Şimdi Ara

Sony Tablet ve Xperia Tablet Kullanıcıları Kulübü (202 üye) (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.455
Cevap
40
Favori
192.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chaoticsense

Merhaba
    Tableti gece açık bırakıp torrent ile download yapmak istiyorum fakat uyku moduna giriyor ve wifi düşüyor belli bir zaman sonra.
    Arka plan seçeneklerinden wifi hep açık seçili ama uyku modunu engelleyemiyoruz sanırım ekran kapalıyken?

Tune in radyo uygulamasını açık bırakın. Bağlantınız kesilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rootsuz xperia tablet s için aldığım usb kabloyu ps3 sixaxis e bağladım, hemen tanıdı.

Tablette çıkan menüde kablosuz opsiyonu açtım ve sorunsuz çalıştı. Neredeyse yeni oyunların tamamı da destekliyor, oynaması 10 kat daha zevkli.
    ARKADAŞLARA ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...

• İyi akşamlar arkadaşlar...
    Ben de tablet s almayı düşünüyorum ve hepsiburada.com da SGPT112trs modeli 881,52 tl. Ama bu modelde 3G bağlantı yok. 3G modem ile bu sorunu aşabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_saniye

İyi akşamlar arkadaşlar...
    Ben de tablet s almayı düşünüyorum ve hepsiburada.com da SGPT112trs modeli 881,52 tl. Ama bu modelde 3G bağlantı yok. 3G modem ile bu sorunu aşabilir miyiz?

hepsisony.com'da, 100 TL fazlasına xperia s tableti de düşünebilirsiniz. 989TL 16GB+16GB SD KART.
    ipara ödeme opsiyonu ile %5 indirim de yapıyordu geçen ay, şu an var mı o kampanya bilmiyorum.

• +1 tablet s 121 16gb
  • Arkadaşlar çok sevdiğim ve kullandığım tabletimi satılığa çıkarmak zorunda kaldım.burada da paylaşmak istedim.gerekli bilgiler fotolar ilanda mevcut zaten
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-sony-tablet-s-sgpt111trs-cok-temiz-18-ay-garantili-104568584/detay/
  • Arkadaşlar xperia s tablet alacağım önerirmisiniz.
    TV de sony olduğundan daha iyi wi-fi bağlanacağımı düşünüyorum
    tavsiyenizi bekliyorum....
  • Arkadaşlar benim de aklımda bir Sony tablet almak var ama yine de pahalı geliyor bence olması gereken rakamlar 700 civarı iyidir.

Neyse aklıma takılan şeye yanıt verebilir misiniz? Birincisi Xperia tablet düşünüyorum ebook ve pdf dosyalarım için ve bunların hepsi küçük bir hdd de kayıtlı, herşeyi bu tablete yüklemek istemiyorum çünkü dosyalarım çok fazla. Peki ama NTFS formatlı HDD'i görebilir mi FAT32 mi destekliyor sadece?

Bir de aklıma takılan, Windows 8'i metro arayüzünden dolayı gerek dosyalara erişmek gerek ise pratik ve şık bulduğumdan daha cazip geliyor ama Win 8 yüklü Sony tablet yok veya sonradan yüklenebilir mi yoksa Win8'li versiyonlarını mı beklemeliyim bu konuda kafam karışık. Androit kullanmak şart mı Sony alınca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

rootsuz xperia tablet s için aldığım usb kabloyu ps3 sixaxis e bağladım, hemen tanıdı.

Tablette çıkan menüde kablosuz opsiyonu açtım ve sorunsuz çalıştı. Neredeyse yeni oyunların tamamı da destekliyor, oynaması 10 kat daha zevkli.

eyvallah kardooo

vallaha benim aklıma gelmişti diyecektim ki sen denemişsin bileeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: banyman

quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

rootsuz xperia tablet s için aldığım usb kabloyu ps3 sixaxis e bağladım, hemen tanıdı.

eyvallah kardooo

vallaha benim aklıma gelmişti diyecektim ki sen denemişsin bileeeee

Dikkat, "xperia tablet S" in usb adaptör kablosu, "tablet s" inkinden farklı.

