Şimdi Ara

Sony sve1513y1esi SSD takılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    biraz araştırdım ancak forumda göremedim. Yine de yazılmış ve görememişsem affola.
    Yeni almış olduğum sony sve1513y1esi notebook'a Ssd disk takmak istiyorum. Ahci mod'un açık olması gerektiğini okumuştum. Ancak bios sanırım korumalı. Ve bununla ilgili bir makale bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica edeceğim. Saygılarımla...

• Ssd takmak için hddyi sökmelisiniz,yapmanız gereken biosta format modu var sende hangi bölümde bilmiyorum ama uefi diye geçer onu legacy yapacaksın,orjinal recovery alanını ssd'ye yüklemek için DVD yada flash belleğe recovery programı üzerinden yedekleme yapıp ssd'ye kurabilirsin.
  • İlgi ve yanıtınız için teşekkür ederim.
  • slm arkadaşlar bugün bende magazaya gittim aslında kafamda asus vardı fakat sony inceleyince bu seriyi gördüm lakin gözün kapalı giremedim teretdütte kaldım kullanan arkadaşlar anlata bilirlermi artısı eksisi nedir, ben biraz kasa yapısından soğudum eski tasarım hantal bir hava veriyor ama hareket duyarlı olması ve batarya dolunca şarjdayken bataryayı çıkarmanıza gerek kalmadan kendisi irtibatı kesiyor ve intel anakart kullanmasıyla interl işlemci uyum sağladıklarındna serilikte görünüyor sizinde fikirlerinize ihtiyacım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell P25t SSD nasıl takılır?
    geçen yıl önce açıldı
    ssd mi sshd mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.