Şimdi Ara

Sony Tablet ve Xperia Tablet Kullanıcıları Kulübü (202 üye) (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.455
Cevap
40
Favori
192.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim xperia s tablet hakkında bir sorum var. Forumu baştan sonra okuma şansım olmadı, belki bahsedilmiştir ama, geçenlerde bir bayide 3G li tabletin ne zaman geleceğini sordum, o sırada satıcı bana, "android telefonunuz varsa onun internetinden wi-fi olarak bağlanabilirsiniz" dedi. o anda aklıma gelmedi ama bildiğim kadarıyla bunu için (wi-fi hotspot dediğimiz şey) cihazların aynı sistem olması gibi bir şart yok. Mesela ben kendi android telefonumla bir iphone'un yayınladığı wi-fi a bağlanmıştım.

Kısacası xperia s tabletle her türlü cep telefonunu wi-fi hotspot olarak kullanıp internete girebilir miyim yoksa o cihazın da android mi olması lazım? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa memnun olurum.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsert16

Teşekkürler Utkubulutşimşek, sorun çözüldü.

Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eatag

Herkese selam,

Benim xperia s tablet hakkında bir sorum var. Forumu baştan sonra okuma şansım olmadı, belki bahsedilmiştir ama, geçenlerde bir bayide 3G li tabletin ne zaman geleceğini sordum, o sırada satıcı bana, "android telefonunuz varsa onun internetinden wi-fi olarak bağlanabilirsiniz" dedi. o anda aklıma gelmedi ama bildiğim kadarıyla bunu için (wi-fi hotspot dediğimiz şey) cihazların aynı sistem olması gibi bir şart yok. Mesela ben kendi android telefonumla bir iphone'un yayınladığı wi-fi a bağlanmıştım.

Kısacası xperia s tabletle her türlü cep telefonunu wi-fi hotspot olarak kullanıp internete girebilir miyim yoksa o cihazın da android mi olması lazım? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa memnun olurum.

Teşekkürler

Merhabalar;

XPERI TABLET S de yeni bir özellik olan Xperia Link sayesinde istediğiniz her an telefonun internetini tabletinizl paylaştırrabilirsiniz.

ADIMLAR :

1. Xperia Link Programı Yüklü ve Güncel (EVET/HAYIR) Evet'se Devam

2. Telefonumuz Android 2,3 Froyo veYA daha üst bir android işletimine mi sahip ? ( EVET/HAYIR) EVET se Devam HAYIR ise Ne yazık ki Android Sistem DIŞINDA Xperia Link çalışmıyor.

KULLANMAK İÇİN ANDROID İŞLETİM SİSTEMİNE SAHİP OLMANIZ GEREKLİDİR.

3. Telefonumuzla Tabletimizi Eşleştiriyoruz. Ve işlem tamam

• arkadaslar google store dan indirdiğim uygulamaları kullanabiliyorken haricen internetten indirdiğim uygulamalar neden çalımıyor ( oyun,navigasyon ve hersey)
    baska bir ayarmı yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decomplier

arkadaslar google store dan indirdiğim uygulamaları kullanabiliyorken haricen internetten indirdiğim uygulamalar neden çalımıyor ( oyun,navigasyon ve hersey)
    baska bir ayarmı yapmam gerekiyor

Ayarlar-güvenlik- bilinmeyen kaynaklar ı tıklayın. Sorununuz çözülecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Xperia 32gb Wifi model aldım hocam ekliyebilirsiniz benide.Şimdi aparatları almaya geldi sıra ama para kalmadı
  • dediğinizi yaptım ama yine olmadı open secenegi aktif olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dediğinizi yaptım ama yine olmadı open secenegi aktif olmuyor

Google Play Store dan File Manager adlı programı indirin. ( İlk başta ayarlar kısmında SAHTE uygulamalara izin ver kısmını işaretlleyin sanırım yapmışşınız onu) ddaha sonnra indirdikten sonra File Manager ı açın ardından apk uzantılı programınızzı nereye indirdiyeniz ki genellikle downloads klasörüdür. Ona tıklayın ardından Apk dosyasına tıklayıp ykleye basın ve yükleme yapacakır.

ADIMLAR :

1.GOOGLE PLAY STORE DAN FILE MANAGER YUKLENECEK

2. ARDINDAN FILE MANAGER AÇILACAK

3. EĞER DOSYAMIZIN UZANTTISI APK DEĞİLSE DOSYAYA UZUN DOKUNARAK YENİDEN ADLANDIR DENİLECEK VE SONUNA APK EKLENECEK (Örneğin : dosya.apk)

4.ARDINDAN SIRASIYLA FILE MANAGER PROGRAMININ İÇİNDEKİ sdcard >>> Downloads KLSÖRÜNE TIKLANACAK VE HANGİ apk yı Yüklemek istiyrsak ona dokunacağız ve yükle diyeceğiz.

