Şimdi Ara

Sony Tablet ve Xperia Tablet Kullanıcıları Kulübü (202 üye) (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.455
Cevap
40
Favori
192.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SunShinE-Tr

quote:

Orijinalden alıntı: bcansu

quote:

quote:

merhaba pc kullanıcı adını yazıyorum ancak sıfre kullanmadıgım ıcın o alanı bos bırakıyorum.Baglanamıyorum.Yenı kullanıcı adı ve sıfreyle baglanın dıyor baska ne yapabılırım.

Şifresiz bağlanmıyor maalesef, hesabınıza şifre oluşturup o şekilde bağlanmanız gerekli. Artı kullanıcı adını büyük harflerle yazın.

Tesekkur ederım.Ancak basaramadım.

Aklıma gelen sebepler;
    /virüs programı açık olabilir,
    /windows güvenlik duvarı açık olabilir,
    /kullanıcı adınız türkçe karakter içeriyor olabilir,
    /pc nin bağlı olduğu ağın ip numarası değişmiş olabilir,
    /bilgisayarınız homegroup yada workgroup gibi bir ağa bağlı olmadığı için dosyalara ulaşamıyor olabilirsiniz.

Ilk başlarda bu sebeplerden dolayı ve şifre olmadığı için bende bağlantı kuramamıştım, uğraştırdı biraz ama değdi sonuçta. Hala olmaz ise nargileminmarpucu arkadaşımızın dediği alternatifleri kullanabilirsiniz...

İlginıze Tesekkur ederım ancak kullanacagımız sıfre pc sıfresımı yoksa workgrub sıfresımı olacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba pc kullanıcı adını yazıyorum ancak sıfre kullanmadıgım ıcın o alanı bos bırakıyorum.Baglanamıyorum.Yenı kullanıcı adı ve sıfreyle baglanın dıyor baska ne yapabılırım.

Şifresiz bağlanmıyor maalesef, hesabınıza şifre oluşturup o şekilde bağlanmanız gerekli. Artı kullanıcı adını büyük harflerle yazın.

Tesekkur ederım.Ancak basaramadım.

Aklıma gelen sebepler;
    /virüs programı açık olabilir,
    /windows güvenlik duvarı açık olabilir,
    /kullanıcı adınız türkçe karakter içeriyor olabilir,
    /pc nin bağlı olduğu ağın ip numarası değişmiş olabilir,
    /bilgisayarınız homegroup yada workgroup gibi bir ağa bağlı olmadığı için dosyalara ulaşamıyor olabilirsiniz.

Ilk başlarda bu sebeplerden dolayı ve şifre olmadığı için bende bağlantı kuramamıştım, uğraştırdı biraz ama değdi sonuçta. Hala olmaz ise nargileminmarpucu arkadaşımızın dediği alternatifleri kullanabilirsiniz...

İlginıze Tesekkur ederım ancak kullanacagımız sıfre pc sıfresımı yoksa workgrub sıfresımı olacak.

Ağ şifresine ihtiyacınız yok , pc kullanıcı şifresini kullanacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapamadım.Baglantı kuramadım.Acaba resımlı olarak acıklayabılırmısınız?Tesekkurederım.
  • Pc nın dns ayarlarını deyıstırmıstım bu engel olabılırmı?
  • herkese merhaba,
    yaklaşık 6 aylık Sony SGPT113TR/S 3g-16gb kullanıcısıyım...
    sizleri yeni bulabildim ama.. geç olsun güç olmasın diyelim...
    1-2 sorum olacak, eğer cevap verebilirseniz sevinirim.

1- aldığımdan bu yana güncelleme yapmadım, 3g problemi olduğunu okumuştum. yeni güncellemeyle bu sorunun ortadan kalktığını okudum. güncelleme yapmamı önerir misiniz?

2- tableti aldığımda sony mağazasında sd kartta almak istedim. hatta dükkanda denedim ama makine sd kartı direkt görmemişti, sadece sd karta yüklenen verileri makineye kopyalayarak çalıştırıyordum. bunun olması normal mi yoksa benim makineye ait bi sıkıntı mı?

3- son güncelleme ile sıkıntı yaşanan programlar var mı acaba?

tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...

• merhabalar " Sony tablet S 32 gb SGPT112TR " ile bende aranıza katıldım..

bir sorum olacak sony sitesinden 45 tlye ekran koruyucu aldım fakat üzerinde bir kabarcık olustu defalarca açıkartıp tekrar yapıtırmama ragmen gitmedi yeni ekran koruyucuyada o kadar para vermek istemiyorum bizm tabletlere uyan muadil bir ekran koruyucu film varmıdır?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decomplier

merhabalar " Sony tablet S 32 gb SGPT112TR " ile bende aranıza katıldım..

bir sorum olacak sony sitesinden 45 tlye ekran koruyucu aldım fakat üzerinde bir kabarcık olustu defalarca açıkartıp tekrar yapıtırmama ragmen gitmedi yeni ekran koruyucuyada o kadar para vermek istemiyorum bizm tabletlere uyan muadil bir ekran koruyucu film varmıdır?..

buraya bir bakın isterseniz...ben burdan alıp yapıştırdım.diğer aparatlarıda burdan aldım...
    http://www.pdateknoloji.com/Sony-Aksesuarlari/Tablet-S-Aksesuarlari-7289#7296

• quote:

Orijinalden alıntı: ateskiko

2.sorun bende de oldu birkaç tip var ben type-2 yi denedim oldu.

