Şimdi Ara

Sony Tablet ve Xperia Tablet Kullanıcıları Kulübü (202 üye) (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.455
Cevap
40
Favori
192.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samplus

arkadaşlar usb data kablosu ile şarj olmuyor mu bu cihaz?

Cihaz rootlanması gerekiyor. Rootladığınızda usb den şarj olabiliyor. Fakat şu an sürümler Rootlanmıyor. En sON aND 3.2,1 Sürümünde root var dı
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

marketi açtığımda kapatmaya zorla dıyor hata ver,yor birşey indirilmiyor neden, nedr bilen varmı ?

Google Play in günellemelerini kaldırın. Ayarlar >> Uygulamalar >>>> Google Play >>> Güncellemeleri kaldıra tıklayın. Düzelcektir.
  • sagol dostum deneme yanılma ile baya ugrasarak bunu buldum bu tablet nasıl tavsıye edermisin daha para vermedım denıyorum sım kart gırıs yerı aparatı yok bunda ben ıkıncı el 525 tl ye aldım cok temiz garantısı devam edıyor gorusunuz nedır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZE YENİDEN MERHABALAR !!! YENİ KATILAN ÜYELERİMİZ HOŞGELDİNİZ ŞU AN İTİBARİYLE 200 KİŞİYİZ !!!!

Dilerseniz Kulübümüzle ilgili yeni güncellemeleri sizlere aktarmak istiyorum.

1.Kulüp adımız Xperia Tablet alan arkadaşlarımızın olması ve aynı işletim sistemi aynı uygulamaları kullanmamızdan ve yeni arkadaşlarımızında sayfamızdan kolayca sorunlarına çözüm bulması adına SONY TABLET S VE XPERIA TABLET KULLLANICILARI KULÜBÜ olarak değiştirilmiştir.

2.Daha önceden Sony Tablet S i olup Xperia Tablet alan arkadaşlarımızın kullanıcı listesindeki tablet bilgileri Xperia Tablet olarak güncellenmiştir.

3.Yeni Kullanıcılarımız listemize eklenmiş olup 200 Kişiye ulaşmış bulnmaktayız

4. 1.sayfamıza SONY TABLET S VE XPERIA TABLET İÇİN UYGULAMALAR adlı başlık eklenmiş kullanıcılarımız başlıkta olmayan kullandığı programları yazarsa bu başlığa ekleyeceğim. (Başlık RooT Rehberinin altında yer alıyor.

Önümüzdeki Günlerde Kulübümüze Eklenecek Başlıklar

1.XPERIA TABLET INCELEME YAZISI ( XPERIA TABLET i olan arkadaşlarımız tabetlerinin fotolarını çekip gönderirlerse kullanıcı fotoğrafları kütüphnesi yapılabilir ve yeni arkadaşlarımız ve xperia tablete geçmeyi düşünenler için daha yararlı olabilir.)

2. 200. Üyemizin Sony Tablet / Xperia Tablet hakkındaki Görüşleri

3. En uygun Xperia Tablet ve Xperia Tablet Aksesuarları Nereden Alınmalı ?

4. Sony Tablet S VS Xperia Tablet // Neler Değişti ? Sony Tablet i olanlar Xperia Almalı mı ? Dezavantaj ve Avantajlarıyla XPERIA TABLET

5. Xperia Link Programını Tanıyalım !! Artık 3G olmasada Sony Telefonum varsa Tabletimde 3G var.

6. SONY TABLETLERDE Android 4.0.3 (Release 5) İLE NELER DEĞİŞTİ ?? İŞTE YENİ SÜRÜM VE YENİLİKLER

Yeni Üyelerimize Tekrar Hoşgeldiniz Diyor ve Sony Keyfini Sorunsuz Yaşamanızı Temenni Ediyorum

Herkese İyi Forumlar İyi Günler

• quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

sagol dostum deneme yanılma ile baya ugrasarak bunu buldum bu tablet nasıl tavsıye edermisin daha para vermedım denıyorum sım kart gırıs yerı aparatı yok bunda ben ıkıncı el 525 tl ye aldım cok temiz garantısı devam edıyor gorusunuz nedır?

Konu ile ilgili Özel Mesaj Attım Benim Tavsiyemdir. Bu arada 200. Üyemiz olarak Tekrar Hoşgeldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

Orijinalden alıntı: :mert61:

Arkadaşlar cihazı güncelledim fakat google play durduruldu hatsı alıyorum güncellemeden sonra ne yapabilirim.