İşlem Bu kadar Görüşmek üzere

• arkadaşlar bende tablet s 16 gb wifi cihaz var evimdeki tv toshiba hdmi çıkışı var tabletimi nasıl tv ye bağlarım saygılar?
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaqa17

arkadaşlar bende tablet s 16 gb wifi cihaz var evimdeki tv toshiba hdmi çıkışı var tabletimi nasıl tv ye bağlarım saygılar?
    Sony de Hdmi çıkışı yok DLNA adlı wireless abanlı bir sistem var Eğer televizyonunda DLNA teknolojisi varsa DLNA simgsine dokunup ayarları yaparak bağlanabilirsin. ( DLNA teknolojisi nedir ? için 1.sayfamızı inceleyebilirsin. DLNa teknolojisini Tv destekliyormu ??? gOOGLE A Toshiba Model DLNA yazıp bulabilirsin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

arkadaşlar kafaya koydum.Tableti rootluyacam

Basit rootlama gösteren türkçe link atabilir msiniz

1.sayfamızda Root rehberi mevcuttur. İlk sayfamıza giderek root rehberimizden faydalanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

1.sayfamızda Root rehberi mevcuttur. İlk sayfamıza giderek root rehberimizden faydalanabilirsiniz.

tableti ıcs 4.0 yapmıştım.Yine de rootlayanilirim değil mi?
  • quote:

quote:

quote:

tableti ıcs 4.0 yapmıştım.Yine de rootlayanilirim değil mi?

İcs nin root u şu anda beta durumunda ve eğer kernel versiyonu 2,69 veya 2,39 ise rootlama yapılmıyor bildiğim kadarıyla kernnel versiyonunu öğrenmek için Ayarlar >> Tablet Hakkında sekmelerini takip ederek öğrenebilirsiniz.

• Herkese merhabalar bugün Xperia 32GB tablet aldım ancak kılıf ve usb dönüştürme aparatları vs. varmı acaba?
    Neredene temin edebiliriz?
    Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Herkese merhabalar bugün Xperia 32GB tablet aldım ancak kılıf ve usb dönüştürme aparatları vs. varmı acaba?
    Neredene temin edebiliriz?
    Yardımcı olursanız sevinirim

Kılıf usb dönüştürüc şarj dock u bluetooth klavye bunlar tabletten ayrı olarak satılır.

Temin olarak Sony Centerlar ve İnternetten satış yapan diğer kanallarda bulabilirsiniz ( örnek gittigidiyor morfare btsony hepsiburada vb gibi)

Hayırlı Olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa147

xperia s tablet aldım yeni. Bu fiyata alınabilecek daha iyi bir cihaz yok buna inanın.

xperia s tablet Satışa sunuldumu 3 g varmı nerden kaça aldınız teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biz

quote:

Orijinalden alıntı: alfa147

xperia s tablet aldım yeni. Bu fiyata alınabilecek daha iyi bir cihaz yok buna inanın.

xperia s tablet Satışa sunuldumu 3 g varmı nerden kaça aldınız teşekkürler.

3g olan modeli gelmemiş bu 3g olmayan 121 modeli. Zaten 3g olsa da almazdım. Zaten yanımızda telefon taşıyoruz internet için onu kullanabiliriz. Optimum yenisahra alışveriş merkezinin alt katında sony bayisinden k.kartı tek çekimle 1000 tl ye aldım.Bu arada kumanda fonksiyonu çok işe yarıyor bütün cihazları kumanda ediyor. Ekran kalitesi çok çok iyi hatta alırken samsunglarla karşılaştırdım canlı canlı. Sonuç; elde var sony xperia tablet :)

• quote:

quote:

dediğinizi yaptım ama yine olmadı open secenegi aktif olmuyor

Google Play Store dan File Manager adlı programı indirin. ( İlk başta ayarlar kısmında SAHTE uygulamalara izin ver kısmını işaretlleyin sanırım yapmışşınız onu) ddaha sonnra indirdikten sonra File Manager ı açın ardından apk uzantılı programınızzı nereye indirdiyeniz ki genellikle downloads klasörüdür. Ona tıklayın ardından Apk dosyasına tıklayıp ykleye basın ve yükleme yapacakır.

ADIMLAR :

1.GOOGLE PLAY STORE DAN FILE MANAGER YUKLENECEK

2. ARDINDAN FILE MANAGER AÇILACAK

3. EĞER DOSYAMIZIN UZANTTISI APK DEĞİLSE DOSYAYA UZUN DOKUNARAK YENİDEN ADLANDIR DENİLECEK VE SONUNA APK EKLENECEK (Örneğin : dosya.apk)

4.ARDINDAN SIRASIYLA FILE MANAGER PROGRAMININ İÇİNDEKİ sdcard >>> Downloads KLSÖRÜNE TIKLANACAK VE HANGİ apk yı Yüklemek istiyrsak ona dokunacağız ve yükle diyeceğiz.

İşlem Bu kadar Görüşmek üzere

tesekkürler sonunda basardım
    acemi olmak kötü ama hersey zamanla değilmi..

• Merhaba..bir süre önce sony s tablet almak üzereydim fakat sony s serisini geri çekiyor gibisinden bir şeyler duydum ve almaktan vazgeçip diğer markalara yöneldim fakat hiç biri içime sinmedi..gördüğüm kadarıyla sony bu cihazı hala satıyor geri çekmek gibi bir şey söz konusu değil galiba..32 gb wi-fi modelini almayı düşünüyorum fakat kullanıcılara şunu sormak istiyorum..bende samsung wave 1 var bada 2.0 işletim sistemli..wi-fi ile telefonumun internetini kullanmak istiyorum..bu iki cihaz arasında uyumsuzluk problemi var mı acaba? iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.