Şimdi Ara

Sony Tablet ve Xperia Tablet Kullanıcıları Kulübü (202 üye) (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.455
Cevap
40
Favori
192.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SunShinE-Tr

quote:

Orijinalden alıntı: nargileminmarpucu

Arkadaşlar, android.4.1 sürümü yayınlanırsa güncelleme yapmadan önce çok çok iyi düşünün lütfen. Android 4.1 işletim sistemli bir cihaz satın aldım. Kesinlikle sony tabletteki tadı vermiyor. Flash player apk sı yüklense bile cihaz flash playerı görmüyor.

Belkide Sony tabletlere henüz güncelleme gelmemesinim sebebi budur, flash desteği olmadığı için programları ve tablet performansını stabil hale getiremek uzun sürüyor olabilir?
    Haftaya 4.2 çıkacak, biz hala 4.1 bekliyoruz :)

Dostum bu şekilde düşünme geçen yıl herkes ice cream sandwich e geçtiğinde herkes niye sony de geçmiyor diye yakınmaya başladı. Sonra geçenlerde stabilite sorunları pil harcama miktarları programların durduk yere kapanması sorunu oldu sonra 4.0.3.1 e geçtiler stabilite srunu çözüldü pil performansı yükseldi . Sony de direk 4.0.3.1 olarak güncellemeyi verdi ardından Release 5 le de kendi entegrasyonunu sağladı.

Yani illa millet geçiyor diye geçmek pek doğru olmaz. Sony de bu bilinçle yaklaşıyor önce rakiplerinde izliyor ardından developerlara kendi sürümüne uygun yazmalarını istiyor ve güncellemeyi veriyor. Eğer tabletini aldığında 3.2.1 değilse büyük ihtimal rootlamamışsındır. Bu da demek oluyor ki güncelleme gelse bile en az 2 hafta daha türkiyeye gelmesini bekliyeceksin. Ben 3.2.1 zamanında rootlayıp region u USA yapmıştım güncelleme çıkar çıkmaz anında geliyor.

PS Store da türkiye de çalışmıyor sadece Usa kullancııları için var. 4.0.3 e Root çıkarsa rootlayıp region değiştirir Ps store u da kullanırsın.

Bu arada Hoşgeldin

• Arkadaşlar 113 TR modeli olupta en son güncellemeği uükleyen arkadaşlar sorun varmı yokmu diye paylaşırlarsa sevinirim. Artık yaşlandım ve sevmeme rağmen uğraşacak halim ve vaktim yok. Özellikle 3G sorunu yaşamamalıyım, tavsiyeleri ve tecrübelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptansss

Arkadaşlar 113 TR modeli olupta en son güncellemeği uükleyen arkadaşlar sorun varmı yokmu diye paylaşırlarsa sevinirim. Artık yaşlandım ve sevmeme rağmen uğraşacak halim ve vaktim yok. Özellikle 3G sorunu yaşamamalıyım, tavsiyeleri ve tecrübelerinizi bekliyorum.

Son güncellemeyi (4.03) yükledim, 3g sorunu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam,

Tablet P için 4.0.3 r5 update çıktı bilginiz olsun.

Bu arada xda-developers sitesinde android 4.0.3 yazılımını rootlamışlar.
    link :
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886310

Sony tablet P için denedim ama yanlış windows driverı yüklediğim için ilk başta olmadı , arkadaşıma verdim ve aynı teknik ile rootlamış cihazı. Dün yeni update i alınca unroot oldu, bayramdan sonra tekrar rootlatıcağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondemir

quote:

Arkadaşlar 113 TR modeli olupta en son güncellemeği uükleyen arkadaşlar sorun varmı yokmu diye paylaşırlarsa sevinirim. Artık yaşlandım ve sevmeme rağmen uğraşacak halim ve vaktim yok. Özellikle 3G sorunu yaşamamalıyım, tavsiyeleri ve tecrübelerinizi bekliyorum.

