Şimdi Ara

Sony Tablet ve Xperia Tablet Kullanıcıları Kulübü (202 üye) (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.455
Cevap
40
Favori
192.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaptansss

quote:

Orijinalden alıntı: kingablu

Tablete system update gelmiş yapan var mı? Yapmalımıyız şu flash olayı vardı desteklemiyor falan deniyordu bilgisi olan var mı?

Özellikle 3G de sorun olmasında. Deneyen arkadaşlar varsa yazsın lütfen

Sistem güncellemesini şimdi yaptım, 3g sorunu yok, şu an tabletten 3g kullanarak yazıyorum. Ama hangi değişikliklerin olduğunu henüz keşfedebilmiş değilim. Biraz daha kurcalayıp bulduklarımı yazacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondemir

quote:

Orijinalden alıntı: kaptansss

quote:

Orijinalden alıntı: kingablu

Tablete system update gelmiş yapan var mı? Yapmalımıyız şu flash olayı vardı desteklemiyor falan deniyordu bilgisi olan var mı?

Özellikle 3G de sorun olmasında. Deneyen arkadaşlar varsa yazsın lütfen

Sistem güncellemesini şimdi yaptım, 3g sorunu yok, şu an tabletten 3g kullanarak yazıyorum. Ama hangi değişikliklerin olduğunu henüz keşfedebilmiş değilim. Biraz daha kurcalayıp bulduklarımı yazacağım.

ben de gece yaptım güncellemeyi ne değişmiş anlamadım açıkçası
    release 5a olmuş belki 3g yi düzeltmek için yapmışlardır gerçi ben çok bi problem yaşamıyordum ama neyse bakalım değişiklik bulan olursa haber versin

• Cihaz ile ilgili güncelleme geldiğinde ekran küçük bir alanda kaydırılabilir olarak değişikliklerin listesi yazıyor. " Cihaz xperia tablet"

Gece baktım şarjım yetmediği için yapamamıştım aklımda kalanlar ;

*SDXC kart desteği

*vpn bağlantı problemi çözümü
  • Harici sd karttaki dosyaları taşıma konusundaki sorun güncelleme sonrası çözülmüş görünüyor. Bunun dışında işe yarar bir değişiklik görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

Orijinalden alıntı: SonyEricsson Via

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SonyEricsson Via

arkadaşlar tablet s (xperia olmayan ) için usb portundan bağlanan joystick - gamepad istiyorum. yalnız öyle çokda pahalı olmayacak basit modellerden deneyen vaymı? öneriniz nedir?

Snoopy marka gamepad ler uyumluydu sanırım 19,90 mı ne fiyatı

Teşekkürler.. bugün aldım modeli ise "snopy" tek o ile, FT28b1, gness lite ile full çalışıyor ama N64 emülatorü ise sadece 4 yön tuşu dışında hiç birini çalıştırmadı... diğer oyunlarıda oynayamadım :((( acaba farklı emülatörlerle denesem olurmu veya çalışan bildiğiniz oyunlar varmı ? çok teşekkürler....

Pes 12 ve Crash Bandicoot u denediniz mi ?

hayır o ikisi ile denemedim ama crash bandicoot, her defasında sd datalarını internet ten indirmek istiyor... 2-3 kez indirdim artık sıkıcı olmaya başladı... şimdi N64 emülatörün yeni update ettim ve joystick full çalıştı :)))))) artık nintendo oyunlarını oynaya biliyorum hemde full kalitede...

• arkadaslar tablete bu playstation oyunlarını nası indiricez.Psm(playstation mobile) ye girdim orda oyun yoktu sonra üye oldum o zamanda türkiye secenegi yok.Sonrada dedim acaba nası oyunlar var.Ülkemi amerika olarak değiştirdim o zaman oyunlar cıktı ama hepsi rezil cocuk oyunları acaba oyunları PSM den değilde baska yerdenmi indiricez Lütfen yardımcı olun arkadaslar şimdiden tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandlyon

arkadaslar tablete bu playstation oyunlarını nası indiricez.Psm(playstation mobile) ye girdim orda oyun yoktu sonra üye oldum o zamanda türkiye secenegi yok.Sonrada dedim acaba nası oyunlar var.Ülkemi amerika olarak değiştirdim o zaman oyunlar cıktı ama hepsi rezil cocuk oyunları acaba oyunları PSM den değilde baska yerdenmi indiricez Lütfen yardımcı olun arkadaslar şimdiden tesekkürler

PS Store dan indirebilirsin. Yanız uygulamalar ücretli bunların dışındaki emülatör uygulamları için ücretli olanlarda tableti rootlaman gerekiyor. Eğer Android 4 ve üstü bir işletim sistemi kullanıyorsan önerilen bir root yok. Diğer rootlarda modlama şeklinde en azından cihaz sağlığı için en şu an android 4 te root önermyroum.
  • ps store dediğin normal web den girdiğin bişi mi yoksa tablettiki psm gibi bişimi . bide normal web den girince tablet oyunlarıyla ilgili bişi cıkmıyo ps3 vita psp oyunları fln var.
  • quote:

ps store dediğin normal web den girdiğin bişi mi yoksa tablettiki psm gibi bişimi . bide normal web den girince tablet oyunlarıyla ilgili bişi cıkmıyo ps3 vita psp oyunları fln var.

