Şimdi Ara

Sony Tablet ve Xperia Tablet Kullanıcıları Kulübü (202 üye) (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.455
Cevap
40
Favori
192.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asdfg12

quote:

Orijinalden alıntı: nargileminmarpucu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nargileminmarpucu

quote:

Arkadaşlar tb attığım mkv formatındaki filmleri mx player ile izliyorum ama wifi bağlantılı tv ime bu görüntüyü aktarma şansım varmı..?????

Tv niz DLNA özellikliyse evet. Tv nin modeme kablosuz bağlanması da şart değil, ethernet kablosuyla da bağlı olsa olur.

Tv de dlna özelliği var, normalde tb in kendi video playerin de ve walkman playerindeki dosyaları paylaşıyorum ama mx player de o secenek cıkmıyor bu arada tv den media server aratınca sadece notebook u. Görüyor, sony tb görmüyor tv, ayrıntılı anlatabilirmisin....??

Tablete Skifta uygulaması yükleyin, onunla paylaşıma açın dosyaları. Sonra TV nin my media menüsünden ulaşın.

Skifta yı yükledim, malesef media dosyaiarı içinde mkv veya bluray rip li dosyaları görmüyor, bu işi başaran bir arkadaş varsa yani büyük boyutlu mkv veya bluray ripli dosyalari dlna üzerinden paylaşan birileri varsa nasıl yaptığını anlatırsa bizlerde öğrenmiş oluruz....

Uzantılarını değiştirerek deneyin. Şu sıralar benim deneme imkanım yok ama hatırladığım kadarıyla uzantısı mp4 veya mkv olunca görüyordu bendeki LG marka TV.

TV nin markasına göre tanıdığı formatlar değişebilir.

• Filmin uzantısını mp4 yapıp trailer dosyasının içine atınca filmi izledim, pek takılma yapmadı bunu başardık en azından,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Filmin uzantısını mp4 yapıp trailer dosyasının içine atınca filmi izledim, pek takılma yapmadı bunu başardık en azından,

Bişey değil.
  • ARKADASLAR BIR SORUM OLACAK SONY XPERIA TABLET S YENI ALDIM DA KAFAM KARISTI ACABA XPERIA S ILE SONY TABLET S AYNIMI FORUMDA YAZILANLAR XPERIA TABLET S ICINDE GECERLIMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: SENFONY72

ARKADASLAR BIR SORUM OLACAK SONY XPERIA TABLET S YENI ALDIM DA KAFAM KARISTI ACABA XPERIA S ILE SONY TABLET S AYNIMI FORUMDA YAZILANLAR XPERIA TABLET S ICINDE GECERLIMI

Aynı yazılımı kullanıyorlar Donanımsal farklar dışında Sony tablet s ile aynılar.
  • Iki sorum olacak :
    1- Tabletten Rootsuz SD karttan film izleyebiliyor muyuz?
    2- Bilinmeyen kaynaklara izin açık olsa bile apk dan uygulama kuramıyorum , siz yapabiliyor musununuz?

Cevabı Alıntı veya PM den yazarsanız daha çok yardımcı olmuş olursunuz :)
    Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SELAM ADMİN...hayırlı akşamlar bu arada ben de altı aydır sony tablet kullanıcısıyım ve sorunlarım olduğunda forumdan yararlandım teşekkürler ..bir sorunum var ve acilen cevap bekliyorum ..google playden oyun indiremiyorum güncelleme de yapmıyor takılıp kalıyor deli oldum bir çaresini bulamadım lütfen yardımmmm....yeni oyun indiremiyorumm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurinanç

SELAM ADMİN...hayırlı akşamlar bu arada ben de altı aydır sony tablet kullanıcısıyım ve sorunlarım olduğunda forumdan yararlandım teşekkürler ..bir sorunum var ve acilen cevap bekliyorum ..google playden oyun indiremiyorum güncelleme de yapmıyor takılıp kalıyor deli oldum bir çaresini bulamadım lütfen yardımmmm....yeni oyun indiremiyorumm...

en kesin çözüm tableti fabrika ayarlarına geri döndürmek. tablet açıp kapatınca geçmedi mı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nurinanç

SELAM ADMİN...hayırlı akşamlar bu arada ben de altı aydır sony tablet kullanıcısıyım ve sorunlarım olduğunda forumdan yararlandım teşekkürler ..bir sorunum var ve acilen cevap bekliyorum ..google playden oyun indiremiyorum güncelleme de yapmıyor takılıp kalıyor deli oldum bir çaresini bulamadım lütfen yardımmmm....yeni oyun indiremiyorumm...

