Şimdi Ara

Sony Tablet ve Xperia Tablet Kullanıcıları Kulübü (202 üye) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.455
Cevap
40
Favori
192.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

xperia tablet S, hepsisony.com'da 989TL, ödemeyi ipara(paypal gibi birşey) ile yaparsan, %5 indirim yapıyorlardı geçen ay, kampanya devam ediyorsa 940 TL ye falan geliyor, ücretsiz kargo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

@MonitörKertenkelesi

xperia tablet S, hepsisony.com'da 989TL, ödemeyi ipara(paypal gibi birşey) ile yaparsan, %5 indirim yapıyorlardı geçen ay, kampanya devam ediyorsa 940 TL ye falan geliyor, ücretsiz kargo.

60 lira indirim çok değil aslında, üstelik üç beş gün gelmesini bekle şu bu. en iyisi mağazadan almak bu tabletleri, muhatabın birini buluyorsun olmadı bi şey çıktığında koy koltuğunun altına götür bırak veya anında değiştirsinler, elektronik şeyleri internetten aldığındı sürüm sürüm sürünüyor sonra muhatap bulamıyorsun, 60 lira bu eziyete değmez.

ama henüz piyasaya yeni çıkmış biraz zaman geçse iyi olur gibime geliyor.

bi de ikinci elini 700 e kadar bulabildim ama adam aldığı gün veya bir hafta içinde satıyor ya garanti dışı bırakacak bir şey yaptı ise bundan çıkarıyorsa elinden diye de tırsıp alamıyorum:((

mağazalarda inceledim sony markasını da seviyorum her ne kadar laptopları uçak motoru gibi ses çıkarsa da, samsung ile başabaş güzel bi tablet çıkartmış. ama dediğim gibi 1000 lira henüz bana çok geliyor. en azından elimde sağlam laptopum var iken beklentimi karşılayacak sorunsuz 700 ve altı bir model olsa sanki daha iyi olur gibi geliyo. S modeli 700 e yakın ama arasında da çok az fark var iken xperia'dan cayamıyorum:(

• Sony tablet s e vınn modem takmak hakkında fikri olan yok mu, aslında çok önemli bi özellik keşke mümkün olsaydı, seyahatlerde çok iyi olurdu.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

@MonitörKertenkelesi

60 lira indirim çok değil aslında, üstelik üç beş gün gelmesini bekle şu bu. en iyisi mağazadan almak bu tabletleri, muhatabın birini buluyorsun olmadı bi şey çıktığında koy koltuğunun altına götür bırak veya anında değiştirsinler, elektronik şeyleri internetten aldığındı sürüm sürüm sürünüyor sonra muhatap bulamıyorsun, 60 lira bu eziyete değmez.

ama henüz piyasaya yeni çıkmış biraz zaman geçse iyi olur gibime geliyor.

bi de ikinci elini 700 e kadar bulabildim ama adam aldığı gün veya bir hafta içinde satıyor ya garanti dışı bırakacak bir şey yaptı ise bundan çıkarıyorsa elinden diye de tırsıp alamıyorum:((

mağazalarda inceledim sony markasını da seviyorum her ne kadar laptopları uçak motoru gibi ses çıkarsa da, samsung ile başabaş güzel bi tablet çıkartmış. ama dediğim gibi 1000 lira henüz bana çok geliyor. en azından elimde sağlam laptopum var iken beklentimi karşılayacak sorunsuz 700 ve altı bir model olsa sanki daha iyi olur gibi geliyo. S modeli 700 e yakın ama arasında da çok az fark var iken xperia'dan cayamıyorum:(

tablet alacak arkadaşlar, bir de google nexus 10 tableti incelesin mutlaka, samsung imalatını üstlenmiş.
    Yurt dışı satış fiyatı, sony experia tablet s ile aynı, fakat ekran çözünürlüğü fullHD den bile daha yüksek.
    Nexus 10 türkiye'de satılır mı bilmem ama, eğer satılırsa ve fiyatı da 1000 TL civarı olursa, asus t700 ya da experia s tabletler falan zor satar.