Tabletin eğer amerika versiyonsa Ps tore programı vr orada Ps1 Oyunları mevcut eğer amerika versiyonu değilse Ps store bulunmuyor tablette.
  • peki bu google play de olan oyunları (örnek=batman dark knight rises) ps3 koluyla oynayabiliyormuyuz uyumlumu o oyunlarla
  • quote:

peki bu google play de olan oyunları (örnek=batman dark knight rises) ps3 koluyla oynayabiliyormuyuz uyumlumu o oyunlarla

Tablete ps kolunu tanıtır oyunda ps kolu desteği varsa oynarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün kanyon Sony center mağazasından bir xperia tablet 3g alarak aranıza katıldım. 2. kattan betona düşen Sony tablet p emekli oldu. Emekliliğini navigasyon olarak arabamda yapacak inşallah.
  • Cihazda taşınabilir diskimi takıp film izlemek için uğraştım ama başaramadım. Usb bellek tanıyor ama usb hdd tanımıyor. Exfat-Fat32-Ntfs hepsini denedim olmadı sorun ne olabilir. Sony Centerde orjinal kablosu bile çalıştırmadı.

Sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souris -- 17 Aralık 2012; 13:20:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: souris

Cihazda taşınabilir diskimi takıp film izlemek için uğraştım ama başaramadım. Usb bellek tanıyor ama usb hdd tanımıyor. Exfat-Fat32-Ntfs hepsini denedim olmadı sorun ne olabilir. Sony Centerde orjinal kablosu bile çalıştırmadı.

Sorun ne olabilir?

Tableti Rootlamadan NTFS ve Exfat Boyutunda Harici Diskleri çalıştıramazsınız. Eğer işletim sistemininizi android 4 e gncellediyseniz şu anda n yazık ki önerebileceğim güvnilir bir root yok .eğer android 3.2 kullanıyorsanız 1.sayfamızdaki root rehberininden yararlanarak cihazınızı rootlayabilirsiniz.
  • +1
    Sony Vaio Tablet S SGPT113TR modeli ile aranıza yeni katıldım, herkese selamlar.
  • quote:

quote:

Cihazda taşınabilir diskimi takıp film izlemek için uğraştım ama başaramadım. Usb bellek tanıyor ama usb hdd tanımıyor. Exfat-Fat32-Ntfs hepsini denedim olmadı sorun ne olabilir. Sony Centerde orjinal kablosu bile çalıştırmadı.

Sorun ne olabilir?

Tableti Rootlamadan NTFS ve Exfat Boyutunda Harici Diskleri çalıştıramazsınız. Eğer işletim sistemininizi android 4 e gncellediyseniz şu anda n yazık ki önerebileceğim güvnilir bir root yok .eğer android 3.2 kullanıyorsanız 1.sayfamızdaki root rehberininden yararlanarak cihazınızı rootlayabilirsiniz.

Cihazı rootlamak istemiyorum garantisi bitene kadar böyle kullanacağım da sıkıntı fat32de çalıştırmıyor.

• quote:

quote:

quote:

Sorun ne olabilir?

Cihazı rootlamak istemiyorum garantisi bitene kadar böyle kullanacağım da sıkıntı fat32de çalıştırmıyor.

Rootlamadan formatı ne olursa olsun 2,5 '' ve 3,5 '' Harici Diskleri Çalıştırmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmb01

+1
    Sony Vaio Tablet S SGPT113TR modeli ile aranıza yeni katıldım, herkese selamlar.

Hoşgeldiniz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun ne olabilir?

Rootlamadan formatı ne olursa olsun 2,5 '' ve 3,5 '' Harici Diskleri Çalıştırmazsınız.

Himm simdi olay aydinlandi usbbellekten izleyecegiz anlasildi. Tsk ederil bilgi icin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun ne olabilir?

Himm simdi olay aydinlandi usbbellekten izleyecegiz anlasildi. Tsk ederil bilgi icin.

Rica ederim

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.