Şimdi Ara

Sony Tablet ve Xperia Tablet Kullanıcıları Kulübü (202 üye) (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.455
Cevap
40
Favori
192.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayrıntılı bilgi için dükkanıma bakabilirsiniz.
  • arkadaşlar sony tablet s yeni dikkatimi çekti halbuki çıkalı 1 yıl olmuş..kullanan arkadaşlar çok olduğu için soruyorum..sizce şu an almalımıyım,almaya değermi yoksa modası geçmiş eskimiş bi ürünmü artık başka bişi mi al diosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

arkadaşlar sony tablet s yeni dikkatimi çekti halbuki çıkalı 1 yıl olmuş..kullanan arkadaşlar çok olduğu için soruyorum..sizce şu an almalımıyım,almaya değermi yoksa modası geçmiş eskimiş bi ürünmü artık başka bişi mi al diosunuz?

Modası geçme gibi bir durum yok yeni model kullanıcam dersen sony xperia tablet var yeni çıkan senin tabletten ne beklediğine bağı birazda alıp almaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

arkadaşlar sony tablet s yeni dikkatimi çekti halbuki çıkalı 1 yıl olmuş..kullanan arkadaşlar çok olduğu için soruyorum..sizce şu an almalımıyım,almaya değermi yoksa modası geçmiş eskimiş bi ürünmü artık başka bişi mi al diosunuz?

Modası geçme gibi bir durum yok yeni model kullanıcam dersen sony xperia tablet var yeni çıkan senin tabletten ne beklediğine bağı birazda alıp almaman

şudur söylemek istediğim..aşırı pahalı bir tablet almak istemiyorum..herkesinde bildiği gibi çok daha ucuz fiyatlara daha yüksek işlemcisi ,grafik işlemcisi olan tabletler var ama tam 3 tane tablet eskittim...uyduruk tablet çok piyasada...aşırı bi beklentim yok kaliteli bi ürün olsun güzel film izleyeyim , uygulama fazla yüklü diye kastırma yapmasın istiyorum..rahat rahat kullanayım..zaten android 4.0 güncellemeside gelmiş bu tablete...bu yüzden yardım istedim..

• quote:

quote:

quote:

şudur söylemek istediğim..aşırı pahalı bir tablet almak istemiyorum..herkesinde bildiği gibi çok daha ucuz fiyatlara daha yüksek işlemcisi ,grafik işlemcisi olan tabletler var ama tam 3 tane tablet eskittim...uyduruk tablet çok piyasada...aşırı bi beklentim yok kaliteli bi ürün olsun güzel film izleyeyim , uygulama fazla yüklü diye kastırma yapmasın istiyorum..rahat rahat kullanayım..zaten android 4.0 güncellemeside gelmiş bu tablete...bu yüzden yardım istedim..

Ben yeni model sony xperia tablet 121Tr yi size öneririrm.

• quote:

sony xperia tablet alamnı öneririm. Xperia olmayan modeli işlemci olarak da eski.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa147

quote:

sony xperia tablet alamnı öneririm. Xperia olmayan modeli işlemci olarak da eski.

hmmm anladımm...yok xperia tablet bana göre pahalı diğerini daha uygun bir fiyata bulmuştum bu sebeple almak istemiştm
  • quote:

quote:

quote:

hmmm anladımm...yok xperia tablet bana göre pahalı diğerini daha uygun bir fiyata bulmuştum bu sebeple almak istemiştm

Dostu aynı işletim sistemi zaen ram ler aynı işlemci farkı var oda tegra 2 ile tegra 3 arasında çok müthiş bir fark yok. Ben yeni bir tablet istiyorsun diye söyedim tam bbütçe ralığı vermessen biim tahminlerde boşa olur :) sanırım bütçen 500-750 arası o fiyata sony tabet s var alınabilir bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostu aynı işletim sistemi zaen ram ler aynı işlemci farkı var oda tegra 2 ile tegra 3 arasında çok müthiş bir fark yok. Ben yeni bir tablet istiyorsun diye söyedim tam bbütçe ralığı vermessen biim tahminlerde boşa olur :) sanırım bütçen 500-750 arası o fiyata sony tabet s var alınabilir bence.

aynen öyle..baya etkin bir konuymuş forumda...kullanan arkadaşlardan bu yüzden yorum almak istedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen öyle..baya etkin bir konuymuş forumda...kullanan arkadaşlardan bu yüzden yorum almak istedim

Ben bir yıldır kulllanıyorum gayet memnunum dostum tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeHuan

herkese merhaba,
    yaklaşık 6 aylık Sony SGPT113TR/S 3g-16gb kullanıcısıyım...
    sizleri yeni bulabildim ama.. geç olsun güç olmasın diyelim...
    1-2 sorum olacak, eğer cevap verebilirseniz sevinirim.

1- aldığımdan bu yana güncelleme yapmadım, 3g problemi olduğunu okumuştum. yeni güncellemeyle bu sorunun ortadan kalktığını okudum. güncelleme yapmamı önerir misiniz?

2- tableti aldığımda sony mağazasında sd kartta almak istedim. hatta dükkanda denedim ama makine sd kartı direkt görmemişti, sadece sd karta yüklenen verileri makineye kopyalayarak çalıştırıyordum. bunun olması normal mi yoksa benim makineye ait bi sıkıntı mı?