Ben xperia s tableti 940 TL civarına hepsisony.com'dan aldım, ürünün kutusu hiç açılmamış, güzelce paketlenmişti.
    Online alışveriş iyidir, yanlızca alacağınız firmaya dikkat edin. Hepsisony.com, ülkemizde e-ticareti en iyi yapan firmalar arasında.
    Öğleden sonra 16:00 da verdiğim sipariş, sonraki gün öğlen ulaştı.
    İsteyenler mağazadan da alır, tamamen güven ve alışkanlık meselesi. Ama 60 TL hiç de az değil bence.

Mağazanın özel bir fiyat avantajı yoksa, alacağım ürünün kalitesine de güveniyorsam, mağazaya falan hiç gerek duymuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaltek -- 10 Kasım 2012; 16:00:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SunShinE-Tr

quote:

Arkadaşlar benim de aklımda bir Sony tablet almak var ama yine de pahalı geliyor bence olması gereken rakamlar 700 civarı iyidir.

Neyse aklıma takılan şeye yanıt verebilir misiniz? Birincisi Xperia tablet düşünüyorum ebook ve pdf dosyalarım için ve bunların hepsi küçük bir hdd de kayıtlı, herşeyi bu tablete yüklemek istemiyorum çünkü dosyalarım çok fazla. Peki ama NTFS formatlı HDD'i görebilir mi FAT32 mi destekliyor sadece?

Bir de aklıma takılan, Windows 8'i metro arayüzünden dolayı gerek dosyalara erişmek gerek ise pratik ve şık bulduğumdan daha cazip geliyor ama Win 8 yüklü Sony tablet yok veya sonradan yüklenebilir mi yoksa Win8'li versiyonlarını mı beklemeliyim bu konuda kafam karışık. Androit kullanmak şart mı Sony alınca?

fat32li hdd yi kablo yada dock vesilesi ile kullanabilirsin,Ntfs kullanmak için Tableti root etmek gerekir. aslında çok mühim bir durum değil şayet Evinde kablosuz modem veya rooter/acces point cihazı varsa. Bu sayede kablosuz ağ üzerinden pc ve harddisklerine kablosuz bağlanabilir , dosyalarına ulaşabilirsin, gayet rahat bir kullanım sunuyor özellikle film/müzik olaylarında...

Android tabletlere windows yüklenemiyor, sony win8 li tablet çıkarttı ama henüz satışta değil, ve geldiği zaman fiyatı biraz tuzlu olacaktır. Ben sırf android cihaz istediğim için aldım tableti, seviyorum androidi. Ama sen dersen ki ben android sevmiyorum windows istiyorum o zaman istemediğin bir şeyi alma bence win8 li bir tablete bak derim ;) ben tablette windowstan yana değilim,ios yada android olacak...

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, evimde kablosuz modem var, yani NTFS HDD'i bir laptopa bağlayıp bu modem üzerinden bilgileri alabilirsiniz mi diyorsunuz? Ya da harici böyle bir dock istasyonu mu almalı buna bağlanan herhangi bir HDD'i görüp erişmem daha kolay olur mu? Root etmek tam olarak nedir bilmiyorum ama zor mudur acep az buçuk anlarım bilgisayar işinden yapabilirim sanırım.

Bi de Xpreia tabletlerin yeni çıktığını söyledi satıcı şu anki satış fiyatı 999, sizce 750 civarına inmesi çok mu zordur, beklemeli miyim ufukta gelmesi beklenen mesela Win 8'li veya başka tabletler olabiliyor o zaman bekleyin şu tarihte uygunu çıkar veya fiyatı düşer diyebilir misiniz?

Kusura bakmayın az para değil, bir aldın mı hep benimle kalsın ve önceliğim olan şeyler için elimde olsun istiyorum, masa üzerinde durup bütün arşivime özellikle resim arşivime oradan ulaşmak veya internetten resim indirmek gibi önceliği olan bir iş için almayı düşünüyorum, hafif, 9.7 ve üzeri inç benim için önemli.