Ben önce yanlışlıkla tablet s'inkini almıştım.

----------------------------------------------------
    Tablet S için USB Adaptör Kablosu (SGPUC1)
    http://www.hepsisony.com/pinfo.asp?pid=3593

31,20 TL (ipara ile kargo beleş)

------------------------------------------------------------
    XPERIA Tablet S için USB Adaptör Kablosu (SGPUC3)
    http://www.hepsisony.com/pinfo.asp?pid=5186

40,00 TL (ipara ile kargo beleş)

Bu ürünü alırken online müşteri temsilcisine sordum, bu kablo ne işe yarar diye, müşteri temsilcisi;
    "hdd ve usb bellek bağlandığını biliyorum, fakat ps3 sixaxis controller bağlanıp bağlanmadığı hakkında bir bilgim yok" demişti, ben yine de aldım. Sorunsuz çalıştı.
    Yanlışlıkla tablet s için aldığım, benim hiç bir işime yaramayan orijinal usb adaptor kablo (sony-SGPUC1) almak isteyen olursa, 20 TL adrese teslim kargo dahil bırakırım, hiç kullanılmadı zaten, alalı 20 gün falan anca olmuştur.
    Takas da olur, mesela slim ps3 için stand lazım bana, bunun için kablo+20TL veririm.

• Arkadaşlar 2 sorum var, tabletime vınn modem mikro usb giriş kablosu ile bağlayınca desteklenmiyen usb girişi diyor bu modemi tanıtma şansım varmı, bi de madem ps3 kontroler tanıtabiliyoruz bu oyunları wifi ile tv den oynama şansımız varmı veya kablo ile??????????????

• xperia değil, SGPTR112. Misafir modu sorunum devam etmekle birlikte diğer cevapların için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Arkadaşlar benim de aklımda bir Sony tablet almak var ama yine de pahalı geliyor bence olması gereken rakamlar 700 civarı iyidir.

Neyse aklıma takılan şeye yanıt verebilir misiniz? Birincisi Xperia tablet düşünüyorum ebook ve pdf dosyalarım için ve bunların hepsi küçük bir hdd de kayıtlı, herşeyi bu tablete yüklemek istemiyorum çünkü dosyalarım çok fazla. Peki ama NTFS formatlı HDD'i görebilir mi FAT32 mi destekliyor sadece?

Bir de aklıma takılan, Windows 8'i metro arayüzünden dolayı gerek dosyalara erişmek gerek ise pratik ve şık bulduğumdan daha cazip geliyor ama Win 8 yüklü Sony tablet yok veya sonradan yüklenebilir mi yoksa Win8'li versiyonlarını mı beklemeliyim bu konuda kafam karışık. Androit kullanmak şart mı Sony alınca?

fat32li hdd yi kablo yada dock vesilesi ile kullanabilirsin,Ntfs kullanmak için Tableti root etmek gerekir. aslında çok mühim bir durum değil şayet Evinde kablosuz modem veya rooter/acces point cihazı varsa. Bu sayede kablosuz ağ üzerinden pc ve harddisklerine kablosuz bağlanabilir , dosyalarına ulaşabilirsin, gayet rahat bir kullanım sunuyor özellikle film/müzik olaylarında...

Android tabletlere windows yüklenemiyor, sony win8 li tablet çıkarttı ama henüz satışta değil, ve geldiği zaman fiyatı biraz tuzlu olacaktır. Ben sırf android cihaz istediğim için aldım tableti, seviyorum androidi. Ama sen dersen ki ben android sevmiyorum windows istiyorum o zaman istemediğin bir şeyi alma bence win8 li bir tablete bak derim ;) ben tablette windowstan yana değilim,ios yada android olacak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1907CUCU

Arkadaşlar xperia s tablet alacağım önerirmisiniz.
    TV de sony olduğundan daha iyi wi-fi bağlanacağımı düşünüyorum
    tavsiyenizi bekliyorum....

Evet, imkanın varsa önerilir ;) pişman olmayacaksın...

