Şimdi Ara

Sony Tablet ve Xperia Tablet Kullanıcıları Kulübü (202 üye) (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.455
Cevap
40
Favori
192.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, yarın Sony Xperia Tablet S 32gb 3g'li modeline kavuşuyorum. Sony Center'dan alacağım, fiyat 1200 TL. Sakın Turkcell'den kontratlı almayın, hem 16gb'lisini veriyorlar hem de pahalı. Aldığımda detaylı bir yorum yazıcam umarım. Saygılar.
  • Merhaba hepsisony.com da indirim var 121TR modeli 880 TL kredi kartlarına taksitle. Ben de buradan aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar,

tablet almayı düşünüyorum. Sony tasarım olarak çok iyi tamam ancak son yılbaşı turuncu indirim ile Teknosa'da Asus TF300t 699TL fiyat etiketi ile çok cazip durumda. Sony xperia tablet s ile teknik özellikleri 1'e 1 aynı neredeyse. tek fark 9.4" ve 10.1" lik fark olması öte yandan küçük bir ppi farkı var ancak çokta önemli değil. Benim için önemli özelliklerden biri Samsung D8000 smart TV'ye real time video stream özelliği DLNA bağlantısı kurmayı düşünmem, ayrıca foto vb... Sony'de bu özellik Sony TV ler ile oluyor diye biliyorum peki Samsung TV ile yapılabilir mi, yani haberleşme protokolünü bilmiyorum, DLNA tabanında aynı wifi ağına bağlı olduğu sürece tv markasının fark yaratmaması gerekir ancak yinede sizlere sormak istedim.

Sony xperia s tableti Ankara'da Ankamall Sony Center'da 949 TL satıyorlar. Daha uygun bir yer bilen var mı?

Asus 699TL. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız? Objektif yorumlarınızı bekliyorum...

• Merhabalar arkadaşlar güç soketindeki sorun nedeniyle iade ettiğim tabletim yerine bu gün Xperia 32gb Wifi alarak yine aranıza döndüm.

Almadan önce tf300 mü yoksa Xperia mi diye çok düşündüm ama araştırmalarım sonucunda tf300'ün yazılım konusunda biraz sıkıntılı olduğunu gördüm, ayrıca 1 hafta kadar Xperia kullanmanın bende bıraktığı tablet kullanma zevkine yine kapılıp 120 tl daha pahalı olmasına rağmen Hepsiburadadan 823tl Eurasia garantili tabletin siparişini az önce verdim.

Allah, tabletlerimizi yeni yılda sağlıklı, sıhhatli, huzurlu ve iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Hepinizin Yeni Yılı Şimdiden Kutlu Olsun.
  • Utku hocam siz xperia tablete geçmiyorsunuz heralde
    Tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun

• Merhaba beyler tabletimi, düzüstü mu ikisinden birini alicam kısmetse sony tablet, dell dizüstü?

• quote:

Orijinalden alıntı: caspertxt

Merhaba beyler tabletimi, düzüstü mu ikisinden birini alicam kısmetse sony tablet, dell dizüstü?

Tablet bilgisayar degildir, sadece tamamlayicidir. Bilgisayara ihtiyaciniz varsa oncelikli olarak bilgisayar alin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: caspertxt

Merhaba beyler tabletimi, düzüstü mu ikisinden birini alicam kısmetse sony tablet, dell dizüstü?

Tablet bilgisayar degildir, sadece tamamlayicidir. Bilgisayara ihtiyaciniz varsa oncelikli olarak bilgisayar alin.

Sanirim haklisin cevap icin sagol..

• Merhaba bugün 32gb xperia tablet s 3g modelini aldım. Sony Center'dan 1199 TL'ye. Klavyeli kılıf işlevsel mi? Kullanan var mı? Normal kılıf Sony Center'da 169 tl. Başka alternatif var mı bildiğiniz? Bir de youtube'dan şarkı dinlerken, başka sekme açınca youtube video akışını kesiyor, multi görev yok mu bu tablette? Başka browser'la bu sorun çözülebilir mi? Son olarak kampanyalı almadığımdan henüz internet paketim yok. En uygun internet pakedi hangisidir 3g için. Birini dahi cevaplasanız kafi, teşekkürler şimdiden, saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

Utku hocam siz xperia tablete geçmiyorsunuz heralde
    Tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun

Şu anlık beklemedeyim dostum , Jelly Bean bize gelecek diyorlar eğer gelirse geçmem tableti inceledim benim açımdan çok büyük farklar içermiyor. Benim gözüme kestirdiğim Sony nin bir ürünü var Sony Vaio Duo 11 diye ona niyetim var bakalım hayırlısı

Bende Tüm Arkadaşlarımın yeni yılını kutluytorum

• Ekrana dokununca bazen ekran titriyor, güncellemeden (4.0) sonra bu sorun basladı , benden baska bu sorunu yasayan varmı acaba.???