Evet kablosuz bağlanabilirsin, benim hdd ler notebook a bağlı, ağ üzerinden pc ve hdd içeriğini görebilirsin, ben filmleri bu şekilde izliyorum. Tabi bu durumda pc de açık olması gerekli ;) pc ye bağımlı olmasın diyorsan usb ara kablosu yada usb girişli dock alıp bağlantı yapabilirsin, bu durumda hdd fat32 formatlı olması gerekli, yada belirttiğim gibi root yaptıktan sonra ntfs bağlayabilirsin, root ile ilgili xda sitesini takip edebilirsin.
    Diğer bir konu 750 lere düşmesi bence çok zor. Madem acelen yok win8 li tabletler piyasaya gelsin, o zaman belki biraz daha düşebilir fakat ben 850lerin altına düşmesini sanmıyorum.
    Dediğim gibi pc de bulunan tüm arşivine resim müzik video döküman vs ağ üzerinden ulaşabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asdfg12

Sony tablet s e vınn modem takmak hakkında fikri olan yok mu, aslında çok önemli bi özellik keşke mümkün olsaydı, seyahatlerde çok iyi olurdu.....

Modem takılabilir fakat tableti Rootlamak lazım, tabi modem takmak için usb ara kablosu gerekli ve seyehat halinde üzerinde kablo ile modem takılmış bir tablet ne kadar kullanışlı olur orası tartışılır, bunun yerine mümkün ise telefonunuzun intrnetini paylaştırp kablosuz kullanmak daha mantıklı olacaktr tabi telefonunuzun bu özelliği var ise.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony tablet almak isteyen dükkanıma baksın. sıfır, garantili, paketi hiç açılmamış tablet satıyorum
  • quote:

quote:

Arkadaşlar benim de aklımda bir Sony tablet almak var ama yine de pahalı geliyor bence olması gereken rakamlar 700 civarı iyidir.

Neyse aklıma takılan şeye yanıt verebilir misiniz? Birincisi Xperia tablet düşünüyorum ebook ve pdf dosyalarım için ve bunların hepsi küçük bir hdd de kayıtlı, herşeyi bu tablete yüklemek istemiyorum çünkü dosyalarım çok fazla. Peki ama NTFS formatlı HDD'i görebilir mi FAT32 mi destekliyor sadece?

Bir de aklıma takılan, Windows 8'i metro arayüzünden dolayı gerek dosyalara erişmek gerek ise pratik ve şık bulduğumdan daha cazip geliyor ama Win 8 yüklü Sony tablet yok veya sonradan yüklenebilir mi yoksa Win8'li versiyonlarını mı beklemeliyim bu konuda kafam karışık. Androit kullanmak şart mı Sony alınca?

fat32li hdd yi kablo yada dock vesilesi ile kullanabilirsin,Ntfs kullanmak için Tableti root etmek gerekir. aslında çok mühim bir durum değil şayet Evinde kablosuz modem veya rooter/acces point cihazı varsa. Bu sayede kablosuz ağ üzerinden pc ve harddisklerine kablosuz bağlanabilir , dosyalarına ulaşabilirsin, gayet rahat bir kullanım sunuyor özellikle film/müzik olaylarında...

Android tabletlere windows yüklenemiyor, sony win8 li tablet çıkarttı ama henüz satışta değil, ve geldiği zaman fiyatı biraz tuzlu olacaktır. Ben sırf android cihaz istediğim için aldım tableti, seviyorum androidi. Ama sen dersen ki ben android sevmiyorum windows istiyorum o zaman istemediğin bir şeyi alma bence win8 li bir tablete bak derim ;) ben tablette windowstan yana değilim,ios yada android olacak...

Kablosuz ağ üzerinden nasıl laptopa bağlanabiliriz, anlatabilirmisiniz. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptansss
    Kablosuz ağ üzerinden nasıl laptopa bağlanabiliriz, anlatabilirmisiniz. Teşekkürler.

ihtiyacimiz olan 2 sey var, pc nizin bagli oldugu agin ip adresi ve file explorer (ES File Explorer kullaniyorum)

Bilgisayardan isaretli yerlere tiklayarak ip adresinizi gorebilirsiniz,

Tabletten es file explorer programini acip ustten ag sekmesine gelin,yeni yazan yere tiklayarak yeni bir sunucu olusturun,
    sunucu yazan yere ip adresiniz/ulasmak istediginiz klasor yada hdd ismi(/C, /D, /videos...vb) yazabilirsiniz, ornegi resimde mevcut ,
    windows kullanici adi ve parolanizi da alt kisma yazin.
    tabi dosyalarinizi ve hardiskinizi paylasima acmayi unutmayin,
    virus ve internet security gibi programlar pc ye erisimi engelleyebilir, programi kapatirsaniz sorun olmayacaktir.

ayarlari yaptiktan sonra file explorer & sony walkman & album & filmler programlari ile pc ye baglanabilirsiniz...