Son güncellemeyi (4.03) yükledim, 3g sorunu yok.

Teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube açamıyorum aynı sorunu yaşayan varmı. Tekrar yükledim ama hata veriyor.

• quote:

Youtube açamıyorum aynı sorunu yaşayan varmı. Tekrar yükledim ama hata veriyor.

Son güncelleme çalışmıyor maalesef, ayarlar>uygulamalar , youtube şeçerek güncellemeyi kaldırın.

• Son güncellemeden sonra 3g problemim giderildi. Çok şükür bir sorun yok artık

Fakat bilgisi olan arkadaşlardan ricam eskiden facebook ve twittera normal giriyordum ve gayette memnundum şuan ise örneğin facebook ya da twittera girdiğimde mobile.twitter.com yada mobile.facebook.com olarak giriliyor ve açıkçası ben mobile olarak girmek istemiyorum eskisi gibi normal pc den giriyomuşum gibi sayfaların açılmasını istiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunal107

Son güncellemeden sonra 3g problemim giderildi. Çok şükür bir sorun yok artık

Fakat bilgisi olan arkadaşlardan ricam eskiden facebook ve twittera normal giriyordum ve gayette memnundum şuan ise örneğin facebook ya da twittera girdiğimde mobile.twitter.com yada mobile.facebook.com olarak giriliyor ve açıkçası ben mobile olarak girmek istemiyorum eskisi gibi normal pc den giriyomuşum gibi sayfaların açılmasını istiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkürler.

ben internet sayfası üzerinden giriyorum daha rahat kullanılıyor ve resimleri kayıt etmek kolay oluyor.
  • quote:

Öncelikle browser i açın faceboo a tıklayın bırakın m.facebook kısmına girsin ardından bbrowser in sağ üst köşesne tıklayın.(üs üste karele var 3 tane o kısım) Ardından Request Desktop Site ı işaretleyin ve facbook.com olarak girecektir.

• pirates of caribbean oyununu oynayanınız varmı, ben bir kaç gündür takılı kaldım oyuna . Tablette oynaması daha bir zevkli oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

Öncelikle browser i açın faceboo a tıklayın bırakın m.facebook kısmına girsin ardından bbrowser in sağ üst köşesne tıklayın.(üs üste karele var 3 tane o kısım) Ardından Request Desktop Site ı işaretleyin ve facbook.com olarak girecektir.

Hocam sağol varol bu konudaki emeğin katkın için sonsuz teşekkürler. Bu konu baya kapsamlı olmuş yarın öbür gün Allah korusun siteye bir sorun olursa bu bilgileri bir daha bulamam korkusuyla kaydettim. Utku abi sağol varol. Utku hocam İyi bayramlar diliyorum size ve tüm değerli dostlara

• quote:

quote:

quote:

Hocam sağol varol bu konudaki emeğin katkın için sonsuz teşekkürler. Bu konu baya kapsamlı olmuş yarın öbür gün Allah korusun siteye bir sorun olursa bu bilgileri bir daha bulamam korkusuyla kaydettim. Utku abi sağol varol. Utku hocam İyi bayramlar diliyorum size ve tüm değerli dostlara

Rica ederim ne demek İyi bayramlar diliyorum :)

• Güncelleme sonrası usb storagedeki programlar görünmüyor. Yeni kaydettiklerimide göremiyorum illa tablet kısmına kaydetmek gerekiyor sizde de böylemi. Birde browser da sık kullanılanlar satırsatır yazıydışimdi klasör şeklinde yer kaplıyor ayarı varmı acaba ben bulamadım. Iyi bayramlar

• Benim tablette çok fazla uygulama olmamasına rağmen son update sen sonra hafif kasılmalar oluyor . Sizde de böyle mi yoksa sorun sadece ben de mi :)

• Arkadşlar en bomba sorun camera çalışmıyor diğer 2/3 programda çalışmıyor çözüm varmı acaba

• 4.0.3 release6 yayınlandı, göze çarpan bir değişiklik yok, social life ve reader güncellenmiş.

• Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Tüm Üyelerimize Aileleriyle birlikte güzel ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.

Tabletimi yeni açtım. Biliyorsunuz ben tableti Rootayıp Region olarak A.B.D seçmiştim. Söz konusu güncelleme sanırım Avrupayı kapsıyor veya sadece Xperia Tablete özgü. Şu an için System Update dediğimde Son sürümü kullndığım uyarısını alıyorum. Dolayısıyla söz konusu güncelleme şu an bende bulunmadığı için güncellemeden kaynakklı hataların nasıl gerçekleştiği konusunda herhangi bir fikir yürütemiyorum.

Sony Amerika Sitesinde ise En son sürüm olarak 4.0.3.( Release 5) Görünüyor. Ya Avrupa Kaynaklı yada Usa ya daha sonra gelecek bir güncelleme sanırıım.

GÜNCELLEME YAPACAK ARKADAŞLARA UYARILAR

1. Eğer Tabletinize daha önce Android 4 ve üstü bir yazılım yüklenmediyse lütfen tabletinizi fabrika ayarlarına getirdikten sonra güncelleme yapınız.

2. Diğer güncelleme yapan arkadaşlarımız güncelleme yaptıktan sonra lütfen tabletlerini 2 kez kapatıp açsınlar. Çünkü android işletim sistemi kapatıp açıldıkça düzgün olarak ön yükleme yapadıkları yazılımı yeniden yükleme yaparak onarmaya çalışacaktır. Sorun yaşayan arkadaşlarımızın bu yöntemi denemeleri önemle rica olunnur.

3. Güncellemeden sonra Launcher Ana Menü Durdu hatası almamak için yaptığınız klasörler varsa silin ve tekrardan oluşturunuz.

Herkese İyi Forumlar !!!

• quote:

Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Tüm Üyelerimize Aileleriyle birlikte güzel ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.

Tabletimi yeni açtım. Biliyorsunuz ben tableti Rootayıp Region olarak A.B.D seçmiştim. Söz konusu güncelleme sanırım Avrupayı kapsıyor veya sadece Xperia Tablete özgü. Şu an için System Update dediğimde Son sürümü kullndığım uyarısını alıyorum. Dolayısıyla söz konusu güncelleme şu an bende bulunmadığı için güncellemeden kaynakklı hataların nasıl gerçekleştiği konusunda herhangi bir fikir yürütemiyorum.

Sony Amerika Sitesinde ise En son sürüm olarak 4.0.3.( Release 5) Görünüyor. Ya Avrupa Kaynaklı yada Usa ya daha sonra gelecek bir güncelleme sanırıım.

GÜNCELLEME YAPACAK ARKADAŞLARA UYARILAR

1. Eğer Tabletinize daha önce Android 4 ve üstü bir yazılım yüklenmediyse lütfen tabletinizi fabrika ayarlarına getirdikten sonra güncelleme yapınız.

2. Diğer güncelleme yapan arkadaşlarımız güncelleme yaptıktan sonra lütfen tabletlerini 2 kez kapatıp açsınlar. Çünkü android işletim sistemi kapatıp açıldıkça düzgün olarak ön yükleme yapadıkları yazılımı yeniden yükleme yaparak onarmaya çalışacaktır. Sorun yaşayan arkadaşlarımızın bu yöntemi denemeleri önemle rica olunnur.

3. Güncellemeden sonra Launcher Ana Menü Durdu hatası almamak için yaptığınız klasörler varsa silin ve tekrardan oluşturunuz.

Herkese İyi Forumlar !!!

Sadece Avrupa.

• arkadaşlar cihaza apk uzantılı dosya göndermek isteyince bluetooth direk iptal edyr onaylamıyor direk cihazın içine yükledim açmaya çalışıyorum open file sekmesi aktif değil buna nasıl dışardan uygulama yükleyecez?
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.