Şimdi Ara

Sony Tablet ve Xperia Tablet Kullanıcıları Kulübü (202 üye) (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.455
Cevap
40
Favori
192.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

Orijinalden alıntı: SonyEricsson Via

arkadaşlar tablet s (xperia olmayan ) için usb portundan bağlanan joystick - gamepad istiyorum. yalnız öyle çokda pahalı olmayacak basit modellerden deneyen vaymı? öneriniz nedir?

Snoopy marka gamepad ler uyumluydu sanırım 19,90 mı ne fiyatı

Teşekkürler.. bugün aldım modeli ise "snopy" tek o ile, FT28b1, gness lite ile full çalışıyor ama N64 emülatorü ise sadece 4 yön tuşu dışında hiç birini çalıştırmadı... diğer oyunlarıda oynayamadım :((( acaba farklı emülatörlerle denesem olurmu veya çalışan bildiğiniz oyunlar varmı ? çok teşekkürler....

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar tablet s (xperia olmayan ) için usb portundan bağlanan joystick - gamepad istiyorum. yalnız öyle çokda pahalı olmayacak basit modellerden deneyen vaymı? öneriniz nedir?

Snoopy marka gamepad ler uyumluydu sanırım 19,90 mı ne fiyatı

Teşekkürler.. bugün aldım modeli ise "snopy" tek o ile, FT28b1, gness lite ile full çalışıyor ama N64 emülatorü ise sadece 4 yön tuşu dışında hiç birini çalıştırmadı... diğer oyunlarıda oynayamadım :((( acaba farklı emülatörlerle denesem olurmu veya çalışan bildiğiniz oyunlar varmı ? çok teşekkürler....

Pes 12 ve Crash Bandicoot u denediniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drutkubulutsimsek -- 6 Aralık 2012; 18:42:10 >

• şu root olayını güncel haliyle tekrardan anlatabilecek biri var mı?
  • Beyler bende aldım sony xperia tablet s 32 gb. Biri bana nasıl ekran goruntusu alacagımı soyleyebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia tablet s 3g için custom rom çıktımı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: whakan02

şu root olayını güncel haliyle tekrardan anlatabilecek biri var mı?

1.Sayfamızda yazdığım yazı aynen uygularsanız çözüme kavuşur. ROOT yine aynı şekilde yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --yep--

Xperia tablet s 3g için custom rom çıktımı arkadaşlar

Xda developers da bazı modlar var ama onlarda yüklendikten sonra cihaz brick oldu mu sorumluluk kbul etmiolar.
  • Xperia tablet için usb ve hdmi çevirici aksesuarın ucuz yollu olanı yokmu beyler 130 lira tutuyor ikisinin maliyeti.

• quote:

Orijinalden alıntı: souris

Xperia tablet için usb ve hdmi çevirici aksesuarın ucuz yollu olanı yokmu beyler 130 lira tutuyor ikisinin maliyeti.

Gittigidiyor veya yurtdışından amazon.com veya ebay den biraz daha ucuzza alınabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Utku hocam kulübe benide eklerseniz sevinirim sgpt113tr/3g 16gb
  • Merhabalar. Bende 113 modeli ile aranıza yeni katıldım. Bence fiyat ve performans olarak gayet başarılı ve şık bir ürün. Şuan gayet memnunum. Tabi ara ara sorularım olacaktır.Örneğin ilk sorum şu. Bende daha önce galaxy tab 7 vardı. O model sim kart girişi olan ve gsm özelliği olan bir modeldi. Ancak piyasadaki diğer tabletlere baktığımda ya sim girişleri yoktu ya da varsa dahi sadece data kullanım için vardı. Bu ürünü sitenizde ve başka sitelerde inceledim. Her nekadar sim kart girişi yazan biryer görmediysemde 3g olan 113 modelinin daha pahalı oluşu ve 3g üzerine basa basa belirtilmesi beni 113 e yöneltti. Çok uzun oldu biliyorum. Şimdi ben bunda evimdeki wireless internet ve cep telefonumdan mobil ap yani hotspot açarak bağlanıyorum. Birde 111 modeli var. Oda aynı kanallala bağlanabiliyor. Bizzat deneme şansım oldu. Yani aradaki fark nedir sim kart girişide yoksa. 3g li olan ile olmayan model arasındaki fark nedir. Teşekkür ederim. Saygılar