• merhaba pc kullanıcı adını yazıyorum ancak sıfre kullanmadıgım ıcın o alanı bos bırakıyorum.Baglanamıyorum.Yenı kullanıcı adı ve sıfreyle baglanın dıyor baska ne yapabılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcansu

merhaba pc kullanıcı adını yazıyorum ancak sıfre kullanmadıgım ıcın o alanı bos bırakıyorum.Baglanamıyorum.Yenı kullanıcı adı ve sıfreyle baglanın dıyor baska ne yapabılırım.

Şifresiz bağlanmıyor maalesef, hesabınıza şifre oluşturup o şekilde bağlanmanız gerekli. Artı kullanıcı adını büyük harflerle yazın.

• öncelikle cevaplarınıza geç teşekkür ettiğim için kusuruma bakmayın. yoğunluktan dolayı ancak yazabiliyorum. inanın ki bu tablet kullsnımı çok keyifli ama birazcık da sıkıntılı olabiliyor. çünkü herşeyi denemek istiyorsunuz.. buradan mı yazmam gerekiyordu bilemiyorum ama 2 sorum daha oöucak

1- sdcard2 yi nasıl formatlayabilirim tabletten?

2- uzaktan kumanda özelliği digiturk için var ama çalışmıyor, bu neden olabilir?

şimdiden çok teşekkürler..

• 2.sorun bende de oldu birkaç tip var ben type-2 yi denedim oldu.
  • SGPT121TR sony xperia s tablet aldım eklerseniz sevinirim.
  • adobe flush shockwave programını tablete indirdim... DCIM nin içinde ama hala shockwave destekli dökümanlarımı açmıyor... bu işlerde de iyi değilimdir... yardım !
  • dsmart hd+
    goldmaster marka olanından.

Akıllı öğrenme sistemi haricinde kumanda edebilen hangi marka ve tip kaç yaptığını yazabilir mi?
  • quote:

quote:

merhaba pc kullanıcı adını yazıyorum ancak sıfre kullanmadıgım ıcın o alanı bos bırakıyorum.Baglanamıyorum.Yenı kullanıcı adı ve sıfreyle baglanın dıyor baska ne yapabılırım.

Şifresiz bağlanmıyor maalesef, hesabınıza şifre oluşturup o şekilde bağlanmanız gerekli. Artı kullanıcı adını büyük harflerle yazın.

Tesekkur ederım.Ancak basaramadım.
  • quote:

quote:

quote:

Dosya transferi için bağlanacaksanız Wifi file transfer uygulamasını kullanabilirsiniz.

DLNA ile medya paylaşımı yapacaksanız tablette Skifta, windowsda NeroMediaHome 4 ya da Skiftanın windows programını kullanabilirsiniz.

PocketCloud uygulamasını her iki cihaza kurarak da uzak masaüstü bağlantısı yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nargileminmarpucu -- 12 Kasım 2012; 18:07:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ateskiko

adobe flush shockwave programını tablete indirdim... DCIM nin içinde ama hala shockwave destekli dökümanlarımı açmıyor... bu işlerde de iyi değilimdir... yardım !

Shock Wave, Smart SWF Player ve SWF Player uygulamalarını deneyin.
  • quote:

quote:

quote:

Aklıma gelen sebepler;
    /virüs programı açık olabilir,
    /windows güvenlik duvarı açık olabilir,
    /kullanıcı adınız türkçe karakter içeriyor olabilir,
    /pc nin bağlı olduğu ağın ip numarası değişmiş olabilir,
    /bilgisayarınız homegroup yada workgroup gibi bir ağa bağlı olmadığı için dosyalara ulaşamıyor olabilirsiniz.

Ilk başlarda bu sebeplerden dolayı ve şifre olmadığı için bende bağlantı kuramamıştım, uğraştırdı biraz ama değdi sonuçta. Hala olmaz ise nargileminmarpucu arkadaşımızın dediği alternatifleri kullanabilirsiniz...

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.