Ayarlar >> Uygulamalar >>> Google Play >>> Güncellemeleri Kaldır >> Sekmeleriini uygularsanız sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum

Halloldu cok tesekkurler...

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar cihazı güncelledim fakat google play durduruldu hatsı alıyorum güncellemeden sonra ne yapabilirim.

Ayarlar >> Uygulamalar >>> Google Play >>> Güncellemeleri Kaldır >> Sekmeleriini uygularsanız sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum

Halloldu cok tesekkurler...

Rica ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

arkadaşlar usb data kablosu ile şarj olmuyor mu bu cihaz?

Cihaz rootlanması gerekiyor. Rootladığınızda usb den şarj olabiliyor. Fakat şu an sürümler Rootlanmıyor. En sON aND 3.2,1 Sürümünde root var dı

Anladım. Teşekkür ederim.
  • SGPT113TR/S 3g-16gb +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemreelmas

SGPT113TR/S 3g-16gb +1

Hoşgeldiniz :)
  • konunun isminin güncellenmesi çok iyi oldu

• Arkadaslar uygun fiyata sony s tablet buldum ama bir sitede dokunmatigi hassas değil şarji 3 saat gidiyor yazmış birileri. Ne dersiniz arada kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: dreko2000

Arkadaslar uygun fiyata sony s tablet buldum ama bir sitede dokunmatigi hassas değil şarji 3 saat gidiyor yazmış birileri. Ne dersiniz arada kaldım

Doknmatik gayet hassas ben ekrannın parlaklığını full yapsam bile 4 saatten az gitmiyor. Belli pil tasarruf programları var ortalama şarjı kullanıma göre 5,5-8,0 saat arası gidiyor. Ki şu an Release 5 SÜRÜMÜNDE pil kullanımı daha stabil olmuş. Tercih sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

konunun isminin güncellenmesi çok iyi oldu

Evet böylece kulübümüzden Tüm Sony Tablet Kullanıcıları rahatça yararlanabilecek
  • bimeks de 700 tl Sony SGPT111TR Tablet Pc
    edermı acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentyasar

bimeks de 700 tl Sony SGPT111TR Tablet Pc
    edermı acaba

Sony SGPT121TR Xperia Tablet S 32 GB(16gb statik bellek+16gb sd kart hediye)
    3g siz model.
    hepsisony.com'dan 989 TL (ipara ile ödemeyi yaparsanız 940 TL)

240 TL fazla verin, en üst modeli alın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bulentyasar

bimeks de 700 tl Sony SGPT111TR Tablet Pc
    edermı acaba

Sony SGPT121TR Xperia Tablet S 32 GB(16gb statik bellek+16gb sd kart hediye)
    3g siz model.
    hepsisony.com'dan 989 TL (ipara ile ödemeyi yaparsanız 940 TL)

240 TL fazla verin, en üst modeli alın.

Eyvallah bıraz daha para bırıktırelım bakalım
  • Arkadaşlar, android.4.1 sürümü yayınlanırsa güncelleme yapmadan önce çok çok iyi düşünün lütfen. Android 4.1 işletim sistemli bir cihaz satın aldım. Kesinlikle sony tabletteki tadı vermiyor. Flash player apk sı yüklense bile cihaz flash playerı görmüyor.
  • quote:

quote:

konunun isminin güncellenmesi çok iyi oldu

Evet böylece kulübümüzden Tüm Sony Tablet Kullanıcıları rahatça yararlanabilecek

+1 Xperia Tablet

• quote:

Orijinalden alıntı: nargileminmarpucu

Arkadaşlar, android.4.1 sürümü yayınlanırsa güncelleme yapmadan önce çok çok iyi düşünün lütfen. Android 4.1 işletim sistemli bir cihaz satın aldım. Kesinlikle sony tabletteki tadı vermiyor. Flash player apk sı yüklense bile cihaz flash playerı görmüyor.

Belkide Sony tabletlere henüz güncelleme gelmemesinim sebebi budur, flash desteği olmadığı için programları ve tablet performansını stabil hale getiremek uzun sürüyor olabilir?
    Haftaya 4.2 çıkacak, biz hala 4.1 bekliyoruz :)

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.