• quote:

Orijinalden alıntı: w4rsoul

Tableti Sd karta yedekleme işlemi nasıl oluyor arkadaşlar ?

marketten yedekleme / back up programı bulabilirsin.Program + Verileri yedekleme olayı için Titanium back up programı tavsiye olunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cycladol_2624

seçenekleri ikiye düşürdüm bir yardım edin arkadaşlar sony xperia s mi yoksa asustf700 mü

Sony tabi ki

• ???

• quote:

Orijinalden alıntı: SunShinE-Tr

quote:

seçenekleri ikiye düşürdüm bir yardım edin arkadaşlar sony xperia s mi yoksa asustf700 mü

Sony tabi ki

valla dostum üç aylık asus notebookumun ekranı bozulunca asustan biraz soğudum bugünlerde bahtsız bedevi gibiyim valla 3.ye servisten gelen tabletimi açamıyorum bile düşün artık adamlar çinde nasıl üretildiği belli olmayan ürünleri bizlere manyak fiyatlara satıolar bi de asus en iyi nootboklardan biriydi kim sorarsa ama en nihayetinde sony sola telefonum hala sağlam(dün onunda hoparlöründen patlakmış gibi ses geliodu açıp kapattım sonra düzeldi ben bile şaşırdım)neyse şimdi çok kızgınım şimdilik beklemedeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: SunShinE-Tr

quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Arkadaşlar benim de aklımda bir Sony tablet almak var ama yine de pahalı geliyor bence olması gereken rakamlar 700 civarı iyidir.

fat32li hdd yi kablo yada dock vesilesi ile kullanabilirsin,Ntfs kullanmak için Tableti root etmek gerekir. aslında çok mühim bir durum değil şayet Evinde kablosuz modem veya rooter/acces point cihazı varsa. Bu sayede kablosuz ağ üzerinden pc ve harddisklerine kablosuz bağlanabilir , dosyalarına ulaşabilirsin, gayet rahat bir kullanım sunuyor özellikle film/müzik olaylarında...

Android tabletlere windows yüklenemiyor, sony win8 li tablet çıkarttı ama henüz satışta değil, ve geldiği zaman fiyatı biraz tuzlu olacaktır. Ben sırf android cihaz istediğim için aldım tableti, seviyorum androidi. Ama sen dersen ki ben android sevmiyorum windows istiyorum o zaman istemediğin bir şeyi alma bence win8 li bir tablete bak derim ;) ben tablette windowstan yana değilim,ios yada android olacak...

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, evimde kablosuz modem var, yani NTFS HDD'i bir laptopa bağlayıp bu modem üzerinden bilgileri alabilirsiniz mi diyorsunuz? Ya da harici böyle bir dock istasyonu mu almalı buna bağlanan herhangi bir HDD'i görüp erişmem daha kolay olur mu? Root etmek tam olarak nedir bilmiyorum ama zor mudur acep az buçuk anlarım bilgisayar işinden yapabilirim sanırım.

Bi de Xpreia tabletlerin yeni çıktığını söyledi satıcı şu anki satış fiyatı 999, sizce 750 civarına inmesi çok mu zordur, beklemeli miyim ufukta gelmesi beklenen mesela Win 8'li veya başka tabletler olabiliyor o zaman bekleyin şu tarihte uygunu çıkar veya fiyatı düşer diyebilir misiniz?

Kusura bakmayın az para değil, bir aldın mı hep benimle kalsın ve önceliğim olan şeyler için elimde olsun istiyorum, masa üzerinde durup bütün arşivime özellikle resim arşivime oradan ulaşmak veya internetten resim indirmek gibi önceliği olan bir iş için almayı düşünüyorum, hafif, 9.7 ve üzeri inç benim için önemli.

• quote:

arada en az 500 TL fiyat farkı var. asus tf700 daha iyi bir tablet, üstelik fullHD.
    Fakat 1500 TL android tablete verilir mi, orası tartışılır.

Bence 950 TL ye xperia S tablet daha mantıklı bir seçim.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.