsanesi olarak görüyo valla nedense...

Bence hiç kasmadan bi servise götür, garantili malsa garantisi su temasından dolayı gitti tabii ancak serviste bunu özel bir sıvıya yatırıp temizliyorlar, daha sonra o sıvı uçuyo üstünden havaya maruz kaldığında, cillop gibi çıkıyo alet geri. Zaten tatlı suya düşmüş, uğraşmadan götür derim bi ara..

• makinayı yaklaşık 20 saattir pil kapağı açık şekilde kaloriferin üzerinde tutuyorum. lcd ekranında ilk başta buğular oluşuyordu şimdi onlar yok. ama dediğiniz gibi içindeki nemi gidermek için makinanın herhangi biryerini açmam söz konusu deil çünkü açılcak biyerini bulamıyorum. ayrıca pilini takıp çalıştırmamak için kendimi de zor tutuyorum . son olarak şu pirinç olayını da denedikten sonra bakalım bi açıcam makinayı artık ne çıkarsa bahtıma . unutmadan yazıcıoğlunda bildiğiniz güvendiğiniz bir servis önerirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbidden -- 28 Ocak 2008; 14:30:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbidden

makinayı yaklaşık 20 saattir pil kapağı açık şekilde kaloriferin üzerinde tutuyorum. lcd ekranında ilk başta buğular oluşuyordu şimdi onlar yok. ama dediğiniz gibi içindeki nemi gidermek için makinanın herhangi biryerini açmam söz konusu deil çünkü açılcak biyerini bulamıyorum. ayrıca pilini takıp çalıştırmamak için kendimi de zor tutuyorum . son olarak şu pirinç olayını da denedikten sonra bakalım bi açıcam makinayı artık ne çıkarsa bahtıma . unutmadan yazıcıoğlunda bildiğiniz güvendiğiniz bir servis önerirseniz sevinirim.
    anadoluda bir laf vardır; "emanet malın canı poposunda olur" derler.
    makinayı olabildiğince ufak parçalara ayırın sonra fön makinasıyla ılık havayla uzun müddet kurutun ve arkadaşların dediği gibi prinç kutusuna atın 1 gün kapalı kalsın tamamdır.%100 sonuç beklemeyin ama sizin yapabileceğinizin en iyisi bu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

anadoluda bir laf vardır; "emanet malın canı poposunda olur" derler.
    makinayı olabildiğince ufak parçalara ayırın sonra fön makinasıyla ılık havayla uzun müddet kurutun ve arkadaşların dediği gibi prinç kutusuna atın 1 gün kapalı kalsın tamamdır.%100 sonuç beklemeyin ama sizin yapabileceğinizin en iyisi bu olur.

Alıntıları Göster
    makinayı havayla etkileştirip kurutursan oskitlenme ihtimali cok fazla. o yüzden suyun içinde götürmen kurutmandan daha faydalı olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

makinayı havayla etkileştirip kurutursan oskitlenme ihtimali cok fazla. o yüzden suyun içinde götürmen kurutmandan daha faydalı olurdu

Alıntıları Göster
    Kuruttuktan sonra çalışmaşsa makineyi aç direk alkole sok çıkart onda da olmadı artık yapabilecek bir şey yok demektir......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zabe

Kuruttuktan sonra çalışmaşsa makineyi aç direk alkole sok çıkart onda da olmadı artık yapabilecek bir şey yok demektir......

Alıntıları Göster
    alkolmü,
    makinanın plastik vari aksamları ne hale gelir o zaman
    hele lcd ekran yüzeyi veya mika aksamlar,
    yanlış olmasın dediğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rondo1194

alkolmü,
    makinanın plastik vari aksamları ne hale gelir o zaman
    hele lcd ekran yüzeyi veya mika aksamlar,
    yanlış olmasın dediğin

Alıntıları Göster
    Servis diyorum, solisyon diyoruum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Servis diyorum, solisyon diyoruum

Alıntıları Göster
    makinayı nasıl ufak parçalara ayırsın, ekmek kızartma makinası mı bu

yıllar önce bozulan walkmen'imin içini açmıştım da bir daha kapatmak nasip olmamıştı..

ya servise götür ya da içini aç karar senin

• quote:

Orijinalden alıntı: antique

makinayı nasıl ufak parçalara ayırsın, ekmek kızartma makinası mı bu

yıllar önce bozulan walkmen'imin içini açmıştım da bir daha kapatmak nasip olmamıştı..

ya servise götür ya da içini aç karar senin

Alıntıları Göster
    ya o kadar zor değil,
    benim burda bi arkadaş vardı,
    canon a540 ını oğlu düşürdü elinden söktü dağıttı,
    taaa merceğinin içine kadar en ufak parçasına kadar ayırdı,
    tekrar topladı,
    ve erkayalar a gönderdi,
    objektifin içinde kırılan parça yüzünden komple objektif değişti,
    canon teknik bölümü diye bi topik vardı
    orda ben fotolarını bile koymuştum parçaların,
    öyle korkulacak bi şey yok,
    http://forum.donanimhaber.com/m_7047908/mpage_15/key_canon%252Ca530%252C540%252Cteknik//tm.htm#15362285

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rondo1194 -- 29 Ocak 2008; 3:14:34 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.