3- son güncelleme ile sıkıntı yaşanan programlar var mı acaba?

tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...

• quote:

quote:

herkese merhaba,
    yaklaşık 6 aylık Sony SGPT113TR/S 3g-16gb kullanıcısıyım...
    sizleri yeni bulabildim ama.. geç olsun güç olmasın diyelim...
    1-2 sorum olacak, eğer cevap verebilirseniz sevinirim.

1- aldığımdan bu yana güncelleme yapmadım, 3g problemi olduğunu okumuştum. yeni güncellemeyle bu sorunun ortadan kalktığını okudum. güncelleme yapmamı önerir misiniz?

2- tableti aldığımda sony mağazasında sd kartta almak istedim. hatta dükkanda denedim ama makine sd kartı direkt görmemişti, sadece sd karta yüklenen verileri makineye kopyalayarak çalıştırıyordum. bunun olması normal mi yoksa benim makineye ait bi sıkıntı mı?

3- son güncelleme ile sıkıntı yaşanan programlar var mı acaba?

tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...

1- Şu an 3g problemi yok daha stabil bir işletim sistemi için öneririm. Yine de sen bilirsin.

2. Sd kartı görmek ve çalıştırmak için Google Play Store dan file manager programını indir ve progrmı aç ardından sdcard2 ye bas bu senin sd card ındır eğer sdcard 2 yi görmüyorsa veya içi dolu olduğu halde boş gösteriyorsa makineyi fabrika verilerine sıfırla sıfırladığın halde yine görmüorsa sd card slotu bozuk demektir.

3. Sıkıntı yaşanan bir program yok sny nin programlarıındaan ama başka bir prgram sıkıntı yaşayabilir mi bilinmez neredeyse 500,000 program var. Genel anlamda soruyorsan sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugkan.

Merhaba arkadaşlar, stylus kalem kullananınız var mı? Performans nasıl? Genel bir görüş alabilirsem çok sevinirim, iyi forumlar...

Ben Targus u denemiştim idare eder bir performansı var .Çoğu kalem ipad ler için retiliyor sony dede kullanılıyor ama verim alınamıyor bununla ilgili sony kendi stylus unu çıkaracak diyorlar çıktı mı bilmiyorum.

Genel olarak performansa puan var desen 10 üzerinde 6,5 derim.
  • tYaklaşık olarak bir aydır sony sgpt111tr/s kullanmaktayım. Formunuzu fırsat buldukça okuyorum. Tablet pc daha önce hiç kullanmadığım için kıyaslama yapamam ama genel olarak iyi bir ürün diyebilirim. Yalnız takıldığım bir konu var. Tabet pc alırken 3g lisini alma gereği duymadım. cep telefonumda bulunan joikuSpot programıyla wi-fi üzerinden paylaştığım internetime tablet üzerinden wi-fi yi kullanarak bağlanırım diye. Ne yazıkki tablet pc paylaşımlı ağlara bağlanamıyormuş. internette biraz araştırdım ama sağlıklı ve de genel kullanıcıların kolayca yapabileceği bir yöntem göremedim. Bu formda paylaşılan root lama yöntemini bir cesaret denedim fakat sistem dosyalarına tam erişim sağlayamadım.

Toparlamak gerekirse:

1. Paylaşımlı wi-fi ye bağlanma şansım var mı?
    2. Normal PC lerin yaptığı gibi Bluetooth üzerinden telefonumu modem olarak kullanıp internete bağlanma imkanı var mı?

Android 4.0.4 sürümü yüklü.

vereceğiniz cevaplara şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whakan02 -- 3 Aralık 2012; 14:33:07 >

• arkadaşlar biraz geç oldu ama bende aldım sony s tablet 32gb benide eklerseniz sevinirim
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar, stylus kalem kullananınız var mı? Performans nasıl? Genel bir görüş alabilirsem çok sevinirim, iyi forumlar...

Ben Targus u denemiştim idare eder bir performansı var .Çoğu kalem ipad ler için retiliyor sony dede kullanılıyor ama verim alınamıyor bununla ilgili sony kendi stylus unu çıkaracak diyorlar çıktı mı bilmiyorum.

Cevap için teşekkür ederim. Biraz daha bekleyelim o zaman

• quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkür ederim. Biraz daha bekleyelim o zaman

Rica ederim.

• XPERIA TABLET S in 3G li modeli gelmiş...
    http://www.hepsisony.com/?urun-4671-Sony-SGPT131TR-Xperia-Tablet-S-32-GB--3G-.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortareis -- 4 Aralık 2012; 16:38:58 >
  • arkadaşlar tablet s (xperia olmayan ) için usb portundan bağlanan joystick - gamepad istiyorum. yalnız öyle çokda pahalı olmayacak basit modellerden deneyen vaymı? öneriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonyEricsson Via

arkadaşlar tablet s (xperia olmayan ) için usb portundan bağlanan joystick - gamepad istiyorum. yalnız öyle çokda pahalı olmayacak basit modellerden deneyen vaymı? öneriniz nedir?

Snoopy marka gamepad ler uyumluydu sanırım 19,90 mı ne fiyatı
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.