• selam arkadaşlar hepinizin tableti hayırlı olsun
    utku hocam ben temmuz ayında almanyaya gitmiştim gelirken yeğenim bir hediye verdi
    o da sony tablet s 32 gb 112de diye geçiyor galiba bende bir süre kullanmadım. şuan kullanıyorum hocam
    benide eklermisin listeye.teşekkürler
  • Sony xperia s tableti ile asus tabletler arsında seçim yapmak zorluğu içerisindeyim fotoğraf resim film kalitesi sonylerde gerçekten gözle görülür fark ediyor ama asusla arasında biraz fiyat farkı var sonylerde tv ye bağlandığında bir sorun yaşayan varmı yardımcı olabilirmisin kullanan arkadaşlardan cevap beklerim.sorun yaşama ihtimalimiz bulunuyorsa asuslara yönelicem
  • Ben de Asus ve Sony arasında biraz kararsızlık yaşamıştım. Sony Centera gidip inceledikten sonra drek kararımı verdm ve Sony Experia S tablet aldım.

Çok çok doğru bir karar vermişim müthiş bir tablet ve şiddetle tavsiye ediyorum kararsız dostlara. Bu arada tabii ki beni de kulube üye yapabilirsiniz sevgili dostlar.

Şimdi de benim bir yardıma ihtiyacım var. Ben tabletime kılıf arıyorum. Ama bu arayış amacı biraz farklı. Oğlum kullandığı zamanlar emniyette olsun, kenarları. köşeleri falan koruma altında olsun istiyorum. Bu forumda ki tavsiye edilenlere baktım. sony center da baktım, gg de satılanlara baktım. Orjinal kılıflar zaten çok pahalı. Ama diğerleri de standlı olanlar benim istediğim gibi değil.

Onlar çok şık falan ama bir tarafı açık. Yani kılıfı ters çevirip yanlışlıkla tutsanız tablt düşer?? Ben cep telefonlarını koruyan kılıflar gibi grçek koruma amaçlı kılıf arıyorum. Ben istemeden tablet içinden kayıp çıkamasın. Deri plastk fark etmez. Bildiği, tavsiye edebileceği olan arkadaşım varsa sevinirim.

Saygılar,

• arkadaslar meraba. abımın telefon. 4 0 4 surum yuklu. bu telefonu nasıl guncellerız. daha dogrusu en son surum hangısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoLo___TuRk

arkadaslar meraba. abımın telefon. 4 0 4 surum yuklu. bu telefonu nasıl guncellerız. daha dogrusu en son surum hangısı.

Arkadaş istersen bir konunun başlığına bak... Telefon???
  • tablet iyi
  • arkadaşlar cihazdan ses az çıkıyor sizdede böylemi bende Tegra 3 lü tablet s aldım.ses bayağı kısık ipad e göre.acaba böylemi bir ayar varmı yoksa bendekindemi sorun var
  • An itibariyle hepsiburada'dan XpTS 32 GB Wifi siparişi verdim fakat aklıma birşey takıldı: Cihazın resimlerinde herhangi bir giriş portu göremedim.Örneğin USB bellek,PS3 kolu gibi donanımlar takmak istediğimizde nerden bağlantı yapacağız ayrı bir aparat mı almak gerek?
  • 2 haftadır sony magazalarına gidip xperia tablet s wifi+3g 32+32gb yi inceliyorum.cihaz çok güzel ama "wifi problemi" ,"şebeke kopuyor" gibi problemlerden çekindiğimden vazgeçiyorum.şu ana kadar hep Apple İOS kullandım.Çok stabil bir yapısına alıştığımdan çekiniyorum.Ama hem sony nin kalitesi hemde Androide geçmek istememden dolayı böyle bir niyetim var.Şu anda 4.03 realese 5 ( veya 6 ) da bu problem çözüldü deniyor ama kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.Biraz daha bekleyeyimmi ( Sony problemleri tam çözene kadar ) , yoksa herşeye rağmen alayım mı?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.