type-2 bende çıkmıyor. Cihazım da digitürk dcr hm-9502hd. ayrıca humax olabilir diye type1 den type-11 e kadar hepsini denedim ama işe yaramadı. Vestelden denedim gene olmadı. Başka ne yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler..
  • Merhaba arkadaşlar, stylus kalem kullananınız var mı? Performans nasıl? Genel bir görüş alabilirsem çok sevinirim, iyi forumlar...
  • arkadaşlar kafaya koydum.Tableti rootluyacam

Basit rootlama gösteren türkçe link atabilir msiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaptansss
    Kablosuz ağ üzerinden nasıl laptopa bağlanabiliriz, anlatabilirmisiniz. Teşekkürler.

ihtiyacimiz olan 2 sey var, pc nizin bagli oldugu agin ip adresi ve file explorer (ES File Explorer kullaniyorum)

Bilgisayardan isaretli yerlere tiklayarak ip adresinizi gorebilirsiniz,

Tabletten es file explorer programini acip ustten ag sekmesine gelin,yeni yazan yere tiklayarak yeni bir sunucu olusturun,
    sunucu yazan yere ip adresiniz/ulasmak istediginiz klasor yada hdd ismi(/C, /D, /videos...vb) yazabilirsiniz, ornegi resimde mevcut ,
    windows kullanici adi ve parolanizi da alt kisma yazin.
    tabi dosyalarinizi ve hardiskinizi paylasima acmayi unutmayin,
    virus ve internet security gibi programlar pc ye erisimi engelleyebilir, programi kapatirsaniz sorun olmayacaktir.

ayarlari yaptiktan sonra file explorer & sony walkman & album & filmler programlari ile pc ye baglanabilirsiniz...

Teşekkür ederim. Pc den dosya paylaşımını açtım, viris prog kapattım ancak tabletten yeni bağlantı sonrası kullanıcı adı ve şifre soruyor. Ben pc ye şifre koymadım. Bu sorduğu ağ ve onun şifresimi acaba.

• quote:

quote:

quote:

Kablosuz ağ üzerinden nasıl laptopa bağlanabiliriz, anlatabilirmisiniz. Teşekkürler.

ihtiyacimiz olan 2 sey var, pc nizin bagli oldugu agin ip adresi ve file explorer (ES File Explorer kullaniyorum)

Tabletten es file explorer programini acip ustten ag sekmesine gelin,yeni yazan yere tiklayarak yeni bir sunucu olusturun,
    sunucu yazan yere ip adresiniz/ulasmak istediginiz klasor yada hdd ismi(/C, /D, /videos...vb) yazabilirsiniz, ornegi resimde mevcut ,
    virus ve internet security gibi programlar pc ye erisimi engelleyebilir, programi kapatirsaniz sorun olmayacaktir.

ayarlari yaptiktan sonra file explorer & sony walkman & album & filmler programlari ile pc ye baglanabilirsiniz...

Teşekkür ederim. Pc den dosya paylaşımını açtım, viris prog kapattım ancak tabletten yeni bağlantı sonrası kullanıcı adı ve şifre soruyor. Ben pc ye şifre koymadım. Bu sorduğu ağ ve onun şifresimi acaba.

Ağ şifresine ihtiyacınız yok, pc kullanıcı şifresi koymanız gerekli, şifresiz bağlantı kurmuyor. Birde kullanıcı adını girerken küçük harfte sıkıntı çıktı büyük harflerle yazın( ı,i gibi karakterlere özellikle dikkat) ve kullanıcı adında türkçe karakter varsa hata verebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• xperia s tablet aldım yeni. Bu fiyata alınabilecek daha iyi bir cihaz yok buna inanın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ağ şifresine ihtiyacınız yok, pc kullanıcı şifresi koymanız gerekli, şifresiz bağlantı kurmuyor. Birde kullanıcı adını girerken küçük harfte sıkıntı çıktı büyük harflerle yazın( ı,i gibi karakterlere özellikle dikkat) ve kullanıcı adında türkçe karakter varsa hata verebilir.

Şifre ve kullanıcı adını koydum ve uygun. Duvarı kaldırdım, virus prog kapalı, wifi açık. Başka ne olabilir acaba

• Sony tablet s var sifir garantili almak isteyen pm atsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yapamadım.Baglantı kuramadım.Acaba resımlı olarak acıklayabılırmısınız?Tesekkurederım.

quote:

Şifre ve kullanıcı adını koydum ve uygun. Duvarı kaldırdım, virus prog kapalı, wifi açık. Başka ne olabilir acaba

Ne gibi bir uyari aliyorsunuz?
    Galiba ben bir seyi eksik anlatiyorum galiba ama ne oldugunu cozemedim henuz...
    baska olabilecek bir sey ag grubunun gelismis ayarlari sekmesindeki secenekler olabilir.. bendeki mevcut ayarlarin resmini koyayim, vaktim olsa sil bastan ag kurup hatta pc ye format atip sifirdan yapardim ama vaktim yok, bu aksam yolculuk var, sefere cikiyorum ;) umarim basarabilirsiniz...

• Merhaba
    Bende tablet s i dün aldım. Beni de kullanıcılar listesine dahil ediniz.
    16GB wifi 3G

• benim tabletimde google play storeye her girmeye çalışımda malesef google play store durdurdu yazısı çıkıyor ne yapabilirim? bide play station storede bir çok oyun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsert16

benim tabletimde google play storeye her girmeye çalışımda malesef google play store durdurdu yazısı çıkıyor ne yapabilirim? bide play station storede bir çok oyun yok

Ayarlar >>> Uygulamalar >>> Googlle Playstore >>>> Güncellemeleri Kaldır >>> Tamam

Ayarlar kısmına saatin oraya dokunarak giriyorsunuz.

Bu adımları izlediğinizde srununz çözülecektir.
  • Teşekkürler Utkubulutşimşek, sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.