Konunun önceki sayfalarında bu soru defalarca cevaplanmıştı ama konu son zamanlarda durağanlaştığı için yine de cevap verelim, hareketlilik olsun:

Ayarla/uygulamalar/Google Play den güncellemeleri kaldır butonuna dokunun.
  • Selamlar. Klavye tus sesini nasil kapatiyoruz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Evivva

Iki sorum olacak :
    2- Bilinmeyen kaynaklara izin açık olsa bile apk dan uygulama kuramıyorum , siz yapabiliyor musununuz?

Teşekkürler

1- evet
    2- ucretsiz uygulama ise evet, parali-crackli uygulama ise root gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: oalbas72

Selamlar. Klavye tus sesini nasil kapatiyoruz acaba?

ayarlar> dil ve giris > standart klavye ayarlari >tus davranisi > klavye sesleri
  • bu sorun yaklaşık bir aydır devam ediyor önceleri önemsemedim çocukların elinden düşmüyor diye ama yok geçmiyoo ayarlar falan o yazdığınız yöntem de işe yaramadı galiba bir de fabrika ayarlarına döndürmem gerekecek ..fotoğraf ve videolarımı komple yedeklemem gerek sanırım offf uzun hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunShinE-Tr

quote:

Iki sorum olacak :

Teşekkürler

1- evet

Nasıl izliyoruz ve bana ucuz bir 64GB lık SD kart önerebilir misiniz :)

• adminsüpersin bütün vaktini elektroniğe mi ayırıyorsun anlamadım ama çoook teşekkürler sorun çözüldü:D valla cevap gelir mi gelmezmi soruma bilsem şimdiye kadar yazardım tekrar tekrar teşekkür ediyorum sorun çıkmasın inşallah ama eğer bi sorunum olursa yine başınızı ağrıtırım..hayırlı akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurinanç -- 2 Kasım 2012; 19:01:56 >
  • Ben hd 1080 p video attım mx playerla biraz kastı sesde oynatmadı tavsıyeler neler deneyenler ne kullanıyor program

• Merhaba arkadaşlar
    Android işletim sistemli bir tablet almak istiyorum.
    Öyle çok aşırı oyun oynamam. Genellikle internette dolaşır sıkça film veya video izlerim. En azından HD videolarda problem yaratmayacak bir cihaz bakıyorum. Sizden yardım istiyorum sony s tablet nasıldır tavsiye eder misiniz?

Motorola xoom2 ye bakıyordum aslında ama onda sd kart girişi yokmuş sanırım.
    Sony dikkatimi çekti. Tasarımını pek sevmedim ama çokta önemli değil, aşılırım.

Yorumlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Merhaba arkadaşlar
    Android işletim sistemli bir tablet almak istiyorum.
    Öyle çok aşırı oyun oynamam. Genellikle internette dolaşır sıkça film veya video izlerim. En azından HD videolarda problem yaratmayacak bir cihaz bakıyorum. Sizden yardım istiyorum sony s tablet nasıldır tavsiye eder misiniz?

Motorola xoom2 ye bakıyordum aslında ama onda sd kart girişi yokmuş sanırım.
    Sony dikkatimi çekti. Tasarımını pek sevmedim ama çokta önemli değil, aşılırım.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Ben şahsen öneriyorum tüm ihtiyaçlarına cevap verecektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SunShinE-Tr

quote:

Iki sorum olacak :

Teşekkürler

1- evet

Nasıl izliyoruz ve bana ucuz bir 64GB lık SD kart önerebilir misiniz :)

Bir yanlışı düzeltelim paralı uygulamalrı ücretsiz kullanmak için root etmenize gerek yok. google a approb yazın ve siteye girip android sekmesine tıklayın ardından tüm apk uzantılı programlara erişim sağlayabilirsiniz.

• YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELDİNİZ. Sizlerden ricamız lütfen 1.sayfamıza giderek tabletimiz hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmanız ve 1.sayfamıza ilgi göstermenizdir. Bu şekilde kulübümüzden daha etkin bir biçimde yararlanabilirsiniz

Herkese iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.