• arkadaşlar bişi sorucam...bende bi süre önce bu tableti aldım yabancı forumlarda falanda sony tablet s 4.1 jelly bean güncellemesi gelicek diye bir bilgi var..bilgisi olan varmı doğrumudur acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: COWABUNGA

Selam Utku hocam kulübe benide eklerseniz sevinirim sgpt113tr/3g 16gb

Hoşgeldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

arkadaşlar bişi sorucam...bende bi süre önce bu tableti aldım yabancı forumlarda falanda sony tablet s 4.1 jelly bean güncellemesi gelicek diye bir bilgi var..bilgisi olan varmı doğrumudur acaba ?

Jelly Bean Gelecek Martta gelmesi bekleniyor. Hem Xperia Tablet Hem de Tablet S için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakiyilmaz

Merhabalar. Bende 113 modeli ile aranıza yeni katıldım. Bence fiyat ve performans olarak gayet başarılı ve şık bir ürün. Şuan gayet memnunum. Tabi ara ara sorularım olacaktır.Örneğin ilk sorum şu. Bende daha önce galaxy tab 7 vardı. O model sim kart girişi olan ve gsm özelliği olan bir modeldi. Ancak piyasadaki diğer tabletlere baktığımda ya sim girişleri yoktu ya da varsa dahi sadece data kullanım için vardı. Bu ürünü sitenizde ve başka sitelerde inceledim. Her nekadar sim kart girişi yazan biryer görmediysemde 3g olan 113 modelinin daha pahalı oluşu ve 3g üzerine basa basa belirtilmesi beni 113 e yöneltti. Çok uzun oldu biliyorum. Şimdi ben bunda evimdeki wireless internet ve cep telefonumdan mobil ap yani hotspot açarak bağlanıyorum. Birde 111 modeli var. Oda aynı kanallala bağlanabiliyor. Bizzat deneme şansım oldu. Yani aradaki fark nedir sim kart girişide yoksa. 3g li olan ile olmayan model arasındaki fark nedir. Teşekkür ederim. Saygılar

3G li modelde : Sim kartınızdan direk bağlanabilirsiniz. Pilin dayanma süresi uzun ve bağlantı daha stabildir.

3G olmayan model de : Eğer Android işletim sistemli bir telefona sahipseniz. Tabletin içindeki Xperia Link programını çalıştırarak telefonunuzu kulanarak internete girebilirsiniz. Pilin dayanma süresi kısadır. Arı telefonunuzun şarjı da internete giriş sürenizi etkileyecektir. oonuçta Bluetooth üzerinde bağlantı yaptığınız için hem tablet hem telefonunuz daha fazla pil tüketecektir.

• 3G li modelde : Sim kartınızdan direk bağlanabilirsiniz derken ve diğer bağlanma alternatifinin 3g yoksa cep telefonundan paylaşım yapmak şeklinde açıkladığınıza göre sim karttan direk nasıl oluyor. Göremediğim biyerlerde sim kart girişimi var. Tesekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: COWABUNGA

Selam Utku hocam kulübe benide eklerseniz sevinirim sgpt113tr/3g 16gb

Hoşgeldiniz

Hoşbulduk sağolasın. :)
  • Kusura bakmayın. Benim ahmaklığım. Simkart yuvasını mini sd olarak algılıyorum :) meğer simmiş. E adamlar sd nin yanına sd yazmıs sim yazması zor gelmiş herhaldeherhalde. Ayrıca takıp çıkarması hiç kolay değil. Tab 7 deki gibi basınca yaylı ileri deoğru iten bir sistem yapamamışlarmı anlayamadım.

• Tablete system update gelmiş yapan var mı? Yapmalımıyız şu flash olayı vardı desteklemiyor falan deniyordu bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingablu

Tablete system update gelmiş yapan var mı? Yapmalımıyız şu flash olayı vardı desteklemiyor falan deniyordu bilgisi olan var mı?

Özellikle 3G de sorun olmasında. Deneyen arkadaşlar varsa yazsın lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.