Şimdi Ara

sony sz430nb xp driverlarını bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amerikadan notebook getiren birinden aldım vista business yukluydu media player 11 bozuktu adsl modemim de vistada calısmadı bende xp kurayım dedim bu yuzdende vista silindi sanırım ..simdide xp ye uygun driver bulamıyorum
    Intel® 945GM cipset diye bircok driver yukledim ama calısmadı 1024 x 768 de cozunurlugu asamadım onceden xp yi kurdugumda bir driver denk gelmiş ses ve goruntu en azından duzgun calısıyordu 64mb ekran kartı gozukuyordu vistayı kurmak icin xp yi sildm ..vistada istediğim yuklemeleri yine yapamadım tekrar xp kurdum cunku 2 işletim sistemiyle calısmak istiyorum ..su an xp kurulu ama ne ses var nede goruntu 1280x 800 cozunurluge ulasamadım film dahi duzgun izlenmiyor oysa video duzenlemek istedigim icin bu notebooku almıstım..vista ile calısan adsl alınca sony nin sitesinden kendi driverlarını yukleyecegim ama xp driverlarını bulamıyorum yardım eden varmı acaba........
    http://b2b.sony.com/Solutions/product/VGN-SZ430N/B

NVIDIA® GeForce® Go 7400 and Intel® Graphics Media Accelerator 950
    Video RAM : 335MB Total Available Graphics Memory13, NVIDIA® GeForce® Go 7400 notebook graphics processing unit (GPU) and 224MB Total Available Graphics Memory13, Intel® Graphics

Media Accelerator 950
    Technology : Hybrid Graphics System
    Chipset : Intel® 945GM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebo34 -- 29 Nisan 2007; 4:57:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.